Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.05.2010, 18:15   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Şarkışla'da Türkiye'nin Gerçek Gündemi' Konferansı

Şarkışla ilçesinde, 'Türkiye'nin Gerçek Gündemi' konulu konferans düzenlendi.

Saadet Partisi Şarkışla İlçe Teşkilatı tarafından Kızılay Şarkışla Şubesi binasındaki düğün salonunda düzenlenen konferansa eski milletvekillerden Mukadder Başeğmez, konuşmacı olarak katıldı. Başeğmez, konferansta yaptığı konuşmada, 'Dostum, kardeşim, arkadaşım, gönüldaşım, büyük şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketinde konuşmak bana heyecan veriyor. Onu rahmetle anıyor, yad ediyorum' dedi.

19, 20, ve 21. dönem İstanbul milletvekili olarak mecliste görev yaptığını, 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, daha sonra Bağcılar'dan aday olduğunu anımsatan Başeğmez, 'Dava bu, iddia bu, sevda bu, dedim ki bir daha ki seçimlerde Pendik'in bilmem ne mahallesinden muhtar adayı gösterirseniz, olmazsam namerdim. Eğer millete hizmetse maksat, elbette dağdaki çoban da hizmet etmektedir, köyde çiftini süren adam da...' diye konuştu.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Karademir ise 'Sevgili Şarkışlalı hemşehrilerim, Saadet Partisi'ne olan ihtiyaç her gün kendisini hissettirmektedir' ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Şarkışla İlçe Başkanı Fatih Çakır da Başeğmez'e kendilerini kırmayıp Şarkışla'ya geldiği için teşekkür etti.

(KE-DOĞ-ZZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil