|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
11.08.2009, 08:44 | #1 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
YÜREK YANGINI
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Canım yanıyor içimde bir sızı nedenini bilmiyorum Yada ulaşamamak, ağlayamamak derinden. Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak Yönelememek sana içten bir aşkla Canım yanıyor ya Rabbel alemin Bir sızı var anlayamadığım, Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin Adını koyamadığım, Bugün gitmek istedim buralardan Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için, Çıktım viran şehrimden; daha fazla gidemedim nedense, Bir yağmur başladı sessizce,ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime, İrkildim Ya Rabbelalemin,rahmetine kavuştur beni, Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım, Bir güvercin gördüm sırılsıklam; EL-CELİL dedi içimdeki sese, Ne büyük.ne yücesin; yüceliğinle derman ol derdime, Islandım,yorgunum birde acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAHIM Bir çocuk tebessümünde,bir yaprağın vedasında mevsime, MALİKÜL-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte Sen her şeyin tek sahibi ALLAHIM, İçimde bir uçurumken hayat,üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım EL-MÜHEYMİN sesi kulağımda, Sen aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAHIM,yardım et bu kuluna, Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum,bir dağa bakıyorum bir mahlukata Hepsi rükuda hepsi kıyamda Çiçekler,otlar,toprak secdede En küçük mahlukat zikirde,insanlık ise gaflette YA HALIK diyor tabiat; adem ise hüsranda,azapta Ey incelik,lütuf sahibi EL-LATİF Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS EY adalet sahibi EL-ADL EY büyüklük sahibi EL-AZİM EY merhamet sahibi ER-RAHMAN Nereye baksam,nereye dönsem sen tecelli ettin, Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış, her şey sende yaşarken; İnsanlık nefsinde ölmüş Her yer sende iken,insanlık her yerde viran olmuş, Bu viran şehirde,divane dünyada yalnız bırakma bizi UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAHIM Bizi bize bırakma ALLAHIM BİZİ BİZE BIRAKMA! ! ! Amin
11.08.2009, 10:27 | #2 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2292
|
Cevap: YÜREK YANGINI
her şey sende yaşarken; İnsanlık nefsinde ölmüş
Her yer sende iken,insanlık her yerde viran olmuş, Bu viran şehirde,divane dünyada yalnız bırakma bizi UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAHIM Bizi bize bırakma ALLAHIM BİZİ BİZE BIRAKMA! ! ! AMİN AMİN AMİN AMİN
11.08.2009, 13:38 | #3 |
Usta Yiğido
deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 773
|
amiiiiiin amin aminnn...............
11.08.2009, 13:54 | #4 |
Moderator
Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Sen bizi senden gayrı etme
Sen rahmetinden mahrum etme Sen doğruluktan sapkın etme Sen hidayete erdirince Sen bizi bundan mahrum etme Sen dalalete hiç düşürme Ey Allahım tanıt bana kendini , bana senin aşkını öğret Ey Allahım kalplerimizi senin yolundan çevirme
|