|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
26.12.2008, 09:47 | #1 |
Usta Yiğido
Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1021
|
Sivasspor Avrupa'da tanınmıyor?
Sivasspor Avrupa'da tanınmıyor?
Avrupa, Türkiye Süper Ligi´nin ilk yarısını geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine zirvede tamamlayan Yiğidolar'dan habersiz! Bu takımı tanıyormusunuz? Avrupa; Türkiye Süper Ligi’nin ilk yarısını geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine zirvede tamamlayan Yiğidolar’dan habersiz! Bu testi, sadece Yunan ve İngiliz gazeteciler geçebildi. Diğerlerine ‘Lider’ kim diyoruz; ‘Fenerbahçe mi’ yanıtını veriyorlar; ‘Sivas nerede’ diyoruz, ‘Kapadokya’ya yakın mı’ diye soruyorlar. Anketimizden anlaşılacağı üzere; belli ki hiç tanınmıyorlar, ama kesin olan şu: Bülent Uygun ve askerleri gerçekten büyük iş başarıyorlar... AVRUPA’NIN 10 ÜLKESİNDE SİVASSPOR’U SORDUK: 1 Türkiye Süper Ligi’nde lider kim ? 2 Sivasspor’u tanıyor musunuz? 3 Teknik direktörünün ismi ne? 4 Futbolcu ismi biliyor musunuz? 5 Sivas, Türkiye’nin neresinde? Rogerio Rangel Junior (Don Balon-İspanya) 1-Fenerbahçe mi? 2-Maalesef tanımıyorum. 3-Hiç bir isim aklıma gelmiyor. 4-Kimseyi tanımıyorum. 5-Bu konuda bizim Avrupa futbol otoritemiz belki daha bilgilidir. Antonis Oikonomodis (Sportsday-Yunanistan) 1-Evet, Sivasspor. 2-Sivasspor’un bu başarıyı geçen yıl da yakaladığını biliyorum. 3-Bülent Uygun. 4-Tum, Mehmet Yildiz. 5-Sivas’ın Türkiye’nin merkezinde bir yerde olduğunu tahmin ediyorum. Massimo Franchi (Tuttosport-İtalya) 1-Evet, geçenlerde okudum, ama tam olarak hatırlayamıyorum... 2-Kulüp hakkında hiç bir bilgim yok. 3-Bilmiyorum. 4-Futbolcularını tanımıyorum. 5-Bilmiyorum, Kapadokya’ya yakın mı? Boris Bogdanov (Sport Express-Rusya) 1-Maalesef bilmiyorum. Utanıyorum. 2-İsmini duydum. 4 büyüklerden biri olmadığından eminim 3-Hayır. 4-Hayır. 5-Onu da bilmiyorum. Walter Straten (Bild-Almanya) 1-Fenerbahçe mi? 2-Maalesef. 3-Hayır bilmiyorum. 4-Hiç bir isim söyleyemeyeceğim 5--Ankara’ya yakın bir yer mi? Regis Dupont (L’Equipe-Fransa) 1-Hayır bilmiyorum. 2-İsmini duydum, ama bilgim yok. 3-Hayır. 4-Hayır. 5-Maalesef... Kayseri’yi biliyoruz, PS Germain ile oynadı, ama Sivas’ı hayır... Amir Peleg (Yedioth Ahronoth-İsrail) 1-Cevap veremeyeceğim. 2-Evet ismini biliyorum. 3-Tabii ki hayır. 4-Türkiye Ligi hakkında haber yazdığımızda Balili’yi merak ediyoruz. 5-Maalesef...Türkiye’nin ortasında bir yer galiba... Valentijn Driesen (De Telegraaf-Hollanda) 1-Maalesef bilmiyorum. 2-Evet tanıyorum. Ülke puan durumlarını incelerken görmüştüm. 3-Hayır. 4-Maalesef.. Gerçi bir dönem Hollandalı bir oyuncu vardı ama... 5-Türkiye’nin doğusunda değil mi? Nuno Paralvas (A Bola-Portekiz) 1-Doğru söylemek gerekirse hayır, Trabzonspor mu? 2-Duydum, sonuçları gazetelerde görüyoruz. 3-Hayır. 4-Hayır. 5-Maalesef... Benn Lytleton (Four-Four-Two-İngiltere) 1-Sivasspor. 2-Evet, geçen sezon da müthiştiler. 3-Gordon Milne mi? 4-Hayır. 5-Türkiye’nin doğusunda diye biliyorum...
26.12.2008, 09:59 | #2 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4529
|
Cevap: Sivasspor Avrupa'da tanınmıyor?
Birkac yil öncesine kadar Türkiye`de de taninmiyordu Sivasspor. Cok yakinda onlarda tanir. Almanya da beni taniyan herkes Sivas`i da, Sivasspor`u da taniyor.
26.12.2008, 10:17 | #3 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Tanınması için başarı şart. Avrupada tanınması için biraz daha zamana ve tecrübeye ihtiyacı var ileride bunuda başaracağına inanıyorum.
26.12.2008, 15:16 | #4 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
Sivasspor'un tanınması için Avrupa kupalarına kesin katılması lazım,İyi bir başarı şart
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|