Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.04.2009, 23:59   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 926 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Vali Dalmaz Ürgüp'ü Ziyaret Etti

Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret ederek tebrik etti.

Belediye başkanlığına seçilen Doğan Ürgüp'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Yerel seçimlerde Sivas Belediye Başkanlığı'na seçilen Doğan Ürgüp'ü, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, eğitim camiası, belediye başkanları, adli yargı mensuplarının temsilcileri ve çok sayıda kişi ziyaret ederek, Ürgüp’e görevinde başarılar diledi.

Bugün ilk olarak, Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret ederek tebrik etti. Başkan Ürgüp, Vali Dalmaz'ı belediye girişinde karşıladı. Dalmaz'ın ziyaretinde vali yardımcıları da hazır bulundu.

Vali Dalmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerinin kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

Dalmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ürgüp ise Sivas halkı tarafından kendilerine verilen görevin büyük bir anlamı olduğunu söyledi. Ürgüp, önümüzdeki beş yılda Sivas'ın daha mutlu, daha huzurlu ve gelişen bir şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Tüm Sivas halkının belediye başkanı olduğunu belirten Ürgüp, bu sorumluluk bilinciyle, birlik ve beraberlik içerisinde Sivas'ın hakkettiği yere gelmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Öte yandan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekteri Hayrettin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekteri Mahmut Kayhan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve üniversite yönetimi, Baro Başkanı Avukat Ünal Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti il ve merkez ilçe yöneticileri ve Gaziler Derneği Şube Başkanı Fuat Ahıskalı ve yönetim kurulu üyeleri de Ürgüp'e tebrik ziyaretinde bulundu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2009, 03:58   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Vali Dalmaz Ürgüp'ü Ziyaret Etti

Geçen dönem Belediye - Valilik arasında biraz uyum sorunu vardı. İnşaallah bu dönemde tam uyumla Sivas için, Sivaslı için çalışacaklardır. Allah yardımcıları olsun.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2009, 23:07   #3
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Vali Dalmaz Ürgüp'ü Ziyaret Etti

Belediye-Valilik uyum içerisinde çalışabilirse Sivas daha da ileri gider ama bir uyumsuzluk olursa kaybolan bir 5 yıl daha olur.
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)