|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivasspora yeni bir otobüs alımı için sanayi ve ticaret odasınca başlatılan kampanyaya dünyanın dört bin yanından katılımlar sürerken ilimizin sesi olması gereken 6 milletvekilimizden sadece 1’i kampanyaya katıldı. İşte o VEKİL Sivas’ın birbirinden değerli 6 milletvekili var. 2 si muhalefet dördü ise iktidar partisine ait. Ama her ne kadar ayrı partilerde de olsalar Sivas’ın yüce menfaatleri söz konusu olunca hemencecik bir araya geliyorlar. Birinin ev sahipliğinde toplanıyorlar, durum tesbiti yapıyorlar ve izlenecek yol üzerinde görüş alış verişinde bulunuyorlar. Dikimevinin Sivas’tan taşınması olayı ile ilgili haberlerin yaygınlaştığı günlerde buna şahit olduk. Çok sevindik Ancak şu günlerde vekillerimizde nedenini anlamadığımız bir sukunet yaşanıyor. Hemde SİVASSPOR’un bayraklaştığı anda ! sebebini anlamadığımız bir bişimde ve tarzda ... Sivasspor 2. yarıdada istikrarlı çıkışını sürdürmek için mali sorunlarını aşmalı. Bunun zaruretini hemen anlayan Sivas Ticaret odası bir yardım kampanyası başlattı. Amaç Sivasspor’a bir otobüs almak ve külübe bütçe oluşturmak … Ancak bu kampanyaya 6 milletvekilinden sadece BBP genel başkanı Muhsin YAZICIOĞLU 1000 YTL bağış yaparak katıldı. İktidar partisine mensup Selami UZUN, Hazma YERLİKAYA, Osman KILIÇ henüz kampanyaya katılmadı, bağış yapmadı. Dikimevinin Sivas’tan taşınmasına karşı verdiği takdir edilecek mücadelesine şahit olduğumuz CHP’li M.Ejder ÖZDEMİR’in ise Sivasspor kampanyasında sesi henüz duyulmadı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] olarak yardım yapan vekillerimizi kutluyoruz. Bu olayın Sivas adına Sivaslı adına takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın … ![]() Milletvekillerine bu konuda soru sormak ve bilgi almak için aşağıdaki mail adreslerini vasıtası ile ulaşılabiliyor. Mehmet Mustafa AÇIKALIN SİVAS AK Parti m.acikalin@tbmm.gov.tr Osman KILIÇ SİVAS AK Parti osman.kilic@tbmm.gov.tr Malik Ecder ÖZDEMİR SİVAS CHP malik.ecder.ozdemir@tbmm.gov.t r Selami UZUN SİVAS AK Parti selami.uzun@tbmm.gov.tr Hamza YERLİKAYA SİVAS AK Parti hamza.yerlikaya@tbmm.gov.tr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
![]() Bu konuda,birazda hatayı diğer tarafta aramakta fayda vardır.Sivasspor-sivaslılar ve bu site sakinleri olarak bizler,belirtilen mail adreslerinden,sivas halkı olarak,bu yönde isteklerimiz olduğuna dair sesimizi yükseltirsek mutlaka gerekli ilgi ve alakayı göstereceklerine eminim.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Büyük Birlik hareketimizin önderi Sayın Genel Başkanımıza Sivas ve Sivasspor'a vermiş olduğu katkılar için teşekkür ederiz.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() bilgekagan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.12.2013 18:48
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() evet evet yanlis okumadim ve yanlis görmedim sivasspora yardim eden vekillerimizi site dogru yaziyor sadece sivasi seven sivas milletvekili oldugunu her platform da söyleyen sayin genel baskanimiz gelecegin basbakani sayin yazicioglu yanlis okumadim anlis duymadim her ne kadar sayin vekillerimiz sivasliyiz desede ´sayin yazicioglu gibi degillerimis cünkü ceblerinden bir kac kurus sivasspor icin cikacak
ama sivaslilar sunu hic unutmasin sayin yazicioglu secimlerde sadece 40000 oy aldi yani 190000 oy alan hükümet icinde vekillerimiz var onlarin cebi eline gitmiyor ama secim oldugu zaman biz sivasliyiz sivasin herseyine katlaniriz diyorlardi hani nerde bu vekiller dikim evi gidiyor sayin yazicioglu ve sayin özdemir cirpiniyor birde sayin bülentuygunu bu kaonuda unutmamak gerekiyor oda cirpindi elinden geldigi kadar ama her neyse hükmette olan 4 adet vekilimiz hic birsey yapmiyor acama onlar oray neye giti diye kendi kendime soruyorum sivas icin birsey yapmiyorsaniz aldigniz oylar size haram olsun sayggilar ömer sari almanya
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4556
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 706
![]() |
![]() selam olsun büyük başkana saygılar o hep sivasa yaraşır işler peşinde olmuştur kendi çıkarları asla düşünmeyen sivasımızın yetiştirdigi gelecegin başbakanı ALLAH yar ve yardımcısı olsun..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın Muhsin Yazıcıoğlu için azbile söyledik ama diğerleri için artık hiçbir yorum yapmıyorum. Hele iki dönemdir seçilip de ıska geçiyorlarsa Sivas çok zaman keybetmiş demektir.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BUGÜNÜN BBP GENEL BAŞKANI,GELECEĞİN BAŞBAKANI SAYIN GENEL BAŞKANIM MUHSİN YAZICIOĞLU'NA SONSUZ SAYGILARIMI SUNUYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BAŞBUĞUM...
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gönül isterdiki hepsine aynı liyakatta güzel sözler sarfedelim ama şimdilik Sayın Muhsin Yazıcıoğlu bu övgüye layık görünüyor.Ben Sayın Yerlikayadanda olumlu bir adım bekliyorum zira sporla iç içe olan bir ismin spora,hele hele kendisini milletvekili olarak TBMMye gönderen güzel ilimiz SİVASın takımına karşı daha duyarlı olacağını umuyorum.
Bütün VEKİLlerimizi yardıma davet ediyorum ve gerekirse VEKİLliklerini kullanarak işadamlarımıza davette bulunmalarını rica ediyorum!
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() işte hemşerilerimin AK İLE KARAYI birbirinden ayıramadıkları su yüzüne çıkıyor.onların SİVAS SEVDASI sadece seçim dönemlerinde dükkan dükkan gezerek ABİM,GARDAŞIM,DEDEM...demeyle olup bitiyor.ya sen millet-vekili sin yaw ALLAH aşkına selami uzunun veya muhsin yazıcıoğlu hariç diğer milletvekillerinin sivasla ilgili bir kelimesini duydunuzmu???
peah!BAŞBAKAN NEYSE MİLLETVEKİLİDE ODUR...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|