|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
03.06.2009, 17:35 | #1 |
Usta Yiğido
sevdagülü Şuan
Son Aktivite: 02.02.2010 09:47
Tecrübe Puanı: 832
|
SEVGİ
Tüketmek için bunca acele ettiğiniz takvim yapraklarına onca hızla çevirdiğiniz akreplere yelkovanlara ,içine gönüllü daldığınız o insafsız rutin çarkına şöyle bir uzaktan baktığınızda ne hissediyorsunuz? "Ne kadarı benim hayatım" diye soruyor musunuz? Ne adarını başkaları yaşamış benim yerime.... Ya da ben başkalarının?.. "Aynadakinin ne kadarı ben'im, ne kadarı oynadıklarım? Sevgiyi koydum kum saatinin dolu dizgin akıp giden kumlarının her bir zerresine.... Çünkü bir tek sevgi var elimizde; bunca yıldan damıtılıp gelen.. Yine bir tek o kalacak, yaşanacak yıllarından geriye... Bir tek sevgi olacak bunca telaştan artakalan ötesi yalan......
can dündar
25.06.2009, 11:47 | #2 |
Usta Yiğido
sevdagülü Şuan
|
Cevap: SEVGİ
Bir tek sevgi olacak bunca telaştan artakalan ötesi yalan
25.06.2009, 11:53 | #3 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
DOSTLUK
Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın… “Nereden çıktın bu vakitte”dememeli, Bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; “Gözünün dilini”bilmeli; Dinlemeli sormadan,söylemeden anlamalı… Arka bahçede varlığını sezdirmeden,mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi Köklenmeli hayatında; Sen,her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli. Kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları. Dalları bitkin başına omuz, Yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı… En mahrem sırlarını verebilmeli, En derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; Gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz… Onca dalkavuk arasında bir tek o, Sözünü eğip bükmeden söylemeli, Yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, Asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde,baş başayken sövmeli Ve sen öyle güvenmelisin ki ona, Övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, “Hak ettim” diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; Günahlarının yegane şahidi… Seni senden iyi bilen,sana senden çok çok güvenen bir sırdaş… Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında,onun gözünden gelmeli yaş… CAN DÜNDAR
25.06.2009, 12:08 | #4 |
Usta Yiğido
sevdagülü Şuan
|
DOSTLUK
Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın… “Nereden çıktın bu vakitte”dememeli, Bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; “Gözünün dilini”bilmeli; Dinlemeli sormadan,söylemeden anlamalı… Arka bahçede varlığını sezdirmeden,mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi Köklenmeli hayatında; Sen,her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli. Kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları. Dalları bitkin başına omuz, Yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı… En mahrem sırlarını verebilmeli, En derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; Gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz… Onca dalkavuk arasında bir tek o, Sözünü eğip bükmeden söylemeli, Yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, Asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde,baş başayken sövmeli Ve sen öyle güvenmelisin ki ona, Övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, “Hak ettim” diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; Günahlarının yegane şahidi… Seni senden iyi bilen,sana senden çok çok güvenen bir sırdaş… Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında,onun gözünden gelmeli yaş… CAN DÜNDAR çook güzel elerine saglık
EN GÜZEL ASK EN FEDAKAR ASK MEVLAYA OLAN ASKTIR Konu sevdagülü tarafından (25.06.2009 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
25.06.2009, 13:20 | #5 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Sevme Diyorsun
Neyin içine düştüm bilmiyorum Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım Beni bu kadar sevme diyorsun Ben seni unutmaya çalışmadım mı sanıyorsun? Olmuyor gülüm yapamıyorum Yüreğime söz geçiremiyorum Seni neden bu kadar sevdim bilmiyorum Nefret etmek istedim Unutmuşum nefretinde aşk olduğunu Damarlarımda kan akarken seni hissediyor Bana gülüyorsan akmaya devam ediyor Gülmüyorsan donuyor Sana bakınca sarılmak istiyorum Öpmek istiyorum Çok şey mi istiyorum gülüm Ama bunu yapma diyorsun Korkuyor musun sana sarıldığımda Bu kadar sıcak bir yüreği hissedip Kendini kaybetmekten Kalbim zayıfladı artık sancılanıyor Anlamıyor musun bu kalp duracak Bana kısa bir süreyi bile çok görüyorsun Sen bencilsin! Bilmiyorsun ki Bu kalp beklide son bir istek yaptı sana Ukbaya gidecek bu ruh Ne cevap verecek orda Orda da acı var Orda seni beklemek istiyorum Bu bile mümkün değil Ahımı almaktan korkuyorsun Gülüm seni nasıl sevdiğimi göremedin mi? Ben sana nasıl beddua ederim Ahımı almadan yaşayacaksın İçin rahat olsun Başkasını seversin diyorsun Ah gülüm ah içimdesin ama göremiyorsun Bir kurbanın bir celladı olur Benim celladım sensin Sevgiye açsın sen Seni sevgiye doyuracak birilerini arıyorsun Ama sevgiyi ezip üzüntüye koşuyorsun Seni benim gibi seven olmayacak Bende seni sevdiğim kadar başka birini sevmeyeceğim Bir gün aklına gelir miyim bilmiyorum Eğer gelirsem Bil ki o kalbe bağlı olan zincir hala kopmadı Ucu avuçlarında duruyor Belki o zinciri görürsün Gördüğünde ise artık senin için atan bir yürek olmayabilir Ben eridikten sonra sen beni sevsen ne olur Hayır hayır Eğer seversen beni, erisem de sev Ama mezarıma gel bir gün Beni bekle de bana O zaman seni orda acısız beklerim… Erdal EKİNCİ
|