![]() |
#291 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ADINI BİLMEDEN SEVDİM... Ben, seni; adını bilmeden sevdim. Ve, “var”lığınla gülüşünü... Ben seni, yaşını bilmeden, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ve, “yar”lığa süzülüşünü. Ben seni, sesini duymadan sevdim... Ve duymadan nefesini. Ben seni adını bilmeden sevdim... Ama; sevdim!.. Üşüyüşünü sevdim... Üşüyüşünü sevdim onüçüncü ayın ilk günü; “Gel, ısıt” deyişini!.. Bekleyişini sevdim beşinci mevsimin gün bitimlerinde, bilerek gelmeyeceğimi... Akşam alacalarının gönlüne yürüyüşünü sevdim... Ve, kıpırtısız, karanlığa gömülüşünü sevdim. Bir de; “Gel, ışıt” deyişini!.. Ben seni, adını bilmeden sevdim. İhtiyacım... Cevabım... İsimler koydum sana; bahar yelim, çiçek tarlam... Gökkuşağım, ışığım... K Kuşkanadım, pembe rüyam, çiy tanem... Seni, adını bilmeden sevince öğrendim; seni sevmek için gerekmiyordu ismini bilmem... ...Sevdim işte! Ben, seni; yaşını bilmeden sevdim... Yani bilmeden sevdim deden yaşında mıyım, torununla akran mı! Ben seni, gözünü-kaşını bilmeden sevdim. Ben seni, sesini duymadan sevdim. Ve hatta öğrenmeye korkarken, bilmeye kıyamazken seni... ...seni sevdim. Seni sevdim. İçime salıncaklar kurdum gönlümün ipleriyle... Oturdun, sallayamadım; dokunurum diye korkumdan! Dolaştın boynuma bir sarmaşık gibi; okşayamadım. ...Koklayamadım! Dalgalarını taramamış olan parmaklarım yabancı saçlarına... Ve hâlâ bilmiyorum, gözlerin ne renk?.. Hangi yıldızlar mahpus içinde? Ve ben sana hâlâ seni sevdiğimi söyleyemedim!.. Ama ben seni; adını bilmeden, yaşını bilmeden... Yüzünü bilmeden, sesini bilmeden... ...seni bilmeden sevdim. Seni, “bilmeden” sevdim! Senin olmadığın ve benim olmadığım bir sokaktaki köşebaşında çarpıştı duygularımız! Döküldü içindekiler ve döküldü içimdekiler... Sen yoktun orda ve ben de yoktum; Ama sevda vardı! Ve, ben; seni adını bilmeden sevdim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir gün... Bir gün, olur ya bir gün sessizce gidersem.. Kimselere söylenme, kimselere seslenme.. İsyan etme dağlara, ovalardan hesap sorma... Günahkar belleme yolları.. Bir gün olur ya bir gün sessizce gidersem.. Başka sevdalar arama, başka sevdalara kızma.. Yüreğinle hesaplaşma, gözlerinden yaş akıtma.. Eğme başını rüzgara... Bir gün olur ya bir gün sessizce gidersem.. Dönecek diye düşün, sevdanı savurduğumu içimde.. Kavurduğum küllerle, büyütüp sevgini yüreğimde.. Ellerini bırakmayacağımı kimselere Ve bekle..geleceğimi..Azmin sevginle yüreğimde.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
![]() Seni Seviyorum De
Sadece sevgilim, sadece seni seviyorum de.. ıssız sokaklarda yankılansın sevgi sözlerin, karanlık gecenin aydınlığı olsun aşkımız, kalbim duyuyor sesini, kulaklarımda duysun bitanem, sedece seni seviyorum de ve gözlerini kilitle gözlerime, ellerimi tut bırakmamacasına, yanaklarına öpücük konduran dudaklarım senin tenini ararken, yüreğim sensizliğin acısında kavrulurken ve sessiz kaldırımlar senin adını bana fısıldarken sen sadece bana seni seviyorum de bitanem. SENİ SEVİYORUM de... Çünkü ben Seni Çok Seviyorum... Erdal Güler
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Navigator
![]() BELKI BASKA BIR ZAMAN Belki başka bir gün Belki başka bir zaman Yaşamak için bir neden bulabileceğim Elimde külleriyle yanmış zamanın Daha yükselebilmek ve tırmanmak için Serpeceğim onları ve yok olacaklar Sessiz bir gökyüzü olacak kafamı kaldırdığım an Gözlerimde acıma, baktığımda geriye Ve bir sebebim olacak sebepsizliğimin ardından Yaşamak için bir sebep yarın Belkide geçmiş ölmek için bir sebep Hayallerimin resmi gelecek Buruşturulup atılmış acıları eski zamanın Çalındı benden hayallerim Onların acıma duygusu var mı bilmem Ama ben onların gözbebeğine bakarken Göreceğim onları kendilerine acırken İşte asıl sebep bu yaşamak, Yarını görüp öyle ölmek için Sessiz gökyüzüne yükselirken Yükselirken özlenmek ve sevilmek Gözyaşlarında sadece üzüntü bulabilmek Yağmurla silmek acıları Rüzgarla gitmek uzaklara .. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
![]() Sevgi damlası
ben yüreğimi bulutlara sakladım bitanem. neden diye sorma.. her yağmur yağdığında koş dışarıya.. çünkü düşen her damlada sana olan sevgimden bir parça var bitanem... sana sevgimi görmek için çiçeklere bak bitanem... çünkü yere düşen her damla bir çiçeğin bedenine götürüyor sevgimi... her çiçek sana olan sevgimi anlatıyor aslında... ve bitanem yağmurdan sakın korkma aç avuçlarını ve yakala damlaları, her damla yüreğimden bir parça unutma... ve bitanem tut onu sıkıca... sakın bırakma... ve yağmurun sesini dinle... her damla sana olan sevgimi anlatacak pencerene vurduğunda... Erdal Güler
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Navigator
Neden Sevdim seni ? Çünkü kendi yaşam yolculuğun için Ne varsa gönlünce değerli olan Gökkuşağı gibi saydam ve yalın Yüreğini yüreğinle bana yansıttın. Çünkü yolu senin yoluna karşıt Nice ayrı dünyaların insanlarını Anladın yıllardır sevecenlikle Hepsine de dost elini uzattın Çünkü umutları da hüzünleri de Ne güzeldi seninle başbaşa yudumlamak Yaramaz çocuklar gibi kıvancımı da Acılarımı da sevgiyle paylaştın Çünkü seviyorsun sen öz varlığını Tüm ruhunla önemsiyorsun kendini Her uzatışında sevgiyle ellerini Kalplerimizin sıcaklığına alıştın Çünkü doğal akışında yaşamın Barış adına dirlik düzenlik içinde Özenle, sevginle, yüce gönlünce Yeni dünyalar yaratmaya çalıştın Çünkü sen insanca onurunla varsın Gözyaşımı sildin saf duygularınla Sevda türküleri gibi rengarenk Açtın bana, benliğime karıştın Hayatta tek sen vardın Okyanus ta tek küregimle kaldım Fırtınalara dayanma bu işte sensin Bende dogan umut ışıgım İşte ben bütün bunlar için sevdim seni Ölünceye kadar da seveceğim seni..... Alinti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HOŞÇAKAL AŞK YOLUN AÇIK OLSUN.... Hiç düşündünüz mü bir yüreğe kaç sevda sığar? Hiç düşündünüz mü bir yüreğe kaç sevda sığar? Hatta aynı anda kaç tanesini aldınız yüreğinize? 2 ??? 3 ??? daha mı fazlası yoksa ? Peki bunların hepsini de gerçekten sevdiniz mi? ''''Canım... Seni Seviyorum '''' kelimelerini bol keseden atar gibi savurup durdunuz mu ortalara? Oysa ki anlam olarak ne kadar ağırdır CANIM kelimesi Canım; dediğin senin gerçek canındır, nasıl canının acımasını istemiyorsan iste onada aynen öyle itina ve özenle bakıp davranacaksın... Ölmekten korkar gibi canını kaybetmekten de korkacaksın, hatta daha fazla olmalı bu korkun çünkü ölmek bir keredir ama kaybettiğin canın arkasından her gün yeni baştan ölürsün her gün ölüp ölüp can verememek nedir bilir misin? Bana sormayın ben de bilmiyorum ölüp ölüp dirilmeyi... Ama istersen öldürülüp öldürülüp diriltilmeyi anlatırım sana.... Peki ya SENİ SEVİYORUM lar; Sevmek nedir sizce? Beğenmek? Hoşlanmak mıdır? SEVMEK; dediğin aynı anda aynı soluğu alıp vermektir benim için... Her an özlem duymaktır... Elini tuttuğun an tüm korkularını yendiğini hissettiğin andır... Sesi sıcaklığın demektir... Aşkı ise tutkundur, vazgeçilmezindir... Tüm bunları yüreğinize sığdırdığınız 2 yada 3 sevda ile aynı anda paylaşamazsınız hep eksik biseyler kalır... Bense bir tanesini bile sığdıramadım ne yazık ki öyle büyüttüm ki yüreğime sığmaz oldu ve CANIM gittikçe ağırlaştı yüreğim de taşınamaz olup canım yanmaya başladı... Sığamadın kalbime çatlaklar oluştu Derken bir kan kaybıdır aldı başını gitti Sense karsıdan can çekişmelerimi izledin Neydi senin için aşk? eğlence, vakit doldurma hangisi???? Aşk dediğin sadece kimyasal heyecan mı? Öyleyse ben vazgeçtim aşktan beni kimse sevmesin... ve HOŞÇAKAL AŞK Yolun açık olsun..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |