![]() |
#91 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1193
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aaaa bir saniye gördüm yazdığımı, doğru söylüyorsun ilk mesajımda yazmışım öyle birşey ama neden yazdım annamadım
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Usta Yiğido
![]() Sağın Solun oyunu bilmem Sami Aydın'ın oyunun düşeceğini sanmıyorum ama düşse bile karşılığında yükseliş solda değil yine bir sağ partide olur. Sivas'ta ne yazık ki sağın alternatifi yine bir sağ partidir.Sivas'ta sol partilerin oyu iyi strateji bu seçimlerde yapılırsa ancak %15-20 arası olur diyorum ki zor bir ihtimal. Ama önümüzdeki genel seçimlerde iyi adaylar ve strateji ile ve yeni gelecek partilerle sol demeyeyimde sağ karşıtlığında bir yükseliş olacağını düşünüyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Usta Yiğido
![]() Bak sunexpresse açmama gerek yok biletlerini kesiyorum
![]() aaa bakın geçen yıl annemin başına gelen bir olayı anlatayım, Annem yanıma geldi Gidiş dönüş aldık biletini ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Usta Yiğido
![]() Bundan önce böyle tartışmalar olur muydu bilmiyorum bu sitede ama ben çok memnun oldum bunların tartışılabildiğine, kavga etmeden, zaman zaman birbirimize sinirlenmiş olabiliriz (Ben 1 kez sinirlendim o kadar
![]() Emeği geçen herkese başta Berat ve BOUN olmak üzere teşekkür ederim. Fikirdaşlarımın olduğunu görmek ya da arttığını görmek bundan önceki yıllarda tek tabanca kalan beni sevindirdi. Sevgi ve Saygılarımla
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Berat kardeş hızlı tren haberini duyduğuma çok mutlu oldum.Sivas'ın tarihi değiştirecek bence asrın projesi budur Sivas için.Umarım en kısa zamanda biter.
![]() |
#96 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1043
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
berat kardeş iyi niyetlisin gençsin ama henüz tecrübesizsin bana sivaslı haini demen çok ayıp, ben 18 yılımı her sokağında seyyar pazar arabası ile domates, patates satmış bir insanım, haftanın 4 günü sabahın 6 sı, akşamın 9 una kadar 5000 kişinin çlıştığı cer atölysinin yani senin şimdiki bilgin ile sidemas ın istasyon caddesi karşı köşesndeki kaldırımında güneşini ayazını yağmurunu yemişliğim var bre adam, sende akp sözcülüğüne kendini fazla kaptırmışsın ben diyorumki hükümetle aynı partiden ikinci dönm belediye başkanlığı yapılan bir ilde kaldırım taşı döşemenin ve kaldırıma çin malı lcd koymak marifet değil, aksu aksu deyip duruyorsun tabiki önemli ama bir zamanlar bu şehirde paşabahçe vardı, kayak kulubü vardı, 4 tane sinema vardı, vs vs vs vs vs vs bir zamanlar bu şehirde komşuluk dostluk vardı, ama gelgörki hala sen 12 eylül sürecini ve sonrasını hala görmüyorsun sivas 12 eylülden sonra önce 5000 işçilik sidemasının 4200 işçisini malatyaya kaptırdı sn özalla , bu şehir alevi sünni çatışması yaşayan 3-5 şehirden biridir, bu sebepleki ben ve benim gibi yüzbinlerce alevi kökenli insan gerek güvenlik gerek iş güç, gerekse üniverste kaygısıyla büyük şehirlere göç etti, tek gerçek bunlar değil ama bunlar ağırlıklı sebeplerlerdir, 12 eylül fazişmi ağırlıklı olarak alevi sola yüklendi , benim 58 aşındaki babam malesef son 3 yılını istanbulda çalışarak emekli olmak zorunda kaldı bunlar enim özelim fakat sadece ve sadece bizim köylü 50 aile sidemasın daraltılmasıyla yeni mahalleden ankara izmir istanbula adanaya gitmk zorunda kaldı, işçi olmayan yerde sol olmaz kardeşim, köylü ve yoksulda hep sağdır bu ayrı bir gerçek, memlekette niye sol yok sorusunun cevabıda budur aşağı yukarı İŞÇİ YOKSA SOLDA YOK, bizdeki işçide artık köleleştirilmiş, sendikasızlaştırılmış bir cins üreten konuşmayan tartışmayan talep etmeyen yaratık haline getirilmiş tepkisiz varlık olmuştur, bunun içinde memleket 500 milyar dolar borçla gırtlağına kadar batırılmış, 50 tane dolar milyarderi olan memleket haline gelmiştir o beğendiğin sağ politikalar ve politikacılar sayesinde o elliden biride yere göğe sığdıramadığın akbil sanığı başbakamayandır. sevgili akp sözcüsü beratcığım, ağır ol batman gelesin, lafın dinlensin kardeşim biraz köpürme öyle boş yere bu yazdıklarımıda düşün mehmet barlası oldun çıktın sitenin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1043
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
hem sermayeci hem emekçi olmak nasıl bişey berat sen ne dediğini biliyomusun kardeşim, bunun bilimsel bir tarifi varmı bende karma ekonomistim ama senin gibi bakmıyorum veya öyle rahat diyemiyorum bu kadar larj olmaz bu sınır, şu anda kayseride konyada , ve artık akp yle ve yandaş sermaye oluşturulmasıyla türkiyenin her yerinde sendikasız yada olsa bile en fazla sarı sendika denilen patron yanlısı işçi temsilcisi hak iş artık türkiş de dahil sendikal bir yapı oluşmuş , bir çok sosyal haktan yoksun işyeri çalışma koşullarına müdahale edemeyen, fazla mesai ücreti nedir bilinmeyen, kadının çalışma hayatından çekildiği, tarikatların elamanlarının dinsel sömürü altında korkunç sömürüldüğü muhafazakar sermaye yapılarının inşa edildiğini sen göremeyebilirsin ama çok şükür gözlerimiz var biz görüyoruz kulaklarımız var duyuyoruz ağzımız var konuşuyoruz elimiz var yazıyoruz buradan elin interntiyle ürdünlünün türk telekom hattından gafil arkadaşım.
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Yeni Yiğido
![]() acivetatli Şuan
![]() Son Aktivite: 05.11.2008 22:47
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
![]() Bana kalırsa Sivas pek fazla gelişemiyor var olan gelişmeleri çok geriden takip ediyor park city diyoruz kardeşim Trabzondaki Samsundaki Erzurumdaki bulunan alışveriş merkezlerinin bir magazası park cityden büyüktür 5 yıldızlı otel diyoruz Sivas ayarındaki şehirler 3.beş yıldızlı oteli açmak üzereler biz daha 1.beş yıldızlı otelin temelini atamadık havalimanı diyoruz Sivas ayarındaki şehirlerin yolcu sayısı 500bini aşmış biz hala 150 binlerdeyiz Dediğim gibi Sivas gelişmiyor sadece Sivasın gözünü boyuyorlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
![]() bazı istatistlikler vermek istiyorum havalimanlarıyla ilgili
inen uçak sayıları iç hat dış hat toplam Trabzon: 839 67 906 Erzurum: 311 11 322 Diyarbakır: 581 3 584 Kayseri: 373 197 570 Malatya: 280 24 304 Samsun 345 57 402 Van: 342 1 343 Sivas: 104 10 114 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|