Ulaş'a Yeni Hükümet Binası Yapılacak
Ulaş ilçesine yeni hükümet binası yapılacağı bildirildi.
Ulaş İlçe Kaymakamı Can Aksoy, yaptığı açıklamada, Ulaş ilçe olduğundan itibaren hükümet binası olarak özel idare binasının kullanıldığını söyledi. Yeni hükümet binasının girişimler sonucunda 2010 yılı yatırım programına alındığını ifade eden Aksoy, binanın temelini yazın atmayı planladıklarını açıkladı. Sivas'ın özgün mimarisine uygun olan bir projeyle bu yaz başlatacakları inşaatla çok olumlu bir ilerleme kaydettiklerini bildiren Aksoy, 'Yeni hükümet binasının yapılmasında emeği geçen ve bizleri destekleyen yardımcı olan Sayın Valimize, Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yazın yeni binamızın temelini ilçe, belde ve köylerimizle birlikte atacağız. Proje ve inşaat özel idare tarafından takip edilecektir' dedi. Köy muhtarlarına yeni hükümet binasının Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yapılacağı alanı göstererek muhtarlara proje hakkında bilgi veren Aksoy, 'Şu an kullandığımız özel idareye ait bina inşallah en kısa zamanda yeni binamıza taşındığımızda bayanlara verilecek. Burada kreş, spor odası, eğitim salonları ve beceri kursları açılacak. Bu çalışmalar da Halk Eğitim Merkezi nezaretinde olacak' diye konuştu.
(Anadolu Ajansı)
|