Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.03.2008, 00:04   #1
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Ne Yaptık Ne Yaptılar Mukaddes Emaneti

ALO 177!..

Biz müslümanları, o günahkarlar gibi yapar mıyız hiç, diyorsun amma biz Balık Sahibi Yunus gibi olduk. Ne Ninova kaldı elimizde, ne Musul ve Kerkük. Ne de Fırat ve Dicle’ye kaside yazan Fuzûlî kaldı meydanda... Bizi ham edip yutacak köpek balıkların da çok acımasız. Allah’ım ümmeti Muhammede yardım et.

Alo 153 dedim zabıta dediler. 154’ü çevirdim Alo trafik dediler. 155’de polis imdat çıktı karşıma, 156’da jandarma var dediler. Haçlı seferleri hortladı Artin Peter (Hortlak) Anadolu’ya, analarımıza ve kızlarımıza kadar uzatıyor ellerini, durdurun bu yayınları dedim 178’den RTÜK çıktı karşıma. Alo 177’ye az Irak’ta(!) bir orman yangını var. Sedir çamları yanıyor diyecektim. 188 cenaze imamı çıktı karşıma. 110, 112 derken hepsini aradım... Nafile... Hepsi 99’dan küçük geldi. Aklın yolu birdir ve O bir Sensin dedim Ya Vedûd!.. Bizimle, akıl ve hevasını tanrı edinenlerin arasını aç. Tatmin olmuş bir nefis gibi iyi kullarının arasına kat. Bize şehadeti nasip eyle ki cennetine girmeye yüzümüz olsun. Zira:

“Mezarda kan terliyor dedemin iskeleti

Ne yaptık ne yaptılar mukaddes emaneti”

El-aman Ya Rabbi...
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)