|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() muratfincan Şuan
Son Aktivite: 06.06.2011 17:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
allah razı olsun bayramı kutladığınız için fakat bakın çok iyi okuyun sizler için sivas için çok önemli bişey açıklayacağım:
ben urfalıyım ve çevremin geneli sivaslı sizleri çok sevdiğim için bu siteye üye oldum ve sivaslılar için elimden gelen herşeyi kendi memleketimden çok sizlere yapmaya çalıştım fakat başıma sizlerden biri tarafından gelen bir olay yüzünden hayatım karardı şimdi bunu açıklıyroum iyi dinleyin; ben çin'e gidip ordan burdaki şirketlere mal getirten biriyim düzenli bir iş hayatım ve yaşantım vardı fakat sizlerden tanıdığım birinin ailesinede çin'den sürekli mal getiriyordum içlerinden biri 3 ay önce benden tekrar mal istedi ve parasını verdi bende yolaldım fakat 2 ay boyunca malı çıkaramadım getiremedim ve bu olayın üstüne bana yaptıkları ne oldu biliyormusunuz? bir evlilik yapıcaktım zar zor 20-30 milyara bir ev dizdim gelip evimdeki bütün eşyaları tırnak makasına hepsine el koydu topladı götürdü ve benide dövdüler neymiş bana verdiği 1500 dolar yüzünden 30milyara yakın eşyamı gasp etti ve bu sırada nişanlımlada onların yüzünden kavga ettim nişanlım benden ayrıldı şimdi size soruyorum bu insanlık mı sizce hem evim yuvam yıkıldı hemde nişanlımı kaybettim kim bana evimi ve eşimi geri getirir ben ki sivaslılara bu kadar değer veren biri olarak yazık değilmi bana her insan sorunlar yaşar bende 2 ay maddi sorunlar yaşıyordum ev kiramı bile ödeyemedim ve benim evim bir sivaslı maskarası yüzünden yıkıldı ve ben yinede inanın buna sırf sivaslılar darbe yemesin isimleri lekelenmesin diye savcılığa başvurmadım medyaya yansıtmadım ama hayatımı bitirdiler şuan sokaktayım ailemin yanına yüzsüz bir şekilde geldim napacağımı bilmiyorum eşimide kaybettim kim kurtaracak beni? haYATIMDA BUGÜNE KADAR KİMSENİN MALINA GÖZ DİKMEDİM HERKESE KAPIMI AÇTIM KENDİ MEMLEKETLİME DEĞİL SİVASLILARA HEP AÇTIM KAPIMI ŞİMDİ MÜKAFAATLKANDIRDINIZ BENİ SAOLUN...! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
Öncelikle sitemize hoş geldiniz üyelik tarihinz eski olmasına rağmen birinci mesajınızı yazmanız dikkatimi cekti Çok büyük gecmiş olsun kardeşim inanın çok üzüldüm size bu işleri yapanlar inaslıktan yoksun kişiler olmalı ama bunu bir memleket sorunu haline getirmemek lazım bu bir sivaslı imiş ama her hangi bir şehirdende olabilirdi sizlerinde tahmin edeceği gibi her yerden her tip adam cıkar sadece sivastan cıkarmış gibi yanlış düşüncelere kapılmanızı tavsiye etmem size böye bir iş yapan şahsı şiddetle kınıyorum kesinlikle yanlış birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu sıralarda lütfen işleri şehirciliğe dökmemeye özen göstermeliyiz
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() sivaslifani Şuan
Son Aktivite: 03.10.2008 13:34
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
Geçmiş olsun.
Herkes bir şekilde sınanıyor. Sizin sınavınız da böyle olmuş... Fakat bunu Sivaslı biri yaptı diye bütün Sivaslilar yapar diyemeyiz. Bu ön yargıyı aklınızdan çıkarmalısınız. Sabredin ve dua edin. Dua her kapının anahtarıdır.
|
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() YiGiDo_58_06_nl Şuan
Son Aktivite: 24.08.2010 20:53
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
simdi bilader bes parmagin besi birmi .ona kalirsa ibrahim tatliseste urfali pkk nin onde gelen cakallarindan.orda sivasli maskara demissin ne demek istiyon orda.sen akilli olsaydinda malina mulkune sahip ciksaydin kardesim.ticarette soz senettir niye beklettin adami yaptigi dogru bir sey degil ama genede yazdiklarin cok yanlis.devletin polisi mahkemesi var gitseydin.sendede varki bir sey gitmedin ne yani SIVASIN adi bir iki dolandiriciylami karalanacakti medyaya felan yansitmadim diyon .kendini acindirir gibi 2 aydir aydir kirami felan odeyemiyom diyon git o zaman hemserilerine avuc ac
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567
![]() |
Başınızdan gecen bu kötü olayı bu siteye taşımanız bile tartışılır kaldıki koskoca bir sivas ilini zan altına bırakıyorsunuz bizden yardım istiyorsanız veya ismini vermediğin şahsı arıyorsanız bunu acıkca söyleyebilirdiniz biz size o şekilde yardımcı olabilirdik ama bu yaklaşımınızı hiç şık bulmadığımı söylemek isterim
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 924
![]() ![]() ![]() |
Başından geçen olay çok kötü bir olay ne diyelim sana o olayı gerçeklerştirenler utunsın bütün Sivaslılr deil.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 841
![]() ![]() ![]() |
Ya ne alaka. Bir de çok iyi okuyun demişsin. Sivaslı diye. Eğer bunu yapan kişiyi tanıyorsan, sitede falan üye ise söylersin kendisiyle irtibat kurarız. Sorarız kendisine. Olayın aslını öğreniriz. Kusura bakma ama bir kişinin yaptığı bir iş nedeniyle memleketiyle bağlantı kurulamaz. Eğer öyle yapılırsa yukardaki İbrahim TATLISES örneği daha ilgi çekici bir örnek olur.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() muratfincan Şuan
Son Aktivite: 06.06.2011 17:45
![]() |
ben hiçbir şekilde kimseye laf uzatmıyorum ve kendimide acındırmıyorum burdan kimsedende destek istemedim söylemek istediğim çok değer verdiğim insanlardan bunu gördüm yukarıdada açıkladığım gibi ailesine bile mal getiriyordum ve kendisine getiremediğim mal yüzünden bu olaylar başıma geldi
artı şuda var mahkemeye başvurmamanın tek nedeni yinede o insanın çevresi benim çevrem yarın bigün yüzyüzer bakcağız bir kişinin hatasıyla diğerlerini kendime soğutmak istemedim ama sizler nasıl düşünürseniz düşünün...! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1079
![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun murat fincan samimiyetle yazmışsın bu siteye sağol, umarım arkadaşın sivaslıda buraya bağlanır okur bunları utanır, ama sende adama 2 ay sipariş ettiği malı verememişsin kimbilir ne sebepten gümrükte kimbilir ne sorunlar yaşadın, verdiğin zarar 1,5 milyarın üstündedirki hemşerim sana bu bahsettiğin kötülükleri yapmış, durup dururken insan ekmek kazandığı kapıyı kapatırmı birde o tarafı düşün
bende sana başka bir hikaye anlatayım, söylemesi ayıp iki kiracım var mayısta verdik kiraya biri sivaslı kangallı hemşerim, diğeride diyarbakırlı, bir herayın 3, 5i gidip alıyorum diğerinide 8 aydır her ay yarım depo benzin yakarak kovalayıp alıyorum hiç bir memleketliye karşı önyargım yok ama bil bakalım bana her ay çin işkencesi yapan kim, yeni evliyim çocuğum yok dedi meğer ikinci karıya ev açmış 8 çocuk var ))haydi bil hangisi bu kiracım, ikiside benzer iş yapıyorlardı fason tekstil atölyesi vardı, kirayı ödemeyen meğer bu 8 ay içinde market satmış, atölyeyi kapatmış ortaklarından ayrılmış kendi çocuklarına çağlayanda atölye açmış ama daha benim 4 aylık ikinci karının oturduğu evin kirasını vermedi haydi bilin bakalım hangisi bu kiracım a) diyarbakırlımı b) sivas kangallı hemşerimmi
|
|
|
#10 |
|
Yeni Yiğido
![]() Alzera Şuan
Son Aktivite: 31.08.2008 00:23
![]() |
Geçmiş olsun ne diyelim kader bunu yapanda insan değilmiş
|