|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
14.06.2008, 20:37 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
AhMeTTuRaN90 Şuan
Son Aktivite: 12.05.2009 14:44
Tecrübe Puanı: 653
|
ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ HEDİYE EDİLDİ
Tatile giren öğrencilere en güzel hediye Belediye Başkanı Sami Aydın’dan geldi. Başkan Aydın, tüm öğrencilere karne hediyesi olarak lunapark bileti verdi. Belediye, eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne alan tüm öğrencilere lunapark bileti hediye etti. Belediye Başkanı Sami Aydın, temsili olarak kent merkezindeki 3 okuldaki ilköğretim okulu öğrencilerine lunapark biletlerini karneleriyle birlikte verdi. İlk olarak İstiklal İlköğretim Okulunun bahçesinde öğrencilere lunapark biletlerini dağıtan Aydın, daha sonra Kanuni ve Mimar Sinan İlköğretim Okulundaki öğrencilere de sınıflarında karne hediyesi olarak 2'şer adet lunapark bileti verdi. Bu yıl farklı bir çalışma yaparak, tüm ilköğretim okulu öğrencilerine lunapark bileti dağıtma kararı aldıklarını bildiren Aydın, bu eğitim döneminde başarılı başarısız ayrımı yapmadan tüm öğrencilere, biletlerinin karneleriyle birlikte verildiğini söyledi.Öğrenciler ise hem tatil heyecanı hem de lunaparkta gönüllerince eğlenecek olmanın sevinciyle birlikte karnelerini aldılar. AhMeTTuRaN90
14.06.2008, 21:14 | #2 |
Usta Yiğido
arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1087
|
--->: ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ HEDİYE EDİLDİ
bende diyorum niye bu kadar kalabalıktı diye
14.06.2008, 21:16 | #3 |
Yiğido
sivas_sevdamiz Şuan
Son Aktivite: 22.09.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 674
|
--->: ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ HEDİYE EDİLDİ
gerçekten güzel bi karne hediyesi olmuş öğrencilere. Sami Aydın'ı tebrik ediyorum bu ince davranışından dolayı
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|