Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma projesi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.03.2010, 03:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma projesi

Türk Kızılayı'nın “Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi” kapsamında Sivas'ta eğitim semineri düzenlendi.

Kızılay Sivas Şubesi Başkanı Ünal Fırat, şubelerine bağlı Afet Eğitim Merkezi'nde düzenlenen eğitim seminerinin açılışında yaptığı konuşmada, proje kapsamında düzenlenen eğitim programının 4 gün süreceğini belirtti.
Seminere ilçelerden gelmesi beklenen kişilerin ilgisiz kalmasından yakınan Fırat, “Sivas bir afete maruz kalmadığı, deprem bölgesi olmadığı için katılımcılar, görevlendirilen arkadaşlar bu işe biraz lakayit bakmışlar. Aslında yapılan program çok güzel proje. Yapılan uygulamalar Kızılay'ımız, genel merkezimizce organize edildi. Sizler burada aldığınız eğitimlerle bölgelerine gittiğiniz zaman din görevlileri, öğretmenler, muhtarları eğiteceksiniz. Bir afet anında bu eğitimli insanlar ilk yardıma koşacaklar. Bir şeylerin yapılması için afetin olmasını beklemek doğru bir olay değil. Önemli olan afet gelmeden hazırlıklı olmak. Nasıl hareket edeceğimizin bilincine varmamız gerekiyor'' diye konuştu.
Fırat, 4 gün sürecek eğitim seminerinde, afet olmadan önce nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verileceğini söyledi.
Türk Kızılayı Eğitim Yönetimi Bölümü Birim Yöneticisi Vildan Erözmen de projenin amacının olası afet zararlarını azaltmak için Kızılay şubeleri aracılığıyla, yerelde kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesini sağlamak, toplum liderleri aracılığıyla toplumda afetlere karşı hazırlıklı olma ve sosyal sorumluluk bilincini oluşturmak olduğunu söyledi.
Erözmen, Türk Kızılayı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen “Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi Afet Zararlarını Azaltma Programı” kapsamında Sivas'ta da eğitim seminerlerine başladıklarını ifade etti.
Projenin hedef kitlesinin muhtarlar, din görevlileri ve öğretmenler aracılığıyla halkın bilinçlendirilmesi olduğunu anlatan Erözmen, bu toplantıda eğitim alacak toplum liderlerinin gittikleri bölgelerde bu kitleye yönelik eğitimler yapacaklarını kaydetti.

Sivasın Sesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.03.2010, 19:48   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma projesi

Bilgilenme adına güzel bir uygulama bilinçli toplum için bu tür sosyal etkinliklere katılmalıyız, başarılar dileriz kolay gelsin.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)