Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Hayırsever iş adamından kamyonla yardım - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.12.2010, 00:35   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 954 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Hayırsever iş adamından kamyonla yardım

İsminin açıklanmasını istemeyen Sivaslı bir işadamı, Hayat Ağacı Derneği’ne bir kamyon dolusu kışlık elbise bağışladı.

İsminin açıklanmasını istemeyen Sivaslı bir işadamı, Hayat Ağacı Derneği’ne bir kamyon dolusu kışlık elbise bağışladı. Kıyafetler, Gıda Bankasından alışveriş yapan ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek.

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile veren el ile alan eli buluşturan Gıda Bankası, hayırseverlerin destekleriyle ihtiyacı olanları sevindirmeye devam ediyor.

Hayat Ağacı Derneğine Sivas genelinden olduğu kadar, il dışından da destek sağlanıyor. İsminin açıklanmasını istemeyen Sivaslı bir işadamı, her fırsatta bu yardım kervanına destek oluyor.

Hayırsever işadamı, Gıda Bankasından muhtaç kimselere verilmek amacıyla İstanbul’daki tekstil fabrikasından 16 bin 549 adet kışlık kazak türü elbise bağışladı.

Hayat Ağacı Derneği’ne bağışlanan bisiklet yaka, V yaka, süveter, fermuarlı yarım balıkçı, polo yaka ve triko kazaktan oluşan 115 çuval dolusu giysi, İstanbul’dan bir kamyon ile teslim alındı.

Hayat Ağacı Derneği’ne indirilen kıyafetler, Gıda Bankasından alışveriş yapan ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, adının açıklanmasını istemeyen Sivaslı işadamı ile birlikte Hayat Ağacı Derneğine her fırsatta katkı sağlayan bütün hayırseverlere teşekkür etti.

Kaynak: Sivas Belediyesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.12.2010, 09:01   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Hayırsever iş adamından kamyonla yardım

Sivaslı iş adamını bu güzel yardımlarından dolayı kutlarım.

Yapılan yardımları Allah görüyor ve biliyor,Bizim görmemiz ve bilmemiz pek önemli değil.
Alt 24.12.2010, 20:25   #3
AĞAOĞULLARI
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

AĞAOĞULLARI Şuan AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2017 13:02

Tecrübe Puanı: 613 AĞAOĞULLARI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu bağışı yapan ve ismini açıklamayan hayırsahibine çok teşekkür ederiz. Benimde içimden gelen budur bu konuyu birçok defalar dile getirdim hayır böyle yapılır. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek hayrı kabül olsun. Böylesi işadamlarını
saygıyla,takdirle karşılarım.
AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı AĞAOĞULLARI'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 22:40   #4
ULUBEYTURKTİMİ
Yeni Yiğido

ULUBEYTURKTİMİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ULUBEYTURKTİMİ Şuan ULUBEYTURKTİMİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2010 22:46

Tecrübe Puanı: 0 ULUBEYTURKTİMİ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun sivaslı dedigin böyle olur

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ULUBEYTURKTİMİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ULUBEYTURKTİMİ'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2010, 09:04   #5
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 07:50

Tecrübe Puanı: 741 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İsminin açıklanmasını istemeyen yardımsever iş adamını tebrik ederim.Rabbim yardımlarınızı kabul etsin..
Alt 26.12.2010, 14:46   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4558 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

İsmini vermeyen sivaslı iş adamını yürekten kutlarım.Allah bu ve bunun gibi hayır severlerin sayısını artırsın inşallah..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)