Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

SENİ ÇOK ÖZLEDİK ATAM... - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.11.2012, 10:14   #1
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 957 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart SENİ ÇOK ÖZLEDİK ATAM...

ATAM,

Her geçen gün daha da büyüyor sana olan sevgim. İki tane çiçek yetiştiriyorum. Onlara hep seni anlatıyorum. Senin bizim için ne zorluklar çektiğini anlatıyorum. Onlarda seni çok seviyor. Daha nice çiçekler var seni seven. Sana neler borçlu olduklarını bilen çiçekler.

Allahıma şükrediyorum senin gibi bir önderi gönderdi bize. Dünyaya bir daha eşi benzeri gelmeyecek bir önderi.

Sen hiç ölmedin Atam. Hergün yeniden yeşeren çiçeklerin kalbinde tekrar tekrar açıyorsun. Hepimizin kalbinde yaşıyorsun. Hiç solmadan...
Alt 10.11.2012, 20:38   #2
bozkurt06
Tecrübeli Yiğido

bozkurt06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bozkurt06 Şuan bozkurt06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.04.2015 10:41

Tecrübe Puanı: 496 bozkurt06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SENİ ÇOK ÖZLEDİK ATAM...

tarih bir daha seni geri getirmeyecek belki ama inkılaplarını ömrümüz yettiğince nesillere aktaracağız atam. mekanın cennet olsun.
Alt 10.11.2012, 23:39   #3
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 773 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Cumhuriyet Bayramında Bağdad Caddesi yürüyüşüne katılmıştım, bir milyon kişi rahat vardı, insan seli gibi adeta aktı Cumhuriyet severler yoğunluktan bayılanlar oldu. Bu sene daha bir başka daha başka bir yoğunluk, katılım vardı.
Ve bugünde gözlemledimki her zamanki 10 Kasım'lardan daha büyük bir ilgi alaka vardı.Ne yaparsa yapsınlar kalplerimizden söküp atamazlar bu sevgiyi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıkları ortada. Kimki bunu inkar ederse cahilliğindendir. Atamızı dinsizlikle itam eden kara cahiller Haydar Baş'ın yaptığı açıklamayı mutlaka izlemelerini ve dinlemelerini öneriyorum.
Ölümünün 74. Yıldönümünde Atamızı sevgi,saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. İyiki vardın iyiki bu ülkeye bir güneş gibi doğdun Atam. Ne Mutlu Türküm Diyene
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Pusula_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.11.2012, 18:14   #4
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1203 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.11.2012, 19:54   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Eşi benzeri bulunmaz bir lider.Bütün dünyanın hayranlıkla örnek aldığı bir insana ancak bu kadar büyük bir sevgi ilgi alaka olabilir. Belki seni karalamak belki seni küçük düşürmek isteyen budalalar olacaktır ama çabaları boşuna! Sen fikirlerde sen yüreklerde yaşıyorsun atam. Seni asla unutmayacağız..! Ruhun şad olsun.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)