Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda - Sayfa 11 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.11.2008, 09:25   #101
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39

Tecrübe Puanı: 700 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

bu veriler 2008 eylül ayına ait sevindirici tek gelişme Sivastan yurt dışına doğrudan uçabilme imkanıdır umarım yurt dışı uçuş agına Hollandayı ve Almanyanın farklı şehirlerinide katarız
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2008, 09:43   #102
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Malatyada İnşaat halinde 4 tane 5 yıldızlı otel var ve bu 1-2 ay içinde faaliyete başlayacaklarmış
1 Dedeman Malatya
2 Anemon otel
3 Yimpaş otel
4 Bezginler otel
bu otellerin resimleri mevcut elimde ama bir türlü siteye yükleyemiyorum ayrıntılı website adresi ise
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2008, 10:02   #103
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

4 tane 5 yıldızşı otelin inşaatı tamamlanmak üzereymiş fotolarıda var ben Malatyaya hiç gitmedim sadece [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] da tanıma fırsatı buldum bütün şehirlere baktığım gibi Malatyayada göz gezdirdim ayrıca
Alt 05.11.2008, 10:03   #104
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

ERZURUMDA TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEN BİRİ HİZMETE AÇILIYOR
Redevco Alışveriş Merkezi, kente ilk defa organize perakende sunumunu getirecek proje olarak, perakende sektörünün öncü firmalarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Redevco Alışveriş Merkezi'nde toplam 130 mağaza alanı yer alacak ve daha şimdiden Türkiye'nin en büyük elektronik zinciri Teknosa ile 1000 metrekarelik bir alan için kira sözleşmesi imzalanmış durumda. REDEVCO aynı zamanda 8000 metrekarelik bir alanda Bölge'nin en büyük hipermarketi olarak hizmet vermeye hazırlanan Carrefour ile de kira sözleşmesini imzaladı. Mars Entertainment Group'a bağlı Cinebonus da, 8 salonlu sinema kompleksiyle Bölge'nin ilk modern sinemasını geliştirmek için 2370 metrekarelik bir alan kiraladı. Boyner 1800 metrekare, LC WAIKIKI ise 1000 metrekare ve iki katlı formatları ile proje'nin tekstil kısmının ana kiracıları oldular.
DÜNYANIN EN
ÜNLÜ MARKALARI
GELİYOR
Ayrıca, içlerinde Koton, Benetton, Greyder, Network/Fabrika, Divarese, Yves Rocher, Dagi, Penti, Süvari ve KRC'nin de yer aldığı Türkiye'nin önde gelen tekstil perakendecileriyle de kira sözleşmeleri yapıldı. Erzurum Alışveriş Merkezi içerisinde 1150 metrekarelik bir hazır yiyecek ve lokanta bölümü de olacak.
Erzurum Alışveriş Merkezi'nin çağdaş mimariyi yerel ve tarihi unsurlarla birleştirerek şehre yeni bir atmosfer getirmesi bekleniyor. Proje'deki düzenleme, yerel ve uluslararası markaları bir araya getirerek tekstilden elektroniğe, kişisel bakım ürünlerinden sağlık bakımına, tüketicilere hitap eden temel ürünlerden beyaz eşyaya kadar geniş bir yelpazede ürün sergilenmesine olanak verecek.
BİN KİŞİYE
İSTİHDAM
SAĞLAYACAK
Proje'nin bölgede 1000 kişiye istihdam yaratması ve ekonomik hayata önemli ölçüde canlılık getirmesi bekleniyor. Enerji verimliliğini artırmak ve yeşil tasarımı hızlandırmak için, mimari konsept projesi İspanyol mimarlık ofisi Chapman Taylor tarafından hazırlanan ve Redevconcepts tarafından tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, BREEAM adı verilen ve dünyadaki en yaygın ve uzun süredir kullanılmakta olan yeşil bina standartlarına göre geliştirilmekte olup kendi enerjisini müşterek jeneratör birimleriyle sağlayacaktır.
REDEVCO
AVRUPANIN
EN BÜYÜK
ŞİRKETİ
Cofra Holding'in bir iştiraki olan REDEVCO, Avrupa'daki en büyük gayrimenkul portföylerinden birine sahiptir ve büyük şehirlerin en gözde konumlarında perakende gayrimenkulleri geliştirmekte ve yönetmektedir. 21 ülkede faaliyeti süren REDEVCO, başlıca faaliyet alanı olan Avrupa'nın yanı sıra Asya pazarına da girmiş ve Hong Kong'da yeni bir ofis açarak bu bölgede de gayrimenkul yatırım ve geliştirme alanında portföy oluşturmak üzere ilk adımı atmıştır. Halihazırda şirket portföyünde, aralarında ofis binaları ve lojistik merkezlerinin de yer aldığı ve toplam değeri 7.7 milyar Avro'yu aşan 800'den fazla gayrimenkul yer almaktadır.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 05.11.2008, 10:21   #105
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Park City AVM Sivasın büyük bir çoğunluğuna hayal kırıklığı yaşattı nedeni ise çok fazla abartılması belediyemiz tarafından gene Malatyadaki AVM deki magazalar 100 Mêtre kareymiş Sivastakiler 50 metre kare filandır çoğu aralrında tek tük büyük olanlarda var Sivasın en büyük eksikliği çok yapılan en ufak şeyle çok fazla övünülmesi ve sanki Türkiyede eşi benzeri yokmuş gibi lanse edilmesi
LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR İCRAAT LAZIM
Alt 05.11.2008, 14:48   #106
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Sivasa yapılacak en büyük iyilik hızlı tren,Fatsa yolu ve kuzey çevre yoludur eğer bunlar en kısa zamanda faaliyete geçerse Sivas merkez olur
Alt 06.11.2008, 00:20   #107
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1193 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

Valla açıkca söyleyim bence otoyollardan önce tren yollarına önem verilmeliydi daha ucuz, daha hızlı ve daha fazla yük taşınıyor ama Otoyollar benim bu hükümetin yaptığı en iyi iş dediğimdir. (başka iyi iş için düşünmem gerek:P )

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2008, 09:30   #108
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

berat berat olalı böyle güzel haberler yapmamıştı, önce şu efendi hitabını kaldır, aradaki buzlar çözülsün, at gözlüğünü çıkar , güzel güzel çalış, sivasa çivi çakılsa haberin olacak, ve bundanda buradan dünyadaki yiğidoları haberdar edeceksin bu senin işin kardeşim, benimle polemiğe girme , girersende hep ölçülü davran, rüştü sana göz kulak olmamı istedi benden akşam,bunu unutma sakınnnnnnnnnn
amerikada bile zenciler başkan oldu sen şurda bana, 3. - 5 solcuya aleviye kürde anlayış sabır sebat göstermiyorsun, ben burada hüseyin üzmez kılıklılara , ladin hayranı sapıklara, kendini padişahın sol taşşağı sayanlara dayanıyorum, solcuyum aleviyim deyip terbiyesizlik yapanlara, hükümetin, hırısız yuvası belediyelerin sınırsız sorumsuz taraftarlığını yapanlara, amerikan vatandaşı fetullah hoca efendinin katıksız inanmışlarına bile dayanıyorum kardeşim sen benim gibi medeni bir adamla geçinemiyorsun
hadi barış çubuğunu tüttürelim küslük müslük olmaz, sen ne kadar sivas için yanıp tutuşuyorsan bende o kadar sivas için yanıp tutuşuyorum, hatta ciğerlerimizi yakmışlığımız var sivasta, sivas bizim alın yazımız yazgımız, ırkcılığa yobazlığa gericiliğe etnik ayrımcılığa, dinsel mezhepsel ayrımcılığa her sivaslı gibi bende sende tüm sivas halkı mücadele edip çağdaş modern gerçekten laik cumhuriyet şehri olmaya doğru adım atalım, kıralım şehrimizdeki önyargıları, birbirimize şaşı bakışları , kaldıralım üstümüzdeki yaftaları birbirimize daha samimi daha anlayışla yaklaşalım yani empati kuralım, kimin için senin benim için yani sivas için yani türkiye için dolayısıyla milletimiz için, bu millet yoktan varolmasını bilmiştir, yeryüzü tarihi türksüz yazılmaz zaten, ama türk tarihinide hep beraber yazarız
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.11.2008, 09:54   #109
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Evet arkadaşlar, burada şahsi kişiliğin ön plana çıkması hiç hoş bir yaklaşım değil.
Akşam abircan arkadaşımıda çok görmek istemiştim, ancak uzaktan geldğimiz için malum İstanbul trafiği gecikmeli geldiğimden abircan arkadaşın fazla kalamadığı ve biraz erken kalktığını söylediler.
Rüştü beyin de katıldığı bu toplantı bana şunu gösterdi, asla şahsi bir mesele yok, ne varsa herşey Sivas'ımız için.
Burada amaç gaye biz Sivas'lılar daha fazla nasıl birlik sağlayabiliriz daha fazla nasıl büyüyebiliriz?
Sizlerden ricam olayları kişileştirmeden, geçmişe dönük olayları konu yapıp gereksiz gerginlik ortamı yaratmak yerine daha nasıl birlik beraberlik içinde olabilirz gibi düşünceleri yansıtırsak, hem okuyanlar iyi bir yorum okumuş olur hemde birlik adına adımlar atılmış olur.
Akşam şunuda gördümki katılan herkesin kendileri farklı diyarlarda olsada Sivas yüreğinde, kalbi Sivas için atıyor ve Sivas'ı Sivas'lıyı çok seviyor.
Alt 06.11.2008, 10:05   #110
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Reden Cevap: --->: Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam abi sen iste yeter ki ben o buzları kırar parçalarım. İnan seni seviyoruz abi.
Ama bak sen de eleştirilerinde biraz ölçüyü kaçırıyorsun gibime geliyor. 3 - 5 aleviye veya kürde her türlü anlayış sebatı gösteririz toleransımız sonsuz abi. Bu eleştirin biraz ağır olmuş.
Ben saan küser miyim abi. ara sıra atışırız o kadar atışma aile içinde karı koca arasında da olur abi. Sen takma gafanı. Ne de olsa Sivaslıyız. Ara sıra deli damarımız tutar sonra yine eskiye döneriz abi. Abi düşünsene bir ailede hiç kavga olmasa o ailenin tadı olur mu. Arasıra gavga edecen bağıracan çağıracan stresini atacan abi yav. Sakın kadın dövmeyi mi savunuyorsun diye bir mana çıkarma. Sözlü kavgalardan bahsediyorum.
Dün toplantıda inan seni aradım. Benim sana küsmem olmaz abi.
Üzme o datlu canunu sen. Yav sitenin reytingini arttırıyoruz fena mı.
Ben senle küsmedim ki abi barışim. Zaten barışığız
Demokratik, laik, muhafazakar bir Sivas ta buluşmak dileğiyle abi
bende inan zamansızlıktan bayağı sıkıntı çektim eşim işten çıktı almam gerekiyordu, 6 dedim 6.30 dedim ancak 7e 10 kala varabildim, tüm katılan dostlarımdan yiğidolardan özür dilerim ve çok üzgünüm gerçekten, aranızda kalmayı isterdim, bana birde şaka yaptılar ilk varınca albina 58 i bana sen diye tanıttılar önce allah allah dedim daha genç olması lazım dedim ayrıca berat bu kadar yakışıklı olamaz dedim içimden , daha dağ kaçkını bi adam bekliyodum dedim kafamdan, ve düşündüklerimdede haklıymışın çünkü o arkadaşım albina 58 miş hehehe

alttaki cümleyi tekrar aldım çünkü takılmadan yapamam
Demokratik, laik, muhafazakar bir Sivas ta buluşmak dileğiyle abi[/quote]

seninin muhafazaKARlar KARI MUHAFAZA VE MAXİMİZE ETME İŞİNİ BİRAZ FAZLA ABARTIYORLAR , HALKTAKİ ÖZALDAN KALMA EN BÜYÜK GÜNAH İŞİNİ BİLEN MEMUR TİPİ VE ÇALIYOR AMA NAMUSSUZDA İYİ İŞ YAPIYOR klişesi kırılmalı, burada biraz herkes çuvaldızı batırmalı biryerlere

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil