|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu? | |||
Evet veriliyor. | 15 | 28,85% | |
Hayır verilmiyor. | 17 | 32,69% | |
Öğretmenlere haksızlık yapılıyor. | 12 | 23,08% | |
Fikrim yok/İlgilenmiyorum. | 8 | 15,38% | |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
06.01.2009, 15:35 | #1 |
Yiğido
Nazligül Şuan
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10
Tecrübe Puanı: 727
|
Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?
Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?
1. Evet veriliyor. 2. Hayır verilmiyor. 3. Öğretmenlere haksızlık yapılıyor. 4. Fikrim yok/İlgilenmiyorum
06.01.2009, 15:54 | #2 |
Yeni Yiğido
MELİLA 58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2009 13:00
Tecrübe Puanı: 602
|
Cevap: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?
BU KONUDA HİÇ ARAŞTIRMA YAPMADIM AMA VERİLİYOR BENCE. MAAŞLARINDAN ÇOK ŞİKAYET EDİYOR ÖĞRETMENLERİMİZ AMA ÇALIŞMA ŞART VE SAATLERİ AÇISINDAN BİRÇOK MESLEKTEN DAHA RAHAT. DEĞERDEN KASIT NE ANLAMADIM AÇIKÇASI.
06.01.2009, 17:05 | #3 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 834
|
Türkiyede okumadigim icin bu konuda da fikrim yok
06.01.2009, 17:28 | #4 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2181
|
seviliyor ama hakettikleri değeri alamıyorlar...
06.01.2009, 19:05 | #5 |
Yeni Yiğido
ibrahim boydaş Şuan
Son Aktivite: 11.03.2009 18:48
Tecrübe Puanı: 0
|
turkiyede ogretmen olmak cok zor bence cunku sartlar cok elverıssız vede hak ettıklerı degerı goremıyolar
|
06.01.2009, 19:36 | #6 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1290
|
Bu gün izlediğim haberlerde öğretmenlere atılan dayaklar başlığı adı altında saçma sapan şeyler izledim.Bir çok öğrencinin yorumunu dinledim Bir de bunları Hababam sınıfı filmlerine bağlamaları beni çıldırttı Bir tek öğretmenin görüşü sorulmadı Bir psikolog ya da psikiyatr(adı her neyse) çıktı öğretmenlerin yetişme biçimini öfkelerini kontrol etmeleri gerektiğini falan zırvaladı suç yine bizim üstümüze kaldı Bu memleketin her köşesinde çalıştım doğuyu da gördüm batıyı da 13 senedir eşimle birlikte çalışmama rağmen bir kere bile para hesabı yapmadan harcma yapamadım. cebimden bir sürü paralar verdim geleceğini gördüğüm çocukları okutmaya çalıştım. Bir gün bile kimseden teşekkür beklemedim ama artık yeter bıktım bizi bu kadar aciz göstermelerinden çoluğun çocuğun eline oyuncak diye atmalarından bıktım stresimi yönetmek istemiyorum haykırmak istiyorum BİZ BU KADAR DEĞERSİZ VE ANLAMSIZ DEĞİLİZ BİZ SİZİN GELECEĞİNİZ OLAN ÇOCUKLARINIZIN TEMİNATIYIZ.
BU KADAR OLMAZ ARTIK İĞRENÇLEŞİYORSUNUZ YETEEEEEEEEEEER! Alıntıdır.Varın siz anlayın!
06.01.2009, 19:58 | #7 |
Usta Yiğido
besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1010
|
Günümüzde ögretmene hak ettiği değer verilmıyor. Ögretmenlık oyuncak haline geldi sözleşmeli , ücretli , vekil , kadrolu ? ögretmen ögretmendir bu fark bu ayrım neden ?
06.01.2009, 21:28 | #8 |
Usta Yiğido
sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 819
|
Lisede dersime giren bazı hocalar aynı zamanda boş saatlerini değerlendirip özel okullarda da çalışıyordu.
Bizim derslerde sorularımızı doğru düzgün yanıtlamazken, kimilerinin lakabı kemikkıranken (öğrencilere davranışlarından dolayı), o özel okulda hepsi melek, hiç cevapsız soru bırakmayan hocalardı. Tarih dersinden iki sene boyunca hiç başarılı olamadım. Tembel olduğumdan değil; hocanın görüşüne uygun kitapları okumadığım için. Bir sene bir hocamız vardı, şeker hastasıymış. Sinirlenince şekerim çıktı der, izin verir gönderirlerdi. Bizim ders boş. Ama o istirahat etmek yerine koşa koşa açtığı büroya giderdi; özel ders saati gelmiş ya.... Saati gelince ha bire şekeri çıkardı. DPY sınavına ve Burs almak için girilen sınavlarda aynı puanı almış iki öğrenciden, öğretmen çocuğu olan bursu hakeder. Diğerinin yoksul olup olmaması önemli değil. Bizim öğretmenler memleketin en yoksul insanıdır çünkü. Hep o imaj kazındı beyinlere... Valla yazacak daha çok şey var ama dellendirmeyelim öğretmenleri. Kusura bakmayın ama acımasızca gelebilir eleştirilerim ama yurtdışında da okudum ben. Oradakiler yüksek maaş alıyorsa sonuna kadar hakediyorlar. Buradakiler de hakettiklerini fazlasıyla alıyorlar. Gerçekten öğretmen gibi öğretmen olanları kesinlikle ayrı tutuyorum. Ama o tarz öğretmen Türkiye'deki öğrencilik hayatım boyunca sayılıdır benim için. Öğretmen adaylarıyla aynı üniversitenin yollarını aşındırdık. İnanın bazen acıdım geleceğin öğrencilerine. Ve aynı şekilde gençliğin gittiği yolu görünce, geleceğin gerçek öğretmenlerine de acıdım. Bu her meslek için geçerli. Biz artık sadece mezun veriyoruz. Kaliteli mezunlar ne kadar?
06.01.2009, 22:42 | #9 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1290
|
Alıntı:
Senin lise mezunu öğretmenlerin hata yaptı diye bu lafı söyleyebiliyorsan,üniversitede ki öğretmen adaylarına değil önce kendine acımalısın... Senin o öğretmenin ihtimal ne için açıldığı belli olan öğretmen okulu mezunudur..Sen de gelirsin bunları günümüz öğretmenlerine genellersin.Aferin! Kendi çocuğunun ne haltı yediğini sormadan gelip öğretmeni azarlayan,bağıran çağıran velileri artık anlamakta güçlük çekmiyorum senin bu mesajından sonra!
06.01.2009, 22:15 | #10 |
Usta Yiğido
gezgin_58 Şuan
Son Aktivite: 12.02.2024 07:14
Tecrübe Puanı: 660
|
yeni goreve baslayan bir ogretmen en az 1200ytl maas aliyo sadece derslere girerek bunun neresi zor sabahtan aksama vucut gucuyle calisip asgari ucret alanlari unutmamak gerekli
|
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|