|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() !~+4upn| q!y4rI Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2014 22:39
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
![]() Sivas Belediyesi tarafından organize edilen Birimler Arası Halısaha Futbol Turnuvası oynanan ilk maçlarla başladı.
Bu yıl 15.ncisi düzenlenen turnuvada, geçtiğimiz yıllarda hayatlarını kaybeden belediye personelleri ve aynı zamanda futbol camiasının tanınmış isimlerinden; Ümit Gönülalan ve Osman Sırlan anısına gerçekleştiriliyor. Park-Bahçe ve Özyazı takımları arasında oynanan maçla turnuva start aldı. Favori Halısaha Tesislerinde oynanan maçın açılışına, Belediye Başkanı Sami Aydın, Başkan Yardımcıları ve Belediye personeli katıldı. Maçın başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Sami Aydın, her yıl gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvasını bu yıl da 15.sinin yapıldığını belirterek, oynanacak olan müsabakaların centilmence geçmesini temennisinde bulundu. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve personele başarılar dileyen Başkan Aydın daha sonra ilk maçın başlama vuruşunu yaparak turnuvayı başlattı. Turnuvanın ilk maçında; Özyazı, Park Bahçeyi 6 -1 yenerken, günün ikinci maçında Sidaş, Fen İşlerini 5 -1’lik skorla geçti. Halısaha Futbol Turnuvasında, 23 Haziran – 07 Temmuz tarihleri arasında oynanacak maçlarda üç gurupta toplam 18 takım mücadele edecek.
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1095
![]() ![]() |
![]() aaaaaa
sivasla ilgili bir haber var şaşurdum !!!! ![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() SİZE ÖZEL SİVASLI GENCİ de çağırda yorum yapın !!bakın size sivasla ilgili konu !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 889
![]() ![]() ![]() |
![]() Acayip yapmacıksın yaa biliyomusun.Biz dedikten sonraa açsan ne yazar sadece yapmacıklık.Bak kardeşim ben sanan eğlence forumu sakın açma dedmedik sınırlı aç.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1095
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
sonuna kadar yanındayım
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() okkkk
SaoLun yorumLArınız içinnn.................. Zaten açıcaktım...
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melankolia Şuan
![]() Son Aktivite: 01.08.2009 14:07
Tecrübe Puanı: 717
![]() |
![]() Mustafa Kitabın Ortasından Konusuyon valla yaa
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|