|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ÖMRÜM Ömrüm’den birgün daha bitti Sanki dün gibi çocukluğum Çocukluğum bitti gençliğim gitti Yoksa yaşlanıyormuyum? Ömrüm bir çarkın içinde Dönüp dönüp duruyor Her gün bu ömrümden Birgün daha soluyor Hayat durağında Beklerken sıramı Dün bitti bugün varım Yarınım olacakmı? Bu ömür tünelinden Şimdi ben geçiyorum Ecele bahane aramam Bende sıramı bekliyorum. (alıntı)
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Yiğidim, aslanım, ha gayret eyle Gaflet üstümüzde kalmasın böyle İmanla yatıp-kalk, ihlâsla söyle Kutlu mesaj verilmeyi bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Maveradan aşk iksiri sağ gayrı Ellerinde şekillensin çağ gayrı Rahmet olup yüreklere yağ gayrı Çekirdekler yarılmayı bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Her yerde insanlar izana hasret Şehirler, semalar ezana hasret Kâinat ilâhî düzene hasret Saf kozalar örülmeyi bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Nedendir bu uyku, bu zillet neden? ! Hüzün yumağıdır mezarda deden Mağripten maşrığa tek ruh, tek beden Yay misali gerilmeyi bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Sendedir mayası, özü İslâm’ın Sendedir kulağı, gözü İslâm’ın Gülsün, yeter artık, yüzü İslâm’ın Kelepçeler kırılmayı bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Tevhit aşkı gönülleri yaksın hey! Zulüm ölsün, hak ayağa kalksın hey! Gürül gürül, nurdan çaylar aksın hey! Kirli sular durulmayı bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Bizi bekler esir olmuş ülkeler Bizi bekler yetim kalmış ülkeler “İmdat! ” diye haber salmış ülkeler Boş mabetler girilmeyi bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Yanar Bosna-Hersek, Karabağ, Keşmir Sonra Kıbrıs, Lübnan sayamam bir bir Aklıma Abhazya, Urumçi gelir Türk birliği kurulmayı bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Kolayı var be yiğidim, kolayı Kaynağında bastırmalı olayı Hazırlayın kürek, kazma, malayı İslâm harcı karılmayı bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Nizam-ı Âlem’e içten talip ol Kızılelma neredeyse ara bul Bağlamasın seni şöhret, para, pul Hesaplar var, sorulmayı bekliyor Ölü dünya dirilmeyi bekliyor. Abdurrahim KARAKOÇ
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() Yıldızlar yine gökyüzünde kalacak Arkamızdan -belki- birkaç kişi ağlayacak Sonra sonra adımız da unutulacak İşte ölüm bu! Zehir zıkkım sevgiler yorgan döşek Sanki hiç yaşanmamışa dönecek Kim ne diyecek, kim ne söyleyecek Zaman azgın atlar gibi yarıştıkça Teker teker unutulacak İşte ölüm bu! Suya inen yavru ceylanın üstüne ansızın Bir aslanın gölgesinin düşmesi Top tüfek sesleri arasında kalmış çocukların Yeni sabahları bir daha görememesi Can anaların dinmez gözyaşları Kırılan umutların inleyen şelalesi İşte ölüm bu! Çölde suya hasret bir lale Tutuşmuş bir sevdanın türküsünü söylüyor Gölde can evinden vurulmuş bir suna Son umudunun peşinden koşuyor Yeniden ayaklanıyor gönlümün sızısı Hava zindan, gökyüzü kan kırmızısı İşte ölüm bu! Gün olur kar kuşları ateş topuna dönerse Irak bataklıklarda henüz ayaklanmış bebeler yiterse Vurgun yemiş anaların bağrında evlât acısı Filize durmuş sayısız umut çiçekleri Ah, şu kahrolası barış türküleri Yeni dünyanın korkusuz çobanı Meydanlara inmiş çağdaş kelle avcısı Yeniden, yeniden ayaklanıyor gönlümün sızısı Hava zindan, gökyüzü kan kırmızısı İşte ölüm bu! Savaşın kör topal tüyü bitmedik çocukları Sanki uçsuz bucaksız arpa tarlası Yakıver gitsin, yakıver gitsin Savaşlar da bitsin, İnsanlık da bitsin! Yüzyılın bağrında zehirli hançer sızısı Hava zindan, gökyüzü kan kırmızısı İşte ölüm bu! Oyhan Hasan BILDIRKİ
![]() |
#5 |
Moderator
zamanın gözüne kaçan bir saman çöpüydü ömrüm küçük bir toz burgacıydım ıssız bozkır yollarında yırtık etekli kuru yel gibi esiverip geçtim yoksul bir köy sokağında bilemedim gerisini dünyanın fırtlar fışırlar içinden bulanık bir yağmur seli gibi akıverip geçtim
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() Ahsın üreğime goy göz yaşlarım. Kimsenin önünde eğilmemeli. Ne atam, ne anam, ne gardaşlarım Bunu bilmemeli, yoh bilmemeli!.. Bahtiyar Vahapzade
![]() |
#7 |
Moderator
'Suskun Telaşlarla Ömrüm Perişan........
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
Feyzullah Seçkin (Feyzi) | Feyzullah | Ozanlarımız | 21 | 24.10.2010 23:40 |
şarkı sözleri | kronik | Şiirler | 321 | 26.08.2010 06:48 |
Gençliğim Eyvah | fırtına110 | Köşe Yazıları | 22 | 17.06.2009 07:36 |
Tokuş Köyü Türküleri | _DuMaN_58 | Sivas Türküleri | 6 | 02.05.2007 07:03 |