Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.09.2009, 00:45   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 932 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Mezarlık Bilgi Sistemi Hizmete Girdi

Sivas'ta Mezarlık Bilgi Sistemi uygulamaya girdi. Sistem sayesinde vatandaşlar, yakınlarının mezarlarını kolaylıkla bulacak. Sivas Belediyesi ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından yapılan Mezarlık Bilgi Sistemi düzenlenen törenle vatandaşların kullanımına sunuldu.

Mezarlık Bilgi Sistemi kapsamında Yukarı Tekke Mezarlığı'na yerleştirilen 3 adet bilgisayar sayesinde vatandaşlar, yakınının kabrini kolaylıkla bulabilecek.

Mezarlık Bilgi Sistemi'nin açılışını yapan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sistem sayesinde ölenin isim ve soyadıyla, kabrinin nerede olduğunun tespit edildiğini ifade eden Ürgüp, uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşların, bilgisayar aracılığıyla, mezar yerine nasıl gidileceğini gösteren güzergah bilgisi ve kağıda basılı mezar krokisini de ücretsiz temin edebileceğini kaydetti. Başkan Ürgüp, Aydoğan ve Halfelik mezarlıklarıyla ilgili plan ve proje çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Dedesinin ve babasının mezarlıklarını sistem sayesinde kolaylıkla bulduğunu belirten Ürgüp, bilgilerinin doğru çıktığını ve sistemin doğru çalıştığını ifade etti.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2009, 06:31   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Mezarlık Bilgi Sistemi Hizmete Girdi

çok güzel bi uygulama ve başarılı bi çalışma hayırlı olsun
Alt 24.09.2009, 13:14   #3
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1016 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Çok karmaşık bir düzene sahip olan Yukarı Tekke Mezarlığı için çok isabetli bir karar olmuş. Tüm akraba ve tanıdıklarımızın mezarlarını ilkkez gidecek olanlar artık rahatca bulacaklar.

Belediyemizi yapmış oldugu bu davranıştan ötürü kutlarım.
Alt 24.09.2009, 13:58   #4
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1344 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hazır mezarlıklara el atmışken yeni mezarlara da bakım yapsalardı..

çok yazık her proje gibi yukarı tekke de sami aydın dönemi ve doğan ürgüp dönemini jilet gibi birbirinden ayıryor..

gerçi kimseye bişey demeye hakkım yok..oyumu vermişsem sonuçlarına katlanacağım
Alt 24.09.2009, 19:59   #5
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1111 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

çok haklısın goramaz.her proje gibi yukarı tekkede sami aydın dönemi ve Doğan Ürgüp dönemini jilet gibi birbirinden ayıryor.Çünkü DOĞAN ÜRGÜP sami aydın gibi projeler için son yılını beklemiyor..!adam 3 yıl yattı 4.yıl 2 proje yaptı kahraman oldu vaay bee ! siz sivas paris gibide olsa doğan ürgüp'ü beğenmeyeceksiniz anlaşıldı.

deve......
diken......
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2009, 20:56   #6
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1344 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok haklısın goramaz.her proje gibi yukarı tekkede sami aydın dönemi ve Doğan Ürgüp dönemini jilet gibi birbirinden ayıryor.Çünkü DOĞAN ÜRGÜP sami aydın gibi projeler için son yılını beklemiyor..!adam 3 yıl yattı 4.yıl 2 proje yaptı kahraman oldu vaay bee ! siz sivas paris gibide olsa doğan ürgüp'ü beğenmeyeceksiniz anlaşıldı.

deve......
diken......
şu boşluklu cümleleri kullanmazsan sevinirim..

yıl 2007 ya da muhtemelen 2008.. tuncelideyim... bizim evin karşısındaki parkın açılışını internetten izlemiştim.. bizimkiler balkona çıkmıştır görürüm diye...ben kendim şahidim sami aydının son yıl çalışmadığını... istersen resimlerini de ekleyeyim de parkın iftira attığın insanın eserini gör..

mezarlık konusuna gelince görünen köy klavuz istemez kardeşim. arafe günü sivaslıların çoğu gibi ben de ordaydım.. son mezarlar bakımsız...

sami aydın benim babamın oğlu değil..neden kahraman oldu bu soruyu bir de siz özünüze sorun da cevabını kendi içinizde bulun..doğan beyin görücüde olan bir projesini gösterdiniz de sizi kahraman mı yapmadık
Alt 24.09.2009, 20:16   #7
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 767 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Helal Olsun Belediyeye Güzel bir hizmet Ayrıca Mezarlıktaki Levhalar değişmiş Caddeler isimlendirilmiş o yüzden taktik ediyorum Belediye başkanımızı.
Alt 24.09.2009, 21:55   #8
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1297 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Sami Aydın döneminde yapılan aynı çalışmalara sadece "yol eşiyor,kaldırım döşemekten başak bir şey yapmıyor" denirken,birden aynı işlerin adı "Altyapı çalışması,yol yenileme çalısması olmuş..
Alt 24.09.2009, 22:50   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4537 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivas Belediyesi ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından yapılan Mezarlık Bilgi Sistemi hayırlı olsun emeği gecenleri kutlarım
Alt 24.09.2009, 23:18   #10
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04

Tecrübe Puanı: 1681 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok iyi olmuş gerçekten arkadaşlarında söylediği gibi ilk defa mezarlığa gelen birisi tanıdığının mezarını kolayca bulabilir
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)