|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
08.10.2009, 13:31 | #1 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
|
DİSK'in sitesi hack'lendi
DİSK'in sitesi hack'lendi
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) internet sitesi hack'lendi. Hacker, IMF protestoları kapsamında Taksim Meydanı ve çevresinde meydana gelen olaylar nedeniyle DİSK'in sitesine saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı. Kendilerini "Türkiye Cumhuriyeti'nde Yaşayıp Olaylara Sessiz Kalmayanlar Birliği" olarak adlandıran grup DİSK'in resmi sitesi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] saldırı gerçekleştirdi. Siteye Türk bayrağı ve Atatürk resmi koyan grup şu mesajı bırakarak saldırının gerekçesini açıkladı: "Taksim'de ne olaylar yaşandığını biliyoruz. O olayları ne amaçla çıkardığınızı da biliyoruz. Siz kafası eskiden tam olarak ezilmemiş bir yılansınız. Bu zamana kadar varlığınıza hep göz yumuldu. Siz kim oldunuz da eylem yapmaya başladınız ulan? IMF'yi mi protesto ediyordunuz? Gidin o zaman IMF'nin Amerika'daki bilmem neredeki merkezlerine saldırı yapın. Sizin amacınız halkı bu provokasyona alet etmek. Siz hiçbir şeysiniz
08.10.2009, 13:57 | #2 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: DİSK'in sitesi hack'lendi
Orada olayları çıkaran grupla DİSK'in ne alakası varmış ki? İşçiler mi gidip cam çerçeve kırmış ki onların sitesi hack'lenmiş.
Bu olaylar sadece IMF bahane edilerek terörist gruplar ve pkk'nında bu organizenin içinde olup kışkırttıklarını unutmayalım. Yapılan saldırı bence emekçilere işçilere yapılan bir saldırıdır.Bunu görmeyecek kadar kör olanlara ne denilebilirki. Büyük bir talihsizlik, yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Ha Taksim'de cam çerçeve hada site hack'lemişin ikisininde birbirinden bir farkı yok. Sonuçta ikiside saldırı.
08.10.2009, 15:10 | #3 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: DİSK'in sitesi hack'lendi
kırdılar döktüler her tarafı harap ettiler bide üstüne bunu yaptılarsa tam olmuş işte peki bukadar masrafları kim ödeyecek sen ben öteki başka yolu varmı yok sen şiddete başvur ben hem cezayı çekeyim hemde masrafları karşılayalım oh ne güzel bi düzen topunu sürüp boğazın serin sularına bırakacaksın bakalım yüzerek çıkabileceklermi karaya
Stil | |
|
|