|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
27.02.2010, 08:55 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
[Altınyayla] - Altınyayla’da 2009 yılının değerlendirmesi yapıldı
Altınyayla ilçesinde, ''2009 Yılı Değerlendirme Toplantısı'' yapıldı.
Altınyayla Kaymakamı Salih Ayhan, Kültürevi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2009 yılında ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçede birçok çalışmaya imza attıklarını, bunların en başında da eğitim geldiğini ifade eden Ayhan, hastane, halı saha, eğitim ve tarım alanlarında ki hızlı değişimin ilçeye önemli katkıları olduğunu söyledi. Toplantıya katılanlara teşekkür eden Ayhan, ilçeye spor salonu, Altınyayla erkek öğrenci yurdu ve lise binası yapmak istediğini belirterek, ''Bu yıl da burada kalmak istiyorum bunları bitirmeden gidersem içimde uhde kalacak'' dedi. Ayhan, 2010 yılı projelerinde ise Altınyayla kapalı sulama sistemi, DSİ kuyularının basınçlı sulama sistemi, yem fabrikasının açılması, spor salonu yapımı, Gümüşdüğin ve Kızılhüyük köylerinde köy konağı yapımı, Altınyayla lisesi yeni binası, anaokulu ve 30 ailenin yaşadıkları evlerin yeniden düzenlenmesi gibi çalışmalarının yer aldığını kaydetti. Toplantıya, resmi daire müdürleri ele muhtarlar katıldı. Sivas Hürdoğan. |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|