Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.04.2010, 07:59   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 981 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Çiftçilere'destekten yararlanın çağrısı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Koyulhisar Ziraat Odası Başkanı Vedat Canan, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programından yaralankam isteyen çiftçilerin Koyulhisar Ziraat Odasına veya ilçe tarım müdürlüğüne müracaat etmelerini istedi.

Canan, yaptığı yazılı açıklamada, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Dünya Bankasının birlikte yürüttüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı'nın tarımsal üretime önemli katkı sağlayacak bir program olduğunu söyledi.
Program kapsamında, çiftçilerin makine ve ekipman alımlarının desteklendiğini belirten Canan, ''Program sayesinde, tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tarım alet ve makine altyapısının güçlendirilmesi, gelir ve sosyal standartlarının geliştirilmesi, ayrıca tarımsal faaliyetler için geliştirilen yeni teknolojilerin üreticiler tarafından kullanımının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. Daha kaliteli ve pazar isteklerine uygun üretim yapılmasını sağlamak, zor şartlarda ve bedenen çalışan çiftçilerimizin işlerini kolaylaştırmak ve üretim maliyetini düşürerek uluslar arası düzeyde rekabet edilebilir bir düzeye getirmek Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının ana hedefleri arasında yer almaktadır'' dedi.
Canan, makine ve ekipman programı çerçevesinde yüzde 50 hibe desteklemelerinin başladığını, ihtiyaç sahibi çiftçilerin odalarına veya ilçe tarım müdürlüğüne müracaat edebileceklerini kaydetti.

Sivas'ın Sesi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)