Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Kurum amirlerini biz itekliyoruz - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.07.2010, 08:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 926 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kurum amirlerini biz itekliyoruz

İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantılarının son oturumu dün gerçekleştirildi. Zaman zaman tartışmalara sahne olan Meclis’ten dün kurum müdürleri de nasibini aldı.

Büyük Birlik Partisi Grup Başkan Vekili Aytekin Kulmaç, kurum müdürlerini topa tuttu.
Kulmaç, “Asli olarak çalışması gereken kurum, yapmış olduğu çalışmayla kendi kurumunun daha iyi bir sonuç alabilmesi için kurumun bizi zorlaması gerekirken ne hikmetse o kurumları ve kurum amirlerini biz itekliyoruz” dedi.
Meclis Başkan Vekili Ahmet Özaydın başkanlığında gerçekleştirilen son oturumda dilek ve temenniler bölümünde söz hakkı alan Büyük Birlik Partisi Grup Başkan Vekili Aytekin Kulmaç, kurum müdürlerinin itekleme ile çalıştıklarını kaydetti. Kulmaç,“Bu dönem sakin huzurlu çalışma dönemi geçirdik. İl genel meclisi Sivas’ın eğitim, öğretim, sulama ve sanat eserlerinin meselelerini ciddi manada irdeleyen ve yaptıkları programları sonuç itibari ile takip eden bir kurumdur. Ama biz zaman zaman çalışmalarımızı üzerimize biraz fazla vazife ediyoruz” dedi.
Kurum amirlerinin kurumlarını üst seviyeye taşımak için çalışması gerektiğini ancak, asli olarak görevlerini yapmadıklarını belirten Kulmaç, “Kurumların daha fazla çalışması gerekirken o kurum amirlerini biz itekliyor ve rahatlatıyoruz. Yani aslında asli olarak çalışması gereken kurum, yapmış olduğu çalışmayla kendi kurumunu daha iyi bir sonuçlar alabilmesi için bizi zorlaması ve şu işi bir an önce yapalım demesi gerekirken ne hikmetse o kurumları ve kurum amirlerini biz itekliyoruz. Aman bir an önce şu işlerinize bakın diye gerek sözlü gerek yazılı ifadelerle vermeye çalışıyoruz. herkes kendi meselesini kendi görevini bilmek zorunda” şeklinde konuştu.
Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görevini yapmadığını hangi okulun ne sorunu olduğunu bilmediğini de kaydeden Kulmaç, “ Ocak ayı itibari ile Milli eğitim tarafından7 ayda 120 okul gezildi.120 okulun 17 tane ilçenin milli eğitim müdürü ve başlarında bulunan il milli eğitim müdür hangi vaziyette olduğunu sorsan bilmiyor. Ben bu durumu tespit edeceğim, Milli Eğitim Müdürü evet şu sorun var diyecek. Biz yine gidip göreceğiz tamam ama biriside Allah rızası için ilgilensin” şeklinde konuştu.
Meclis olarak kendilerinin çalışması gerektiğini ifade ede Kulmaç, “Bizim çalışmamız lazım .Dışarıya çalışan meclis görüntüsü vermemiz lazım.Rahat bir şekilde çalışılması bizim asli görevimiz.Ancak biz çalışanın ve görevini yapanın devlete hizmet edenin arkasında durur ve takdir ederiz. Ben siyaset yapmıyorum . Ama şunu belirteyim siyaset yaptığım andan itibaren muhalefetin kralını yaparım” dedi.
Kangal Meclis Üyesi Adnan Duyar ise, “Ya bu mecliste bir sorun var ya da İl Özel İdaresi’nde bir sorun var. 2009 yılında 2010 yılıyla ilgili programa aldığımız konular halen yerini koruyor. Milli Eğitim geliyor derslik yapılması programa alınmış . 2 ay önce bir yer için bütçeden para ayırmış. Tamam olur denilmiş 2 ay sonra geliyor ki ihalesi yapılacak bu ihale olmayacak oraya öyle yaparsak buraya böyle yaparsak yarın herhangi bir problem olursa vicdanen rahatsız oluruz. Yani bu çalışma sistemini komisyonlara havale ederek olmayan bir şey için kendimizi kandırarak bu meseleler çözülmez. Bu seneyi boşa geçirmemiz lazım. Millet bize oy verdi buraya gönderdi onların sorunlarına çözüm bulmamız ve çalışma sistemini gözden geçirmek lazım”dedi.

Kaynak: Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2010, 08:23   #2
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32

Tecrübe Puanı: 1300 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kurum amirlerini biz itekliyoruz

tartışmalar öz eleştireler tabiğki olcak olmalı ama saygı çerçevesi içinde olmalı tartışmalar öz eleştiriler olmasa doğru nedir bilinmezki ama sonunda bir ortak nokta bulunmalı
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2010, 12:49   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1338 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

vallaha doğan abi hiç saygı duyasım gelmiyor. milli eğitimde bir işim olur afedersin insan mı gelmiş hayvan mı gelmiş memur beyler pc nin başında çet yapıyor. o kuruma hayvan bile gelse insan bir başını kaldırır bakar bu havyan buraya nasıl gelmiş diye? verecekleri bir evrak onu bile beceremiyorlar. sonra da niye gelişmişmiyoruz diye veryansın ediyoruz. gelişim tabandan başlar. hangi kuruma gidersen git durum bu. ama nufüs müdürlüğünde ve numune hastanesi bunların dışında tabi.
Alt 10.07.2010, 12:51   #4
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32

Tecrübe Puanı: 1300 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
vallaha doğan abi hiç saygı duyasım gelmiyor. milli eğitimde bir işim olur afedersin insan mı gelmiş hayvan mı gelmiş memur beyler pc nin başında çet yapıyor. o kuruma hayvan bile gelse insan bir başını kaldırır bakar bu havyan buraya nasıl gelmiş diye? verecekleri bir evrak onu bile beceremiyorlar. sonra da niye gelişmişmiyoruz diye veryansın ediyoruz. gelişim tabandan başlar. hangi kuruma gidersen git durum bu. ama nufüs müdürlüğünde ve numune hastanesi bunların dışında tabi.

sende haklısın abisinin ne deyim burası türkiye
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil