|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
27.11.2008, 19:52 | #1 |
Yeni Yiğido
iman Şuan
Son Aktivite: 03.02.2014 21:17
Tecrübe Puanı: 0
|
Muhammed Mustafa s.a.v.
Dosta giden bütün yollar, emin beldeye,
Kalbler meylediyor, Allahın evi Kâbeye. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. İlâhi aydınlığın ihtişamı parlıyor Hiradan, Şerefi üstün Kuran inmemişmiydi oradan. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Bu engin nurun parıltıları ufku kaplıyor, Görsen şaşar kalırsın, gözler kamaşıyor. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Mekke, sende yürekler yanmış tutuşmuş, Susatmayan, zemzem suyun ne hoşmuş. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Rabbimiz yüreklerimiz seninle çimlensin, Bu muhteşem güzelliğin doyası seyredilsin. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Allahım bize gören göz, uyanık kalb lütfet. Kutsal Kaben nur saçıyor bu ne heybet! Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Gönül coğrafyamız birbirine kenetleşiyor, Lebbeyk sedaları orada Arşı âlayı titretiyor. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Bu İlahi nidalar yok mu? ne güzel ne hoştur, Sen varsın orada gönüllerimizi yanıp tutuştur. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Bak mahşeri canlandırıyor milyonlarca beşer, Onlar beyaz ihramlar içinde Arafatda, af diler. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Bu lütuf karşısında meşakatlerin ne önemi var, Allahtan korkan kalpler Rasülüne itaatle uyar. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Gönüllerimizi süslüyor hicri İsmail seygisiyle, Yüreği yüksek şerefle donatılmış Hz Rasûle. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Gözlerin kalplerin karşısında mucize bu ya, Risalet nurunu gören gözler doyasıya gördü ya. Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Habibini mahsun etmedi sahibi Beytül Haram. Ravzayı şerif cennet bahçesi, lütuf ve ikram, Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Mekke / Kâbe 1403H. Ali Kılıç Kakiz |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar iman'e Teşekkür Ediyor... |
28.11.2008, 14:20 | #2 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2287
|
Cevap: Muhammed Mustafa s.a.v.
Allahım bize gören göz, uyanık kalb lütfet.
Kutsal Kaben nur saçıyor bu ne heybet! Muhammed Mustafaya orada verdiler selam. Bizede nail olur inşALLAH o kutsal topraklar emeğine sağlık kerdeş.
27.02.2009, 11:51 | #3 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
27.02.2009, 13:05 | #4 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 862
|
Peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur:
"Ameller Niyete göredir, herkese niyet ettiği şey vardır. Bu nedenle kimin hicreti, Allah'a ve Rasûlüne ise onun hicreti, Allah'a ve Rasûlüne olur. Kimin hicreti, elde edeceği dünyaya veya evleneceği bir kadına ise onun hicreti de hicret ettiği şeye olur." (3) Buhârî, Eymân ve Nüzûr:23 ;... |
28.02.2009, 14:51 | #5 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Zikredince diller seni Gül gülistan olur Bütün sahra çöller Coşar denizler göller Zikredince diller seni Lailaheillallah lailaheillallah Cemalini arar yüzler Andıkça nemlenir gözler Anlatmak ister sözler Zikredince diller seni Lailaheillallah lailaheillallah Arı ile müminin ahengi Zikirdir imandır rengi Bitmez gülde bülbülde sevgi Zikredince diller seni Lailaheillallah lailaheillallah Börtü böcek canlanır açar Gönüllere bahar saçar Kalplere iman katar Zikredince diller seni Lailaheillallah lailaheillallah Seni bulmaya Kabe’ye Resulallah’ı görmeye Medineye Burak hızı koşar ümmet Zikredince diller seni Lailaheillallah lailaheillallah |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
04.04.2009, 13:43 | #6 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Lailaheillallah lailaheillallah
04.04.2009, 14:45 | #7 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] AŞK OLSUN AŞK Sarp kayaların dehlizinde saklı, tılsımlı define gibidir. Ele geçirilmesi bir hayli zordur. Sabır ve meşakkat ister. Ele geçen definenin muhafazası ise , O defineyi bulmaktan daha zordur Sadakat ve istikamet ister.... MAŞUK Kaf dağının ardındaki zümrüd-ü anka kuşu gibidir. Pek nazlıdır, hiç ihmale gelmez. Teslimiyet ve muhabbet ister. AŞIK Aşığın durumu ise çok farklıdır. Ne cehennem ister ne cennet. Ne saltanat ister ne servet. Sevildiğini bilmek yeter ona. Buna da diyet ister En mühimi de, koca bir yürek ister... |
14.04.2009, 10:33 | #8 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] O GELIYOR Alem sancılar içinde Ses geliyor müjde niyetiyle Yer gök ne duruyorsunuz Yıkanın, arlanın kirlerinizden… En güzel insan teşrif ediyor O geliyor o Rabbimizin İsmini isminin yanına yazdığı Muhammed Mustafa S.A.V geliyor. Toprak yeşertsene filizlerini Bulutlar döksenize damla damla rahmetinizi Yollar uzayın yâre doğru Ey ümmetim diye seslendiği insanlar Siz asın yüzlerinize özlemli maskelerinizi Gel efendim diyerek açın kapılarınızı.. Toplayın evinizden Efendimiz görmesin günahlara daldığınız eşyalarınızı Gaflet örtüsünü bugün kaldırın üzerinizden Beyazlar giyin… Bugün doğdu efendiler Efendisi Kuşatın gül kokularıyla bu âlemi Sahte gözyaşları çekin gözlerinize Nefsinize söz geçsin bugün Mevlit Kandili.. Hasretiz sana ya Resul Allah diye sızlanın… Ey insanlar hadi sarılın salâvat hatimlerine… Bugüne has dualarla süsleyin sözlerinizi Secdelere varsın alınlarınız… Şefaat ya Resul! Şefaat ya Resul! Hangi yüzle geldim kapına demeden haykırın gönülden… Öylesine bir doğum değil ey yeryüzü Üzerine basacak olan Nebiler Nebisi… Ateşleri söndüren, putları deviren, sevgi yumağı, .nur tanesidir bu gelen… Özümüzdeki sevginin kaynağıdır o Bizi biz yapan ama bizim anmadığımız Seviyoruz dediğimiz ama sünnetinden kaçtığımız Vefanın can damarı, daima ayakta duran vefa sancağı Kuranı ayet ayet yaşayan, O kuranın gerçek anlamı.. O geliyor duydunuz değil mi? Radyolar, televizyonlar duyurdu haberini… Bugün Peygamberimiz doğdu kutlayalım dediler… Yazıldı yine efendimizi anlatan şiirler… Bugün ortaya çıktı sevginin eylemi cümleler… Asırlar önce gelen Nebiyi şimdi mi sevdiler… Her günü onun gibi yaşamaktan acizler… Kalplerini yoklamadan, yalnız mübarek olsun demekle yetindiler… Ah Efendim! Şimdi ben de bu dediklerimin içinde Bende Sen’sizliğin sefilliğinde… Zehra öner
25.04.2009, 15:46 | #9 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Ya! Muhammet Mustafa (sav)
Şahlandı yine şarlatanlar imanımız üstüne Hidayet sende Ya Muhammet Mustafa... Tevekkülsüz kinlerini kustular dostumuza Nihayet sende Ya Muhammet Mustafa... İmansız çizdi resmini görmüş gibi seni Nuru ala daki benzetememiş o cemalini Şeytanlar bürümüş sanki onun hayalini Keramet sende Ya Muhammet Mustafa Bilmez ki münafık, sen onun da Habibisin Yerde-gökte iki cihanda Şah-ı Nebiyullahsın Hem ehli hem de kindarlara şefaatullahsın Merhamet sende Ya Muhammet Mustafa Bir anda taşladılar O müminlerin kalbini Daha akıtamadan boğulacaktı o kinini Sen bakmadan görendin zalimin şirkini Mühr-ü emanet sende Ya Muhammet Mustafa Küsmedik darılmadık imanımız icabı yezide Emindik sahipti El- Emin herzaman hepimize Kalp gözü ile baktık gördük ne ala suretinize Şafaat sen de Bal'a Ya Muhammet Mustafa
26.04.2009, 17:57 | #10 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] YANMAKTA KALBİM Mevlam Sana dedi Habibim Bulunurmu cihanda başka tabibim Sen söylersin alemler katibin Hasretim sana Ya Rasulallah Ne cihan gördü senin gibisi Sen oldun Alemler Nebisi Sırtında nurlu peygamber nişanesi Hasretim sana Ya Rasulallah Cemalinde seyrederdi Ebubekir alemi Kafirler bakardı Ona acep delimi Allah ayette andı ''İkinin İkincisi'' Hasretim sana Ya Rasulallah Ali senin ilim oluğun Cebrail ise daim konuğun İbrahim Peygamberdir nurlu soyun Hasretim sana Ya Rasulallah Taifte sana atılan taşlar Bugün sana oldu akan yaşlar Omuz ile kulak arası saçlar Hasretim sana Ya Rasulallah Hilim senin daim halindi Damadın Allah ın arslanı Alindi Gözünün nuru Hasan ve Hüseyinindi Hasretim sana Ya Rasulallah Sürmeli gözlerinde göründü nice sırlar Verildi Uhudda Bedirde uğruna canlar Azab ayetlerinde korkudan yananlar Hasretim sana Ya Rasulallah Varlık perde iken Allah nuruna Sen çikardın hepsini rıza katına Kurban olam binlerce kez yoluna Hasretim sana Ya Rasulallah Lisanım tükense,kelimeler aciz kalsa Yansa şu günahkar kalbim yansa Muhammed Fatih'i kabul et nolur yanına Hasretim sana Ya Rasulallah........... Yazan alperenmuhammed
Konu Kardelencicegi tarafından (27.04.2009 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|