|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
11.11.2008, 13:39 | #1 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1056
|
YAŞAM İÇİN ÖNERİLER
-İnsanlara beklediklerinden daha çok şey ver ve bunu zevk alarak yap. -Dinlediğin her şeye inanma, sahip olduğun her şeyi harcama ve istediğin kadar uyuma. -'Seni seviyorum' dediğinde, cidden söyle. -Üzgünüm dediğinde, o kişinin gözlerinin içine bak. -Evlenmeden önce en az 6 ay nişanlı kal. -Başkalarının düşleriyle asla alay etme. -Anlaşmazlık durumlarında, dürüst ol. -Kimseyi kırma, hakaret etme. -İnsanları akrabalarına göre yargılama. -Yavaş konuş, ama hızlı düşün. -Anneni ara. -Kaybettiğinde, ders al. - Küçük bir anlaşmazlığın büyük bir arkadaşlığı bozmasına izin verme. -Telefona cevap verirken gülümse.Seni arayan kişi bunu sesinden anlayacaktır. -Biraz yalnız kal. -Suskunluğun, bazen, en iyi yanıt olduğunu unutma. -Allah`a güven ama arabanı kilitle. (Deveni bağla sonra tevekkül et). - Evde sevgi dolu bir atmosfer önemlidir.Huzurlu ve uyumlu bir ortam yaratmak için elinden geleni yap. -Geçmişte çok yaşama. -Bildiklerini paylaş. Ölümsüzlüğü elde etmenin bir yoludur. - Dua et. Duada, ölçülemeyecek bir güç saklıdır.· -Sana sevgi gösterisinde bulunan birini engelleme. -Başkalarının işine burnunu sokma. -Çok para kazanıyorsan eğer, hayattayken, başkalarına yardım et. Bu, Şansın sana verebileceği en büyük tatmindir. Unutma, istediklerini elde edememek, bazen büyük bir şanstır.
|