|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas Belediyesi temizlikte bir adım önde... Daha temiz bir Sivas sloganı ile Sivas’ın genel temizlik işini üstlenen Özbelsan Anonim Şirketi temizlik araçlarına yenilerini katarak temizlikte kalitenin ve hizmetin artırılmasını sağlıyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Özbelsan Anonim Şirketi Sivas’ın temizlik işini bu yıldan itibaren ihale etmeden kendi personeli ve ekipmanı ile yapmaya başlarken, temizlikte kalitenin artırılması amacıyla çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda çöp konteynırlarının yıkanarak dezenfekte edilmesi amacıyla bir araç alarak hizmete sokan Özbelsan Anonim Şirketi, şehir merkezinde bulunan tüm konteynırları periyodik olarak temizliyor. Belediye’nin yeni aldığı çöp konteynırı yıkama ve dezenfekte aracı şehir merkezinde bulunan çöp konteynırlarının içini ve dışını temizlerken, böylece çöp konteynırları hem daha temiz oluyor, hem de konteynırlar çevresine daha az zarar verecek. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 18:01
Tecrübe Puanı: 846
![]() |