|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Kadın Girişimciliğini Destekleme Projesi kapsamında düzenlenen iş kurma eğitimi ve iş geliştirme eğitime katılan bayanlar, Sivas 58 Kadınlar Girişimciler ve Dayanışma Derneği'ni kurdu. Derneği ziyaret ederek girişimci bayanlarla bir arya gelen SESOB Başkanı Beşir Köksal, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dernek Başkanı Asuman Tuz, kadının sosyal ve kültürel alanda daha aktif ve katılımcı olmalarını sağlamak amacıyla bu derneği faaliyete geçirdiklerini söyledi. SESOB'un büyük desteklerini gördüklerini dile getiren Tuz, "Sivas'ta yaşayan bayanların ekonomik üretkenliklerini artırmak, aile bütçelerine katkı sağlamak, bayanların her türlü alanda kendilerini göstermelerini sağlamak, eşlerin üzerindeki yükü hafifletmek, hanımların el ele olmasını sağlamak, birlik ve beraberlik ile üretken olmak amacıyla bu derneğimizi faaliyete geçirdik. Tüm hanımlarımızı derneğimize bekliyoruz. Bizlere her zaman yardımcı olan Birlik Başkanımız Beşir Köksal'a teşekkür ediyorum" dedi. Köksal ise kadın girişimciliği kursunun önemine değinerek, bayanların dernek çatısı altında birleşmesinden çok mutlu olduğunu ifade etti. Köksal, "SESOB olarak Sivaslı hanımlarımızın üretken hale gelmesini sağlamak amacıyla Kadın Girişimciliğini Destekleme Projemizi hayata geçirmiştik. Projemizin meyvelerini vermesi bizleri sevindirmiştir. Kursiyer bayanlarımızın hem ürettiklerini değerlendirmeleri hem de tek çatı altında bir araya gelmesi güzel bir örnektir. Hanımlarımız da artık ailelerine bu şekilde katkı sağlayacaktır. Derneğimizin hayırlı olmasını diler, yönetim kurulu üyelerine, kadın girişimcilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından girişimci kadınlar tarafından katılımcılara aşure ikram edildi. Onursal başkanlığına Beşir Köksal'ın seçildiği derneğin başkanlığı Asuman Tuz seçilirken, dernek yönetimi ise Şerife Gündüz, Züleyha Dama, Sultan Bacak, Hamide Ergin, Halil Aydoğdu ve Sema Bıyıklıoğlu'ndan oluşuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hayırlı uğurlu olsun inş kadınlarımıza girişim yolu olur..
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 885
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hayırlı olsun inşallah kadınlara yönelik uygulamalar artar
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayirli olsun , insallah madur olan kadinlarimiza daha cok uygulamalar yapilir...
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yetersizlikler inşallah biter tüm temenilerim...
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() HAYIRLI UGURLU OLSUN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 839
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas 58 Kadınlar Girişimciler ve Dayanışma Derneği'nin bu anlamlı gününe davet edildim ve bende değerli arkadaşlarımın yanında idim. Hemen benimde üye kaydımı yaptılar. O güzel aşurelerinin tadına baktım,muhteşemdi.
Bu anlamlı günümüzü anılarda yaşatmak için arkadaşlarımın resimlerini büyük bir coşku heyecanla çektim. Bir Sivas'lı olarak o kadar sevindim ki anlatamam. Bu derneğin kurulmasını gerçekleştiren bütün bayan arkadaşlarımı tek tek kutladım ve yanaklarından öptüm.Kendileri ile sonsuz gurur duydum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.İnşallah Sivas'ta bayan dayanışması içerisinde hepimiz çok güzel şeyler başaracağız ve sitemizde sizlerle gururla önümüzdeki günlerde başarılarımızı, çalışmalarımızı paylaşmaktan gurur duyacağız.. Bu derneğe üye olmamdan , katılmamdan dolayı sonsuz mutluyum. İnşallah hepimiz çok güzel işler başaracağız. Bütün arkadaşlarım ile el ele ve yürek yüreğe derneğimizi geliştirip ,kadın başarısını Sivas 58 Kadınlar Girişimciler ve Dayanışma Derneği olarak tüm dünyaya onurla kanıtlayacağız, SİVAS 58 KADINLAR GİRİŞİMCİLER VE DAYANIŞMA DERNEĞİMİZ ARTIK TÜM BAŞARILI VE ÜRETKEN,ÇALIŞKAN KADINLARIMIZIN SOLUK ALDIĞI YUVAMIZ OLACAKTIR......BAŞARI DİLEKLERİMLE... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu dernegin faliyetleri desteklenmeli ve bayanlarin is hayatindaki yeri arttirilmalidir ama bundan onemlisi koylerimizde bulunan kiz cocuklarinin egitimine katkida bulunmak gerekir...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|