|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2013 14:54
Tecrübe Puanı: 732
![]() |
![]() ...2007 de oldugu gibi 2008 de de stuttgart dan sivas,a direkt ucak var.
biz gurbetcilere sunulan bu guzel hizmeti degerlendirmemiz hem bizim, hemde sivas,in yararina olur. haydin sivasli gurbetciler arabayla izin dusunen ler her iki iznden birin de ucakla sivas a gitmeyi planliyalim.SIVASI ,imiza bu sekilde katki saglayalim. hava alanimiz gecici degil devamli olsun buda bizim elimizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
ucakla gitme yi dusunen yok mu ?simdi. ben ucakla gidyorum. yillardir bekledigimiz bu firsati degerlendirmemiz lagzim. haydin stutgart yakinlarindaki sivaslilar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ben gecen sene ucmak istedim
adam basi 523 eur istediler birde stuttgart havaalanina gitmek var acik diyeyim benim icin cok pahaliya gelirdi bende vazgectim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() |
![]() almanyadan mayis 2008 de stuttgart-sivas stuttgart seferleri baslliyor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 795
![]() |
![]() Bu konuda sevindirici bir habere Sivas Anadolu Gazetesi'ni okurken rastladım. Habern detayı şu şekilde:
Sivas-Almanya yurt dışı uçuşları 5 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Sivas-Almanya yurt dışı uçuşları 5 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Oger Türk Tur tarafından organize edilen uçuşlar hafta bir gün olmak üzere gidiş ve geliş olarak yapılacak. Sivas'tan kalkan uçak Almanya'nın Stutgart kentine direk olarak inecek. Geçen yıl 12 uçuşun yapıldığı ilimizde bu yıl uçuş sayısının daha da artması bekleniyor. 20 Mayıs'ta da Almanya'nın Köln kentine direk uçuş imkanının olacağı öğrenildi. Karşılıklı yapılacak uçuşlar Sivas'tan akşam 20:10'da kalkış yapacak.Konuyla ilgili bilgi veren Oger Türk Sivas Bölge Müdürü Erdal Polat, uçuşların haftada bir gün yapılacağını belirterek "Sivas'tan Almanya'ya gitmek isteyenler, Almanya'dan da Sivas'a gelmek isteyen hemşehrilerimize hizmet vermekten mutluyuz" dedi. Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu hizmetlerin daimi olması ve kalitesinin artarak sürmesi için yurtdışında yaşayan Sivaslı hemşerilerimize büyük görevler düşüyor. Eğer siz bu hizmetten faydalanırsanız bu hizmet daimi olacak ve daha da gelişecektir. Lütfen mümkünse Sivas'a geliş gidişlerde başka şehirlerin havaalanlarını değil Sivas Havaalanını kullanın.....
![]() |
#6 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() busraaa58 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.06.2008 18:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() niye münihden olmuyorsa :(
tee stuttgarti secmisler münih varken ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 795
![]() |
![]() Sivas havaalanının daha işler hale gelmesi için Sivaslıların eğer mümkünse bu güzergahı kullanmaları şehrimiz ve gurbetçi hemşerilerimiz için büyük kazanç olur.
Ayrıca Sivaslılar Sivas havaalanını kullandıkça bugün Stuttgart ve Köln'den yapılan uçuşlar Almanya'nın ve Avrupa'nın diğer önemli şehirlerinden de yapılmaya başlanır, arz talep meselesi kısaca...
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() mesut_sivasliyiz_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.10.2010 01:30
Tecrübe Puanı: 725
![]() |
![]() ii guzel haber bizim icin sivas kayserden ii kayseri hic beyenmedin ustelik birde 3saat arababin icinde otuyorsun adam ruhu sikliyor okadar yol bide sivas ii guzel benim iicn
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() |
![]() guzel bir filmin sonu yigne husranla mi bitti? 2 senedir yaz aylarinda
stutgart dan sivasa drekt ucan ögerrturk henuz bilet rezervasyonlarina baslamadi. ve de sivas listede yok. ben cok uzuldum dogrusu bizde rezarvasyon yapdirmayi dusunuyorduk.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 01:53
Tecrübe Puanı: 1003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() suttgart eymis valla cok yakin ............ fiyatlar ne kadar acaba ??????????
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|