|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
08.05.2008, 13:26 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 924
|
OTOBÜSE TEŞEKKÜR
Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Sivasspor΄a Otobüs Kampanyası" kapsamında alınan Mercedes marka otobüs firma yetkilileri tarafından Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun΄a teslim edildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde ilimize getirilerek Sivas halkına tanıtılan ve daha sonra Sivasspor kulübüne teslim edilen Mercedes marka otobüs kulüp sosyal tesislerindeki yerini aldı. Sivasspor otobüsü Mercedes Benz Mengerler Ticaret Türk Anonim Şirketi Sivas Şubesi Genel Müdürü Erdal Altunbaşak tarafından kulüp tesislerinde düzenlenen törenle Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun΄a teslim edildi. Teknik Direktör Uygun, burada yaptığı açıklamada, Sivasspor olarak son 5 yıla bakıldığında inanılmaz işlerin başarıldığını ve güzel şeylere doğru her gün daha iyisini yapabilmek için koşarak ilerlediklerini söyledi. Bu güzelliklerin kendilerine olan destek sayesinde meydana geldiğini ifade eden Uygun, "Başta başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, Valimiz Veysel Dalmaz΄a, Belediye Başkanımız Sami Aydın΄a, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım olmak üzere bize her türlü konuda destek olan 50 milyona yakın Türk sporunun gelişmesini isteyen insanların hepsine teşekkür ediyoruz2 dedi. Sivasspor Paf takımının da üstün bir gayretle çalıştığını ve bu sezon liderliği sırtlayarak başarısını şampiyonlukla süslediğini dile getiren Uygun, "Ahat Kömürlüoğlu΄nun çalıştırdığı Paf takımımız aynı düşünce tarzıyla bu sezon şampiyon oldu. O yüzden futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Sivasspor olarak biz de çıktığımız bu yolda başarılı olmak için elimizden geleni yaptık ama en azından gönüllerin şampiyonluğuyla birlikte UEFA΄yla sonunu taçlandırmak istiyoruz" dedi. TÜRKİYE΄NİN EN İYİ OTOBÜSÜNE SAHİBİZ Sivasspor kulübüne alınan Mercedes Travego marka otobüsle Türkiye΄nin en iyi ve en güzel otobüsüne sahip bir kulüp olduklarını da ifade eden Uygun, "Otobüsün alınmasında ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aracımızın bakım işlerini üstlenen, Mercedes΄in çok özel arabasını hem donanım anlamında hem de aracın uydusundan internetine kadar her şeyi tam anlamıyla bize teslim eden Mengerler şirketine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. VIP MİNİBÜS İSTİYORUZ Mercedes Benz firmasının Sivasspor΄a katkı sunmasını da beklediklerini dile getiren Uygun, "Mercedes Benz firmasına bu kadar güzel bir otobüsü bize sağladığı için teşekkür ediyoruz. Kendilerinden şimdi bir de yurtdışından veya yurtiçinden gelen başkanlarımızı karşılamak için özel dizayn edilmiş VIP minibüs hediye etmelerini istiyoruz. İnşallah onların bu katkılarıyla birlikte Sivas΄ta bu yeni yapılanmanın öncüleri olurlar. Bu hediyeleriyle birlikte Sivas halkı bize bu şekilde destek olan firmalara da sevgi ve saygısıyla sahip çıkar. Bu desteği de kendilerinden bekliyoruz" dedi. GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA YAKIŞTI Mercedes Benz Mengerler Ticaret Türk Anonim Şirketi Sivas Şubesi Genel Müdürü Erdal Altunbaşak ise yaptığı konuşmada, alınan otobüsün gönüllerin şampiyonu Sivasspor΄a yakıştığını söyledi. Altunbaşak şunları kaydetti: "Lider bir takımımız vardı. Lider takımada lidere yakışır bir otobüs gerekiyordu. Bülent hocamızla otobüs üzerinde uzun bir süre çalıştık. Hem maddi hem de manevi anlamda katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Hem Türk Milli Takımı hem de Alman milli takımının kullandığı bir otobüstü. Bu konuda bize destek olan ana firmamız Mercedes Benz Türk΄ün yöneticilerinin de çok büyük katkıları olmuştur. Otobüsün siparişinin verilmesinin ardından aksesuarların ortaya getirilmesi de kolay olmadı açıkçası. 6 aylık bir süreçte oluştu bu otobüs. Sivas halkının desteğiyle güzel bir iş yaptık, güzel bir otobüs ortaya çıktı. Gönüllerin şampiyonuna ve Sivas΄a bu otobüs yakıştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Altunbaşak konuşmasının ardından başarılarından dolayı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun΄a şilt takdim etti. |
08.05.2008, 14:00 | #2 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4528
|
-->: OTOBÜSE TEŞEKKÜR
Sivassporumuza alınan bu otobüs gercektende çok güzel ben otobüsü yakından inceledim harika bir otobüs her şey düşünülmüş takım bundan sonra deplasman maclarına rahat bir ortamda gider ve gelir hayırlı uğurlu olsun
08.05.2008, 17:26 | #3 |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
|
Bülent hoca'ya teşekkürler eğer O öncülük etmeseydi Sivas'ta kimsenin Sivasspor'a otobüs diye bir derdi olmazdı ve Sivasspor hala firmalardan otobüs istiyor olabilirdi... Teşekkürler....
09.05.2008, 06:01 | #4 |
Usta Yiğido
abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 675
|
--->: OTOBÜSE TEŞEKKÜR
Öncülük eden emeği geçen ve maddi manevi katkıda bulunan herkes sağolsun varolsun...
09.05.2008, 22:46 | #5 |
Yiğido
navruz58 Şuan
Son Aktivite: 02.07.2016 14:52
Tecrübe Puanı: 689
|
emeği geçenden allah razi olsun hayrli ugurlu olsun sivassporum
09.05.2008, 22:51 | #6 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4528
|
Sivassporumuza yakışan bir otobüs hayırlı uğurlu olsun
10.05.2008, 19:36 | #7 |
Usta Yiğido
Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44
Tecrübe Puanı: 944
|
--->: OTOBÜSE TEŞEKKÜR
SİVASLILARI TEBRİK EDİYORUM MEMLEKETLERİNE ÇOK BAĞLILAR VE ÖZ KÜLTÜRLERİNİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMUYORLAR. HERZAMAN BERABERLİK İÇİNDE OLMAK DİLEĞİYLE...
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|