|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Ozanlarımız Ozanlarımız Hakkında |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() Feyzullah Şuan
![]() Son Aktivite: 08.07.2010 09:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() AĞLA GÖZÜM
Yurdumuzda oylum, oylum yangın var; Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Vatanım yanıyor açık, aşikar; Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Düşmanlar bürümüş bütün dağları, Çözemez askerim elden bağları. Çaresiz bekleşir kalan sağları, Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Uzundur geceler sabah olmuyor, Irakta(!) hainler fırsat kolluyor. Emir olmayınca silah dolmuyor, Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Büyük Millet Meclisi'nden teskere: Çıktı amma verilmiyor askere. Şehit olunacak daha kaç kere? Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Mehmetim'in kanı yerde çağlıyor, Elleri kınalı gelin ağlıyor. Analar çırpınıp kara bağlıyor, Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Edirneli, Karslı, Oflu, Sivaslı; Ayrımsız ulusun gözleri yaşlı. Analar, babalar, çocuklar yaslı, Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Feyzi'yim bitmiyor gamım, kederim; Yurdumda herkese selam ederim. Alsalar askere ben de giderim, Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Tabipler(!) olmuyor derdin dermanı. Feyzullah SEÇKİN 23 Ekim 07 / Ank. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
![]() |
![]() Feyzi'yim bitmiyor gamım, kederim;
Yurdumda herkese selam ederim. Alsalar askere ben de giderim, Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Tabipler(!) olmuyor derdin dermanı. Feyzullah SEÇKİN 23 Ekim 07 / Ank. Değerli ağbiciğim şiiriniz bizleri çok etkiledi emeğine sağlık
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Siirinizi okurken etkilenmemek elde degil o kadar icten o kadar yürekten yazmissinizki begenmemek mümkün degil emeginize yüreginize saglik, paylasiminiz icin cok tsk ederim
![]() |
#4 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yüreğinize sağlık... Çok güzel şiir...
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
![]() |
![]() Edirneli, Karslı, Oflu, Sivaslı;
Ayrımsız ulusun gözleri yaşlı. Analar, babalar, çocuklar yaslı, Ağla gözüm ağla, geldi zamanı. Feyzi ağbi güzel şiirlerini okudukca okuyasım geliyor iyiki varsın canım ağbim
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|