Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Ulaş'a Yeni Hükümet Binası Yapılacak - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.03.2010, 11:09   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ulaş'a Yeni Hükümet Binası Yapılacak

Ulaş ilçesine yeni hükümet binası yapılacağı bildirildi.

Ulaş İlçe Kaymakamı Can Aksoy, yaptığı açıklamada, Ulaş ilçe olduğundan itibaren hükümet binası olarak özel idare binasının kullanıldığını söyledi. Yeni hükümet binasının girişimler sonucunda 2010 yılı yatırım programına alındığını ifade eden Aksoy, binanın temelini yazın atmayı planladıklarını açıkladı. Sivas'ın özgün mimarisine uygun olan bir projeyle bu yaz başlatacakları inşaatla çok olumlu bir ilerleme kaydettiklerini bildiren Aksoy, 'Yeni hükümet binasının yapılmasında emeği geçen ve bizleri destekleyen yardımcı olan Sayın Valimize, Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yazın yeni binamızın temelini ilçe, belde ve köylerimizle birlikte atacağız. Proje ve inşaat özel idare tarafından takip edilecektir' dedi. Köy muhtarlarına yeni hükümet binasının Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yapılacağı alanı göstererek muhtarlara proje hakkında bilgi veren Aksoy, 'Şu an kullandığımız özel idareye ait bina inşallah en kısa zamanda yeni binamıza taşındığımızda bayanlara verilecek. Burada kreş, spor odası, eğitim salonları ve beceri kursları açılacak. Bu çalışmalar da Halk Eğitim Merkezi nezaretinde olacak' diye konuştu.

(Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)