|
23.06.2007, 20:35 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 918
|
Beğendiğiniz Şiirler
Beğendiğiniz Şiirleri bu başlık altında toplayabilirsiniz.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
26.06.2007, 13:26 | #2 |
Yiğido
€LBeyli58 Şuan
Son Aktivite: 26.06.2007 13:30
Tecrübe Puanı: 655
|
--->: BiR DeMeT SiiR
€Linize sağlık
..................... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar €LBeyli58'e Teşekkür Ediyor... |
18.09.2007, 19:49 | #3 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
ramazan icin
EY NEFSIM Ey nefsim Ramazan diye, niye feryat edersin Bakiyorum mideyle birlik olup, isyan edersin On bir ay boyunca, hiç dinlemedin sen beni Ramazan boyunca, ben de dinlemiyorum seni Baska türlü islah olacaginiz yoktu zaten sizin Istek ve arzunuzun esiri olmustum sanki sizin Çogu kere birlik olup, maglup etmistiniz beni Ramazanda maglup etme sirasi bendedir seni Ne kadar feryad-u figan etseniz de dinlemeyecegim Ben Allah'in emrine uydum, hep O'nu dinleyecegim Ah edip aglasaniz bile, hiç gözyasinizi silmeyecegim Ramazan boyunca, kalbimin namesini dinleyecegim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
16.07.2007, 16:48 | #4 |
Yiğido
güleyşa_58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 22:00
Tecrübe Puanı: 650
|
Ask siirleri
SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM
Binmediğim hiç bir otobüs Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde Gittikçe azalıyor hayat Neyi erken yaşadıysam Hep ona geç kalıyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum Susmaktan yoruldum Kuşlar ve şarkılar, bu şehri terk edeli Efkar demliyorum gözlerimde yaşlarımı yanağıma varmadan öldürüyorum Tam sancağımdan yaralıyorum kendimi Alnını yüreğime dayadığın güne bakıp SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM Ne unutacak kadar nefret ettin Ne hatırlayacak kadar sevdin Yıkık bir duvar kadar bile Pişman değilsin biliyorum Beni hep bulmamak için aradın Yanıldığımdın Yangınımdın Yangındın Sensizliğe yenilmek Sana yenilmekten zor olsa da Ardımda bir sürü "belki"ler bırakarak Seni içimden terk ediyorum Şimdi İçimde öldürecek bir anı bile bulamayan İki yarım kaldık Tamamlayamadık bizi Elinden tutamadık yalnızlığımın Saçlarımı da uzaklarına gömdün İçimin mavisi senin okyanusundandı Al! geri veriyorum. Kilitleri hep yanlış kapılara vurdun Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim Sana bensizliği terk ediyorum "Yarime uzanmayan bütün dallar kırık" demiştin Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi? Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtan da sendin Acımı dindirecek olan da... "Ya öldür beni" dedim Ya da git benden. İçi bulanık bir sevdanın ucunda Seni kaybettim. Aldırmadın aldırmalarıma Bir gecede yakıp yarini Şafaklara sattın ihanetini Küllerime basanlar bile utandı yaptığından İşte soluk bir ömrün son nefesi Benden İçimden Terk ediyorum... KAHRAMAN TAZEOĞLU
LEBBEYK ALLAHÜMME LEBBEYK!... BİR NAMAZLIK SALTANATIN OLACAK O TAHT MİSALİ MUSALLA TAŞINDA... Konu güleyşa_58 tarafından (29.08.2008 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı güleyşa_58'e Teşekkür Ediyor... |
18.09.2007, 20:53 | #5 |
Usta Yiğido
RaZZcE Şuan
Son Aktivite: 18.01.2011 13:17
Yeti Long Ass Shot 2 Champion!Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 761
|
Ne kadar feryad-u figan etseniz de dinlemeyecegim
Ben Allah'in emrine uydum, hep O'nu dinleyecegim Ah edip aglasaniz bile, hiç gözyasinizi silmeyecegim Ramazan boyunca, kalbimin namesini dinleyecegim bu satir hosuma gitti cok tsk.ler emegine saglikk
11.08.2009, 07:40 | #6 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
EY NEFSİM
Ey nefsim Ramazan diye, niye feryat edersin Bakiyorum mideyle birlik olup, isyan edersin On bir ay boyunca, hiç dinlemedin sen beni Ramazan boyunca, ben de dinlemiyorum seni Baska türlü islah olacaginiz yoktu zaten sizin Istek ve arzunuzun esiri olmustum sanki sizin Çogu kere birlik olup, maglup etmistiniz beni Ramazanda maglup etme sirasi bendedir seni Ne kadar feryad-u figan etseniz de dinlemeyecegim Ben Allah'in emrine uydum, hep O'nu dinleyecegim Ah edip aglasaniz bile, hiç gözyasinizi silmeyecegim Ramazan boyunca, kalbimin namesini dinleyecegim
18.09.2007, 21:33 | #7 |
Yeni Yiğido
Feyzullah Şuan
Son Aktivite: 08.07.2010 09:32
Tecrübe Puanı: 0
|
Bu güzel şiirler için sizi yürekten kutlarım. Yüreğinize sağlık...
|
15.11.2008, 10:55 | #8 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5462
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
KARDELEN çiçeği etrafındakilerin anlatımıyla güneşe aşık olmuştur. aslında güneşi hiç görmemiştir. çünkü bilir ki güneşi gördüğü an canından olacaktır.
Ama bu aşk içinde öyle büyür öyle büyür ki artık dayanılmaz. bir hal alır ve Allah'a dua eder,bana bir defacıkta olsun güneşi görmeyi nasip et diye. Ve bir gün dayanamaz Allah'ın huzuruna çıkar ve şöyle der; "Allahım güneşi görmem için bana izin ver." Allah'ta ona şöyle seslenir; "Ey kardelen bilmez misin ki sen narin bir çiçeksin ve güneşle karşılaştığın an canından olabilirsin.İyi düşün sana 2 gün mühlet veriyorum, ya güneş ya canın ." Kardelen yüce rabbinin huzurundan ayrılır ve düşünür.Ama içindeki güneş sevdası adeta onu içten içe kemirir.2.günün sonunda Rabbinin huzuruna çıkar ve şöyle der; "Bu aşk beni öyle büyüledi ki güneşi görmek için can atıyorum. Allah'ta ona; "Cesaretini taktir ederim ey kardelen ama bir yandan da üzülürüm,çünkü canından olacaksın." der. ve kardelen güneşi görmenin aşkıyla tutuşurken karın üstüne çıkmaya karar verir. Tam o beyaz karın içinden kafasını çıkardığı an güneşi görür,ama ona daha önce söylendiği gibi canından olur. Bu olay herkesin kalbinde yer eder.Herkes çocuklarına ve torunlarına bu olayı anlatır,nasihatte bulunurlar. "Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen __KARDELEN__ gibi cesaretli ol. Eğer ___KARDELEN___ kadar cesaretin yoksa Sakın Aşık olma!!! Derler. Alinitidir;
19.09.2012, 15:19 | #9 |
Tecrübeli Yiğido
AĞAOĞULLARI Şuan
Son Aktivite: 08.11.2017 13:02
Tecrübe Puanı: 577
|
Cevap: Beğendiğiniz Şiirler
ŞİİR EDEBİYATLA BAĞLANTILIDIR. ŞİİR MÜZİKLE BAĞLANTILIDIR BUNLAR BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN BİR BÜTÜNDÜR. ŞİİRLERİ OKUDUM DUYGULANDIM ÇOK ÇOK GÜZEL ŞİİRLER BENİMDE İLGİ ALANIMA GİRDİĞİ İÇİN ZEVKLE ŞEVKLE OKUDUM ELLERİNİZE VE YÜREĞİNMİZE SAĞLIK RUHUM DİNLENDİ. ŞİİR İNSANOĞLUNUN İÇİNDEN GELEN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİN YAZIYA YANSIMASIDIR. OKUMAK,ŞİİR VE MÜZİK İNSAN RUHUNUN TEDAVİ ETMESİDİR. MÜZİKLE ŞİİR RUHUN GIDASI DERLER İNSAN RUHUNU ALIR ÇOOOOK UZAKLARA GÖTÜRÜR HEM AĞLATIR HEMDE GÜLDÜRÜR. BİR ALINTI İLE SONLANDIRA
MEZARLIK DÜN AKŞAM GÜN BATMADAN YAŞLI ÖLÜLERİN ARASINA BİR KÜCÜK MİSAFİR GELDİ ÇOCUK BAHÇESİNDE KOVASI KALMIŞ KUMLARIN ÜZERİNDE KÜÇÜK KÜREĞİ BESBELLİ ÇOK YORGUN HEMEN UYUDU DOĞRULDU YERİNDEN YAŞLI BİR ÖLÜ ÖRTTÜ ÖRTÜSÜNÜ MADEMKİ BURADA ANNESİ YOK BU KÜÇÜK KIZ BİZE EMANET İLERDE YATAN BAŞ BİR ÖLÜ YAVAŞCA SESLENDİ BAŞINDAKİ KURDELAYI ÇÖZÜP KATLAYIN ÜTÜSÜ BOZULMASIN... ALINTI. BU ŞİİRİ OKURKEN DEVAMLI GÖZLERİM YAŞARIR.KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜ. HEP ANNESİNİN GÖZ YAŞLARINI HATIRLARIM. |
03.10.2007, 15:31 | #10 |
Tecrübeli Yiğido
AKÇAMAGRALI58 Şuan
Son Aktivite: 04.12.2012 21:05
Tecrübe Puanı: 673
|
BENİ YARA DEGİL O YARALAR
BENİ YARA DEGİL O YARALAR
Yaralarım derin acı vermiyor Beni yara degil o yar yaralar Ne desemde yine halden bilmiyor Beni yara degil o yar yaralar Böyle vicdansızsın bileydim baştan Kesildi iştahım ekmekten aştan Sanki mevlam seni yaratmış taştan Beni yara değil o yar yaralar Merhem olamazsın geçdi zamanı Allah nasip etsin dini imanı Demiyorum senin versin belanı Beni yara değil o yar yaralar ORHAN KIZLARKAYASI |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar AKÇAMAGRALI58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|