|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ulaş’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ortaklaşa olarak “Gençlik Futbol Turnuvası” düzenlendi. Turnuvanın ilk karşılaşmasında Eğitimspor ile Emniyetspor karşı karşıya geldi. Ulaş'ta futbol turnuvası dün start aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve HerkesİÇİNfutbol İl Temsilciliği koordinesinde düzenlenen futbol turnuvasına dün start verildi. Açılışını Ulaş Kaymakamı Can Aksoy'un yaptığı futbol turnuvasının ilk maçı Eğitimspor ile Emniyetspor arasında oynandı. 9 takımın katılımı ile yapılan turnuva 2 Haziran tarihinde sona erecek. HİF Lisansı ile mücadele eden sporcular hakem ve gözlemciler tarafından da takip ediliyor. Ulaş'ta yapılan futbol turnuvasında mücadele edecek takımlar ise şöyle; Karahisar Pema Karacalar Ulaş Gençlik Esenyıldız Babacanlar Hürriyetspor Eğitimspor Emniyetspor Yeşilyurt Sivas'ın Sesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
DSİ 55. yıl turnuvası başladı | Sivaslilar.Net | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 0 | 02.02.2010 07:49 |
Mahkumlar Turnuvası Başladı | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 23.01.2010 17:52 |
PİYASALAR TEPKİLİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 14 | 11.12.2008 20:34 |
Ağaç adam iyileşmeye başladı | eyupk | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 25.08.2008 23:21 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |