Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.05.2010, 07:21   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 983 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İmamın yönettiği tiyatroda, imamlar oynadı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir imamın yönettiği, 11'i imam 20 kişinin rol aldığı ''Kutsal Topraklara Yolculuk'' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Suşehri İlçe Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi'nin koordinatörlüğünde hazırlanan, Çataloluk Beldesi Merkez Camii İmam-Hatibi Murat Güleç'in yönettiği ''Kutsal Topraklara Yolculuk'' adlı tiyatro oyunu, yaklaşık 3 aylık bir hazırlık döneminin ardından Kemalpaşa İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda izleyicilerin beğenisine sunuldu.
İlçeye bağlı köylerde görev yapan 11 imam ile Çataloluk beldesinde yaşayan 9 vatandaşın rol aldığı tiyatro oyununda, kutsal topraklar ve hac vazifesi anlatılıyor.
5 perdeden oluşan tiyatro oyununu, Sivas Müftü Yardımcısı Abdülkadir Keşvelioğlu, İlçe Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri Belediye Meclis Üyesi Cevat Şenol, daire amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar izledi.
Sivas Müftü Yardımcısı Abdülkadir Keşvelioğlu oyun öncesinde yaptığı açıklamada, İslam'ın 5 şartından biri olan haccın anlatıldığı oyunun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. İlçe Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi ise amatörlerce sahnelenen bu oyunun çok profesyonelce hazırlandığına dikkati çekti.
Bu oyunda, haccın tiyatro ile sunulduğunu ifade eden Tanrıverdi, ''Arkadaşlarımız yaklaşık 3 aydır bu programı sunmak için gece gündüz çalıştı. Kendilerini kutluyorum'' dedi.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2010, 07:52   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: İmamın yönettiği tiyatroda, imamlar oynadı

Bu güzel oyunun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)