|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ankara'lılara 21 gündür haberleri olmadan Kızılırmak suyu içirdim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, halka bildirmeden Kızılırmak suyunu 21 gündür Ankaralılara içirdiğini açıkladı. Gökçek, Ankara'da içilen suyun sağlıksız olduğu yolundaki iddiaları da "ideolojik" olarak yorumladı. Basın toplantısı düzenleyen Melih Gökçek, Kızılırmak'tan getirilen suyun son derece kaliteli ve sağlıklı olduğunu iddia ederek "Ankaralı 21 gündür Kesikköprü'den gelen Kızılırmak suyunu içiyor. Kimse de bunun farkına varmadı. İshal vakaları da artmadı" dedi. Bu durumu önceden duyurmaları halinde, bazı sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin toplantılar düzenleyerek, ishal vakaları görüldüğü yönünde açıklamalarda bulunacağını öne süren Gökçek, "Bazı sivil toplum örgütlerinin bu durumu istismar ederek, ajitasyon yapmasını engellemek için bu gecikmiş açıklamayı yapıyorum. Ankaralılara hayırlı olsun. Böyle bir yola başvurduğum için halktan özür diliyorum" diye konuştu. Ankara'da içilen suların sağlıksız olduğu iddialarını "ideolojik" açıklamalar olarak kabul ettiğini söyleyen Gökçek, "Bu açıklamadan sonra da benzer çarpıtıcı açıklamalar gelecektir" dedi. Üzerimizde deney yapma hakkını nereden buldu acaba.? Kızılırmak suyunun icerisinde ağır metaller oldugu soyleniyor.İshal başka birşey kanser başka birşey. Biri bunu başkana anlatmali ama kim.? Öyle bir düzen olduki ülkede kimi kime şikayet edecen.Artik çeşmeden su içen de kalmadı.Birilerini zengin etti. Melih Gökçek bu açıklamayı yaparken markası önemli değil petşişe suyuda içmeyi ihmal etmiyordu.
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Melih Gökçek çok akıllı bir siyasetçi. Yine bu zekasını gösterdi bizlere. Başbakan olabilecek bir insan...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() As!_MéLéK Şuan
Son Aktivite: 03.06.2008 18:38
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
su tasarrufu yapmak için başka yollarmı aramaya çalışmış bunu yaparken anlamadım ama ne olursa olsun haber vermeden kimsenin üzerinde deney yapmaya hakkı yok. Ya bu ters sonuçlar verseydi o zaman ne olucaktı çok merak ettim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1124
![]() ![]() |
gerçekten zararlı mı yaa
21 gündür bişe olmadıysa zararı yoktur niye uzatıyorlarki bu adam buraya bedavadan oturtulmadı sınavlarla çalışmayla gelmiş güvenmiyorla mı böle bir adama
|
|
|
#5 |
|
Yeni Yiğido
![]() As!_MéLéK Şuan
Son Aktivite: 03.06.2008 18:38
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
Güven ayrı bişey. Alanında ne kadar iyi olursa olsun tebbiri elden bırakmıyacaksın. Ben yaptığı şey zararlı demiyorum ama habersin yapması yanlış bence. Beklenmedik sonuçlarda doğura bilirdi bu deney
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 676
![]() ![]() |
Alıntı:
haber vermemıs olmak farklı bırsey |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
melih gökçeğin ne kadar kurt politikacı ne kadar kurnaz zeki olduğu bizler için önemli değildir ...ister mühendis ister hukuk çıkışlı olduğuda ..ankaralılara açık oturumlarda koltuğuna çakılı oturttuğu kişilere karsı galip gelme durumu fayda vermiyecek sadece millete kazandırdığı refah seviyesi ve işssizlikle ve işsizlerle mücadelesi yani vatandası için gayreti onu ender kişilikdeki bir insan bir seçilmiş yapacakdır ...yoksa bizene sen millete farkında olmadan tamam vicdanlı bi insan ise yürekli ise kendide içmişdir o sudan ancak sanmıyorum ki banyo bile yapmış olsun onunla neyse..niyet halis ise kevser suyu nasip etsin rabbim değilse zakkum suyunu içirirler acı acı....kısa kıssas burda emin dönerleri dağıttırırsın herkese ama orda mahkemei kübrada kim ne yapıosa önüne bir bir dizilir orda kurt çakal yokdur herkes kuzudur ...saygılarımla ettiysek bi kusur affola....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER.......
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halk için insanlık için kim olursa olsun ne yaparsa Allah razı olsun,teşekkür etmesini elbette biliriz."Yiğidi öldür hakkını yeme" demiş atalarımız
Ancak burada halk üzerinden yapılan bir yalnışlık sözkonusu. Vatandaş eski su diye içiyordu o suyun verildiğini bilse belkide içmeyecekti. Bu şuna benziyor,biri size birşey yediriyor, sonrada diyorki "biraz tehlikesi vardı ama bişe olmayacağını ben biliyordum." Sonra neden 21 gün saklıyorsun sonra açıklıyorsun? Baştan söyle,bundaki sakınca ne? Kardenizde dönemin bakanıda ben herşeyi çok iyi biliyorum deyip, tv.ekranlarında çayı yudumladı ama,bedelini karadenizli ve halk ödüyor. Karadenizde kanser oranı yüzde kaçlara çıktı bileniniz varmı? Melih Gökçek büyük hata yapmıştır,zaten özür de dilemiştir.Hatalı olan insan özür diler. Çok önemli hayati bir sağlık sorununa neden olacak bir testi,halkı deney malzemesi yerine koymasının affedilir yanı yoktur!!! Birde sırıta sırıta tv. lerde, bakın 21 günde halkta bir şikayet yok demesi.Ya olsaydı binlerce insan hastanelere düşseydi,bahaneniz ne olacaktı Melih Gökçek bey.
|
|
|
#10 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Melih Gökçek kimseye haber vermedi diye niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım doğrusu. Kimseye haber vermedi demek çevre sağlığı teknisyenlerinin haberi olmadığı anlamına gelmez. M. Gökçek suyu inceletmiştir sonrada vermiştir evlere... Eğer halkın herşeyde haberi olursa gizlilik politikası olmazdı.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|