Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.01.2010, 07:21   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Öğretmenlerle velilerin örnek işbirliği...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Aşağıkale Mahallesi’nde eğitim veren Atatürk İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenler ile veliler öğrencilerin spor faaliyetlerini yapabilmeleri için inşaat işçisi gibi çalışıyorlar. Okulu Müdürü Erkan Erdem, yaptığı açıklamada okul bahçesinde öğrencilerin spor faaliyetlerini yapabilecekleri bir alanın oluşturulması için çalışma başlattıklarını bildirdi.
Erdem, okulun bu spor alanını yapacak çapta bütçesi olmaması nedeniyle ilçede elektrik üreten bir enerji santralinin yetkililerinden malzeme yardımı talebinde bulundu.
Erdem'in talebi üzerine, enerji santralinin yetkilileri okulun beton ihtiyacını karşılamaya karar verdi. Spor alanı için gerekli altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından santral yetkililerinin gönderdiği beton mikseri beton dökmek üzere okul bahçesine geldi.
Okul Müdürü Erdem, beton döküm işinde çalışacak ustaya verecekleri paranın olmaması nedeniyle de okulda görevli öğretmenler, hizmetli ile bazı öğrenci velilerinden ve vatandaşlardan yardım talep etti.
Talebine olumlu yanıt alan müdür Erdem, 4 öğretmen, 1 hizmetli, veliler ve diğer vatandaşlarla birlikte beton atma çalışmalarına başladı. Gönüllü olarak “inşaat işçisi'' gibi çalışan öğretmenler ve veliler, spor alanının yapılacağı bölgenin betonunu dökmeyi başardı.
Öğrencilerin voleybol, basketbol ve diğer spor etkinliklerini yapabilecekleri alana, önümüzdeki günlerde basketbol potası, voleybol direkleri dikilmesinin planlandığı kaydedildi.
Okul müdürü Erkan Erdem, okula bir eser kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Okulumuzun büyük bir eksiği olan spor alanını yapmayı kararlaştırdık. Ancak ne buraya atılacak betona, ne de burada çalışacak işçiye verecek paramız vardı. Okul öğretmenlerimiz ve bazı veliler ile vatandaşlar burada gönüllü olarak çalışacaklarını söylediler.
Ayaklarımızda çizme, ellerimizde kürekle bu işi hep birlikte yaptık. Öğrencilerimize bu eserin kazandırılmasında emeği geçen firma yetkililerine, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.''

( sivas'ın sesi )
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2010, 13:06   #2
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Öğretmenlerle velilerin örnek işbirliği...

Helal olsun,Velilerimizi ve Öğretmenlerimizi kutluyorum
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)