Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.01.2008, 22:32   #1
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 01:54

Tecrübe Puanı: 661 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart sivaslı olmak

Sivaslı olmak ayrıcalık dedik sivaslıyık dedik yigidiz dedik yigidoyuz dedik şampiyoluga adım adım gidiyoruz dedik istanbulda iki milyon sivaslıyla övündük olimpiyatta en az kırk bin kişi olur dedil gelgelelim maçı izlemeye gelen lerin sayısına bakalım yemin ediyorum şölen olacak havasıyla övüne övüne iki arkadaşımıda maça götürdüm bunlar biri ardahan lıbirisi ise bilecikli topu topu on bin kişi geldi nerde bu sivaslılar gece sabaha kadar çalıştık sabah yedide işten paydos ettik ve direkt olarak maça gittik saat on iki civarıydı olimpiyataydık vede biz pendik kurt köyden gittik vede iki kişide sivaslı degil bu arkadaşlarım sıtatta bulunan sivaslılar gibi desteklediler .
Arkadaşlar maç bilet leri on lira idi pahalı falan degildi neden gelmediler aklım fikrim almadı diger büyük kulüplerin maçını izlemeye ucuz pahalı demiyorlar koşa koşa gidiyorlar kendi şehrimizin takımına sahip çıkmıyorlar çok yazık inşallah kasımpaşa maçın dada böyle olmaz.
saygılar

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 14:14   #2
ersoy_34
Usta Yiğido

ersoy_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ersoy_34 Şuan ersoy_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 16:10

Tecrübe Puanı: 697 ersoy_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: sivaslı olmak

dünyada kaçtane sivaslı var biliyormusunuz
ersoy_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2008, 14:23   #3
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 889 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: sivaslı olmak

Maça giderken maskonun kapısının önünde kaza yaptık önüe gelen bize küfür ediyo napalım kardeşim biz bilerekmi yaptık.Bu konularda Sivas çok cahil kalmış.Bu bir gerçek.Zaten maçın 2. yarısına yetiştik bide baktık stad boş herkes kafasına göre tezahürat yapıyor boşuna Sivasspoluyuz diye övünüyoruz bence.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)