|
13.09.2007, 11:03 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
Son Aktivite: 26.05.2011 08:17
Tecrübe Puanı: 665
|
Fratt'dan siirler
Aslında Rap dinlemiyorum ama bi kardeşimin ısrarıyla onun için yazdım.
Birazc›k para ç›kar u€runa Oluyor p.çler bir numara Kimin paras› daha çok Arabas› yeniyse flu zaman Seviyorum seni aman aman, Araba para içki afl›r› h›z Etraf›nda doludur kar› ve k›z Aç susuz muhtaç sana v›z Üç befl bira yalan kahkaha Gecelik aflk adamlar›s›n›z, CANINIZ CEHENNEME Yozlaflm›fl hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Magazin mal› dall› budakl› Kucaktan kuca€a dolaflan Her gördü€ü zengin adam› Aflk›m sevgilim diye tan›tan Eti üç kuruflluk motorlar, Ak›llar› bacak aras›nda Baba paras›yla nefes alan Oturup kendini bi b.k sanan Etraf›ndakileri yalakalar›yla Tabiri caiz zengin züppeleri CANINIZ CEHENNEME fieytani hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Gece kulübü bar her gece Eti etinde bu mu e€lence Hesab› sorulur hece hece Belki yar›n belki daha yak›n Bugün olmaz vakti gelince, ‹nsanl›€›ndan ç›km›fl yarat›k Ölmeden beden uyan art›k Kokain esrar eroin üç nokta Hay›r yok anla art›k bu b.kta Görevimizdi sana anlatt›k CANINIZ CEHENNEME ‹€renç hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Renkli boyal› süslü bebekler Uçkuruna düflmüfl veletler Para ve seks tek hedefler Ölüm gelince bafl ucuna ‹stersen uydur türlü sebepler, Pisli€i gören gözler kör olmufl Bilip duyan susmufl lâl olmufl Dokuz köy gözler yafl olmufl Ben söylemekten b›kmad›m Do€ru söyleyende tafl olmufl CANINIZ CEHENNEME Bitmifl hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Bel bald›r heryer bacak ‹blis açm›fl bekliyor kucak Sanma sana dost olacak Sundu€u badeler yalan Cehennem atefli yakacak, Olmufluz hepimiz sahtekâr Ayr›ms›z hepimiz günahkâr Orta oyunu gibi piflekâr Gölgelerde kalmay›n ama Sahip ç›k›n olur belki kâr CANINIZ CEHENNEME Ateflli hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN...
13.09.2007, 19:28 | #2 |
Tecrübeli Yiğido
orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 22:00
Tecrübe Puanı: 673
|
--->: RAP ISYANIM (yo yooo)
güze olmuş emeğine sağlık paylaşım için tşk
|
13.09.2007, 20:18 | #3 |
Usta Yiğido
RaZZcE Şuan
Son Aktivite: 18.01.2011 13:17
Yeti Long Ass Shot 2 Champion!Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 766
|
icinde buraya uymayan sözler var...
yine gözden gecirirsen sevinirim..!!
14.09.2007, 11:17 | #4 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
uymayan mıııı? neresi yauv? kim nereye uymamış? ben uyarım, su gibiyimdir girdiğim kabun şeklini alırım
19.09.2007, 10:10 | #5 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
AH KEŞKE
www.antoloji.com/firat_candir
Ah bir de acıtmasa yaşamak keşke Yaşıyor olmak hiç bu kadar sıkmasa Anlamsız gelmese şu sevda sözleri Gecemin yüzüne vurmasa usulca O asi o delidivane hırçın rüzgar Güllerimi savurmasa düşlerimin içinde Yıldızları serpiştirmese denizlerime keşke... Ah bir de seni getirse bana keşke Seni uçuştursa dünyama göklerime Sonra usul usul kollarıma bıraksa Birden çiçekler açsa karakışlarımda Birden bahar gelse yaz gelse Ve sen hiç gitmesen yanımdan Hiç çıkmasan canımdan kanımdan keşke... Ah bir de beni uyandırmasa keşke Uyanıp seni görememenin acısı Seni seviyorum diyememenin ağrısı Düşmese, düşmese şu zavallı gönlüme Kapının önünde diz çökmese umudum Cümleler donup kalmasa dudaklarımda Yağmurlar yağmasa pencereme keşke... Ah bir de sen gitmesen hayatımdan keşke Hep kalsan bende bedenimde benliğimde Birlikte olsak kurduğum hayallerde Tek başıma kalmasam o koca odada Yapayalnız kalmasam umut bahçemde Hani sende olsan koşarken güneşe Herkese inat sende olsan keşke... Ah bir de sensizlik olmasa keşke Sırf içinde senin adın geçtiği için Satırlar güzel gelmese gözlerime Kağıt kaleme sevdasını sarar gibi Aşığını okşar gibi yakışmasa bir de Kelimeler yitirmese anlamını bir kere Sensizlik bu kadar zor olmasa keşke... Fırat Çandır
19.09.2007, 10:16 | #6 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
--->: AH KEŞKE
özürlerimi maruz görün adreste ufak bi eksik olmuştaaa [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] sayfadaki şiirler iyi ya da kötü bana aittir hava atmak gibi olmasın
19.09.2007, 17:59 | #7 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
ALTI ÜSTÜ
Altı üstü seviyordum
Ne vardı ki bunda, Altı üstü yanıyordum Gizliden cayır cayır, Altı üstü ağlıyordum Duyma diye sessiz, Altı üstü ölüyordum Gecelerde ümitsiz... Fırat Çandır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
19.09.2007, 18:42 | #8 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4529
|
-->: ALTI ÜSTÜ
Bu güzel şiirleri yazan ellerin dert görmesin çok hoş yazmışsın
19.09.2007, 18:01 | #9 |
Tecrübeli Yiğido
fratt Şuan
|
AMA ŞİMDİ İKİ AYRI...
Gölgenin ensesine söylüyorum
Yüzünün cephesine söyleyemediklerimi Hatırlar mısın son görüşmemizi Yüzün önüne eğilmiş sesin korkak Dilin sürçerek biraz da zorla söylemişti “Kusura bakma bu aşk bitti” Oysa ne güzel başlamıştı bu ilişki Kusura bakılacak tarih çoktan geçmişti Ama şimdi iki ayrı insan ayrı çelişki... Canımı acıtan şey aslında gidişin mi Öksüz ve yetim bırakıp kendime Yoksa beni bi başıma terkedişin mi Çözemediğim aşkın bilmecesi mi Duymak istediklerimi söylemeyişin mi Yoksa söyleyişin mi istemediklerimi Kalmadı içimde kıpırdayan bir nesne Tarumar ettin yaşama hevesimi Ama şimdi iki ayrı beden ayrı kişi... Ne kavuşmaktan ne barışmaktan anlarız Özlem çekip hasret ekip vuslat bekleriz Aşkı yaşamayı beceremeyen hastalarız Ne sevmeyi ne de ayrılmayı başarırız Biraraya gelsek susar susar bağrışırız Yanyana ya da ayrı diyarlarda Kabul et iki koca bebek iki şapşalız Sevda oyunu oynayan iki tuhaf insanız Ama şimdi iki ayrı dünya ayrı gayrı... Sen değiştin belki ama ben eski benim Genelde sağnak yağışlı yer yer deliyim Senin için neler yaptım neler söyledim Kendimce neleri feda ettim sana ama Sana yaranamadım ve yetiremedim Ötesini bilmem bir seni sevdim Senden güzelini billahi görmedim Zaten yıllardır kimseyide sevmedim Ama şimdi iki inatçı ihtiyar iki öksüz... Fırat Çandır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
19.09.2007, 18:39 | #10 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4529
|
-->: AMA ŞİMDİ İKİ AYRI...
Sevgili kardeşim şiirni çok beğendim harika yazmışsın tebrik ederim
|