|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
06.03.2010, 07:53 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
İmranlı Şoförler Odası genel kurulunu tamamladı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
İmranlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu gerçekleştirildi İmranlı Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı. Köksal, şoför ve nakliyeci esnafına yaptığı hizmetlerden dolayı oda başkanı Zeynel Sunal ve yönetimine teşekkür etti. Genel kurulda yönetim kurulunun faaliyet raporu hakkında bilgi veren oda başkanı Zeynel Sunal, imkanlar çerçevesinde üyelere hizmet etmeye gayret gösterdiğini söyledi. Oda başkanı olarak nakliyeci ve şoför esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret gösterdiğini belirten Sunal, “İmranlı ilçemizde faaliyet gösteren şoför esnafımızın sorunları hat safhadadır. Sorunların çözümü için Birlik Başkanımız Beşir Köksal ile görüşerek yardım istedik. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bazı sorunlarımız çözüme kavuştu. Ancak esnafımızın sorunları bitmek bilmiyor, minibüslerimiz yakıt parasını dahi karşılayamayacak durumdarır. Aynı şeyler taksici ve nakliyeci esnaflarımız içinde geçerli. En kısa zamanda esnafımızın sorunlarının çözüme kavuşturulmasını ümit ediyoruz. Bizlere her konuda destek veren Birlik Başkanımız Beşir Köksal’a da teşekkür ediyorum” dedi. Denetim Kurulu Faaliyet raporu, gelir gider bilançoları, çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında mevcut başkan Zeynel Sunal tekrar seçilerek güven tazeledi. Kongreye İmranlı Belediye Başkanı Dursun Yurttaş, İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ufuk Yüce’de katıldı. Yönetim Kurlu Kemal Koçarslan, Zikri Tolon, Yenal Şahin, Orhan Yürekli, Rıza Bulut, Murat Boz’dan oluştu. Denetim kurulunda ise Ayhan Sırmasaç, Orhan Aygün ve Doğan Özdemir yer aldı. Sivas Hürdoğan. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
06.03.2010, 08:52 | #2 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: İmranlı Şoförler Odası genel kurulunu tamamladı
yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar dilerim.
06.03.2010, 09:46 | #3 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
|
ben butür seçimlere çok katıldım benim asıl mesleğim şöforluk olduğu için çok oy kulandım butür seçimler çok çekişmeli geçiyor kırkınlıklar oluyor aslında öyle olmamamılı herkim kazanırsa kazansın hizmet için geliyor seçimlerden sonra kayıp eden kazananı teprik edip başarılar dilemesi lazım kazanan aslında o il veya ilçe olmalı demokrasi olmalı diye düşünüyorum imralıdaki yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dilerken kazanan inşallah imralı vede insanlık olmuştur başarılar
|
06.03.2010, 09:58 | #4 |
Usta Yiğido
yörem-58 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2011 22:07
Tecrübe Puanı: 609
|
Hayırlı olsun yönetime başarılar
06.03.2010, 10:11 | #5 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Hayırlı uğurlu olsun inşallah İmranlı'ya yakışır güzel çalışmalara imza atarlar.
|