Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.09.2008, 23:15   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ayşe Nine'nin Okuma Azmi

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde 80 yaşındaki Ayşe Efe, “Ana Kız Okuldayız Okuma Yazma Kampanyası” kapsamında açılan kursa katılarak çevresine örnek oluyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarıkale köyünde yaşayan 80 yaşındaki Ayşe Efe, köyün ilköğretim okulunda “Ana Kız Okuldayız Okuma Yazma Kampanyası” kapsamında açılan kursta eğitim görüyor.
Geçen yıl da birinci kademe okuma yazma kursuna katılan ve sağlık sorunları nedeniyle kursu yarıda bırakan Ayşe Efe, bu yıl düzenlenen kursta geçen yıl öğrendiği okuma yazmayı ilerletmeyi hedefliyor.
Efe, geçen yıl öğrendiği okuma yazmayı bu yıl daha da ilerletmek istediğini belirterek, bu nedenle yeniden kurslara katıldığını söyledi.
Ailelerin özellikle kız çocuklarını okula göndermelerini isteyen Efe, “Eski zamanlarda kız çocuklarını okula göndermiyorlardı.

Ailem beni de daha okuma ve yazmayı öğrenemeden okuldan aldı. Okuyabilmeyi hep istiyordum ve Allah bana nasip etti. Çok mutluyum'' dedi.
Köydeki ilköğretim okulunda kampanyaya katılan kursiyerleri ziyaret eden Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çifçi ise ilçedeki bütün köylerde okuma yazma bilmeyen insanlara ulaşmak istediklerini söyledi.
Kampanya kapsamında açılan okuma yazma kursunun 100 saat devam edeceğini ifade eden Çifçi, ''Koyulhisar'da okuma yazma bilmeyen kalmayıncaya kadar kampanya devam edecektir'' dedi.
Kursiyerlerden 50 yaşındaki Perihan Ateş ise okuma yazmayı öğreneceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Kursları açan yetkililerimize teşekkür ederim'' diye konuştu.
Çocuklarıyla birlikte kursa katılan 30 yaşındaki Senem Karabağ ise okuma yazmayı öğrenmenin heyecanını yaşadığını kaydetti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2008, 23:31   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: Ayşe Nine'nin Okuma Azmi

İşte herkese örnek bir ninemiz 80 yaşında olduğu halde öğrenmenin yaşı olmaz ata sözümüzü doğrular nitelikte topluma örnek davranışı ile herkesin taktirini kazamıştır
Alt 11.09.2008, 23:51   #3
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Azim bu işte... Şu anda bütün şartlar okuması için hazırlanmışken okumamakta ısrar eden gençler bu haberden çıkaracağınız çok şey var...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2008, 20:16   #4
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29

Tecrübe Puanı: 1029 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI

OKUMANIN YAŞI OLMADIĞINI GÖSTERİYOR TEYZEMİZ...................... ........

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2008, 01:39   #5
bşk_gölova
Yeni Yiğido

bşk_gölova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bşk_gölova Şuan bşk_gölova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.10.2008 15:05

Tecrübe Puanı: 0 bşk_gölova FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Ayşe Nine'nin Okuma Azmi

Helal osun teyzeme.
gençler bakıpta ibret almamız gereken bir hadise
bşk_gölova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)