|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Vali DALMAZ, "Ben çobanlıktan buralara kadar bir vali olarak gelebiliyorsam, başta saygıyla andığım ilkokul öğretmenimin ellerinden öpmek istiyorum" dedi Öğrencilere çağdaş, kaliteli ve sağlıklı yaşam koşulları sunmak amacıyla hazırlanan YİBO Hijyen Projesi kapsamında, Ulaş Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda yapılan çalışmalar, Valim Veysel DALMAZ ve eşi Sıdıka DALMAZ, Vali Yardımcısı Zafer ATAMAN, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ECZACIBAŞI ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk ECZACIBAŞI, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Türkan SAYLAN, İl Daire Müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldığı programla tanıtıldı. Vali DALMAZ, programda yaptığı konuşmada, eğitime yapılan yatırımların önemine değindi. Eczacıbaşı Holding ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin eğitime yaptığı katkıları Sivaslıların çok iyi bildiğini dile getiren Vali DALMAZ, bu katkıları en iyi kendisinin anladığını ifade etti. Eğitime katkının, bir kişinin elinden tutmanın ne demek olduğunu, yetişmiş insanlar arasında en iyi anlayanlardan birisi olduğunu ifade eden Vali DALMAZ, “Ben çobanlıktan buralara kadar bir vali olarak gelebiliyorsam, başta saygıyla andığım ilkokul öğretmenimin ellerinden öpmek istiyorum. Bu elden tutulmasaydı benim bu noktalara ulaşmam mümkün değildi. Burada yatılı okulla okuyan kardeşlerimi gördükçe kendi gençliğimi, çocukluğumu hatırlıyorum. İnsanımızın elinden tutulduğu zaman kimlerin nerelere kadar gelebileceğinin örneklerini çok göreceksiniz, görüyorsunuz da” dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Ben çobanlıktan buralara kadar bir vali olarak gelebiliyorsam, başta saygıyla andığım ilkokul öğretmenimin ellerinden öpmek istiyorum"
böyle bir öğretmenin elinden öpülür.......
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın Valimiz hakikaten çalışkan ve aldığı parayı anasının aksütü gibi helalinden kazanan biri,giden valimiz Sayın Canpolat'a üzüldük ama Sayın Dalmaz inanın eski Valimizi aratmadı,kendisini mevkisinin ve makamının kibirinden koruyarak gayretli çalışması ve mütevazi kişiliğinden ötürü tebrik ve taktir ediyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
![]() Sayın Valim kişilik, karakter, beyefendilik ve Sivas'a kültürel, sosyal ve turizm alanlarında büyük emek verrmiş birisi olarak ''on numara'' adamsınız.
Ancak ne yazık ki Sivasımızın tek çıkış yolu olarak gördüğüm sanayide Sayın Hasan Canpolat'tan sonra benzer gayret ve çabaları sizde göremedik...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|