Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.01.2008, 13:26   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 928 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SİVAS´I HERKES TANIMALI

A Takımının Kaptanı Savaş Ay Lider Sivasspor’un yanındaydı.

Sivasspor’un yanındaydı.
Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesinde Sivasspor belgeseli yapmak üzere Sivas’a gelen Gazeteci-Yazar ve TV program yapımcısı Savaş Ay, Fenerbahçe forması giyerek Sivassporlu futbolcularla röportaj yaptı.

TEPKİ GÖSTERMEDİLER
Fenerbahçe forması giyerek Sivasspor tesislerine giden A Takımının kaptanı Savaş Ay “Fenerbahçe forması giydiğim için tepki alırım korkusu ile röportaja başladım ama Sivasspor’un yönetimi, Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcular hiç tepki göstermedikleri gibi, candan ve içten karşıladılar ve sorularıma içtenlikle cevap verdiler” dedi.
Sivas ve Sivasspor’un birbirinden ayrılmaz ikili olduğunu, Sivasspor’un Sivas’ın markası haline geldiğini dile getiren Savaş Ay “Başka bir takım olsa rakibinin forması ile yaptığım ropörtaja tepki gösterir, hatta röportajı dahi kabul etmezlerdi. Sivasspor gerçekten çok büyük bir takım. Teknik Direktör Bülent Uygun ve talebeleri ligde gösterdikleri başarılarının yanı sıra fair-play ödülüne de layıklar. Hafta sonunda yapacakları Fenerbahçe takımının forması ile tesislerine gittim, onlarla birlikte oturdum, konuştuk, soru sordum ama bir tanesi de bana “Neden bu formayı giyerek röportaj yapıyorsunuz” diye sormadı. Büyüklük taraftarın çokluğu ile veya yıldız futbolcuların yer aldığı bir takım kurmakla olmuyor. Büyüklük insanlıkla oluyor. Sivassporda ben takım ruhunu ve mütevaziliği gördüm. Bana göre bu takım bu duruşu ile çok can yakar” dedi.

GELİN SİVAS’I GÖRÜN
Üç günden beri Sivas’ta ropörtajlar yapan A Takımının Kaptanı Savaş Ay Sivas’ı görmeden hüküm verenlere seslenerek, “Gelsinler Sivas’ı görsünler, ona göre Sivas ile ilgili fikir beyan etsinler. Sivas muhteşem bir şehir. Sivas ve Sivaslıyı tanımadan ön yargılı hareket edenler hatalarını er geç anlayacaklar” dedi.
Sivas’a geldiği andan itibaren her kesimle bir araya geldiğini ve röportajlar yaptığını, Sivas’ta yaşayan herkesin tek bir ses, tek bir yürek olarak hareket ettiğini de sözlerine ekleyerek “Sivaslı kendisi hakkında, kendisini tanımadan hüküm verenlerin Sivas’a gelmesini ve hüküm verdiği, yargısız infaz yaptığı insanları tanımasını istiyor. Bu isteklerine bende katılıyor ve diyorum ki, “Ey Sivas hakkında hüküm verenler, Sivas’ı tanımadan Sivas’ı anlatanlar, insanlarını hor görenler gelin Sivas’ı bir görün. Gelin yaşayanları daha yakından tanıyın. Yargısız infaz yaptığınız bu şehri ve yaşayanlarını gördükçe sizde hatanızı anlayacaksınız. O zaman Sivas ile ilgili görüşünüz değişecek ve bir Sivas sevdalısı olacaksınız” dedi.

SAVAŞ AY ÇALDI VALİ SÖYLEDİ
Sivas’a gelen Savaş Ay Sivasspor izin düzenlenen geceye de katıldı. Sivasspor’un başarısı için hazırlanan türkülere eşlik eden Ay, dayanamayarak bağlamayı eline aldı ve çalışmaya başladı. Savaş Ay saz çalarken, Vali Veysel Dalmaz’da eşlik etti.

.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 13:55   #2
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 890 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİVAS´I HERKES TANIMALI

Ama Sivasımızı yeteri kadar kimse tanımıyor şunu söleyebilirim sadece adını ve nerede olduğunu bilir herkes .
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 13:59   #3
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: SİVAS´I HERKES TANIMALI

Herkes tanımalı ama nasıl biz hala Sivaslı'yı tanıtmıyoruz... Köpeğini, çermiğini tanıtıyoruz... Sivas bunlardan ibaret değil dışardan gelen köpekle, çermikle görüşüp konuşmayacak... Sivaslı tanıtılmalı herkes dışarda yobaz bilmemeli Sivaslı'yı....
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 14:32   #4
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Sivası Herkez Bşata Türkiye,İleririki Yıllarda Olmasa Bile Bu Zamanlarda Dünya Bile yavaş Yavaş Tanımaktadır.İnş.Yakında Herkez Sivasspor'un Başarısının Tesadüf Olmadığını Bilecektir.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 17:05   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4532 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: SİVAS´I HERKES TANIMALI

“Ey Sivas hakkında hüküm verenler, Sivas’ı tanımadan Sivas’ı anlatanlar, insanlarını hor görenler gelin Sivas’ı bir görün. Gelin yaşayanları daha yakından tanıyın. Yargısız infaz yaptığınız bu şehri ve yaşayanlarını gördükçe sizde hatanızı anlayacaksınız. O zaman Sivas ile ilgili görüşünüz değişecek ve bir Sivas sevdalısı olacaksınız” dedi.
uzun lafın kısası savaş ağbimiz gerekeni söylemiş
Alt 25.01.2008, 18:06   #6
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21

Tecrübe Puanı: 754 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizler Sivası ne kadar tanıyor ve biliyoruz örnek kendim ne kadar biliyorum sivası sivastan çıkalı yıllar olmuş ançak bişey olacakta sivasa bir kaç günlüğüne gidecem bir yabancı bana sivası tarif et dese neleri ve nereleri var dese tarif edemem yeterince mahcup olurum bu nedenle ki sanaldanda olsa güzel sivasımızı tanımalıyız bilmeliyiz tabi birebir görmek daha etkili olacaktır

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 09:01   #7
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 921 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİVAS´I HERKES TANIMALI

Evet belkide Savaş Ay milyonlarca SİVASlının diyemediği,daha doğrusu deyipte sesini duyuramadığı bu feryadı dile getirmiş.
SİVASlı asildir,
SİVASlı misafirperverdir,
SİVASlı yardımseverdir,
SİVASlı Vatanperverdir,
SİVASlı yaşadığı yerli değil herzaman SİVASlıdır,
SİVASlılığımla herdaim övündüm Allah ömür verdiği sürecede bu hissiyatımdan biran olsun ayrılmayacağım,birçok il gördüm ve gezdim ve başka birşehirde yaşıyorum SİVASımın o samimi havasını hiçbiryerde görmedim,görebileceğimide sanmıyorum.

Bizi anladığın için;TEŞEKKÜRLER SAVAŞ AY!!!
Alt 29.01.2008, 02:59   #8
ali5800
Yeni Yiğido

ali5800 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ali5800 Şuan ali5800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2009 23:47

Tecrübe Puanı: 713 ali5800 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence bunların yaptıkalrı psikolojik bir yüklenme çünkü bu yayın kuruşunun gazatesi bir kaç ay öncesine kadar sivas ı ve sivaslıyı ve sivasspor u aşalayan yazılar yazıldı
Alt 29.01.2008, 13:22   #9
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59

Tecrübe Puanı: 758 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İşte budur.... Sivasspor'un başarısı SİVAS'ı reklam yapmaya fazlasıyla yetmişte artmıştır. O yüzden Sivas'ı ve Sivaslı'yı tanıtmak için SİVASSPOR'un çok daha başarılı olması lazım. Onun başarılı olması içinde güçlü bir bütçesi olması lazım. Bilmem anlatabildim mi?

Bazı arkadaşlar medyaya kızdılar ama tanıtım ve reklam açısından gerekli bir şey.
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 13:26   #10
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4532 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: SİVAS´I HERKES TANIMALI

Savaş ayın sivasımız için yaptığı katkılar ortada para versek bu kadar reklam yaptıramayız

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)