![]() |
#371 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SANA GELDİM
zamanı çözmek güçtü koştururken gece yarısı rüzgârlarına beklenen; yağmur sonrası doğacak güneşti. bütün gece düşündüklerimi göğsümün sol çekmecesine yerleştirdim özenle seçtiklerimi nefesime kattım. pencere pervazlarına dokundum usulca sevecen ve duydum sesini yalnızlığın... kimselere söylenmemiş sözlerle sana geldim.
![]() |
#372 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir ses gelir buharadan kazandan,
kızıl elma bu sevdanın adıdır. Yankılanır horasandan fizandan, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Tuvalarda tutsak yaşar balalar, İstiyoruz orda özgür kalalar, Yurtlarında hep bahtiyar olalar, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Kosovalı dağıstanlı çileli, Balkanlarda hiç durmuyor kan seli, Düşünürüm can kerkük'ü erbili, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Baş kurdistan tatarları unutma, Ateşimi bu sinemden soğutma, Demet demet güllerimi dağıtma, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Kırımlıyı,uygurları ararım, Yakutları çavuşları sorarım, Haber gelmez dertlerime yanarım, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Altaylarda aşkabat'ta manası, Türkistandır Türk'tür bunun anası, Orta asya tüm Türklüğün aynası, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Kırımcaklar,kumandılar,şorları , Arayalım oymak oymak boyları, Yaşatalım töreleri toyları, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Nogay,çulım,karaçaylar yamandır, Esaretler ufku saran dumandır, Her titreyiş geleceğe gümandır, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Azerbeycan,kazakistan dahası, Türkiyemdir mutluluklar yuvası, Tükenmesin sevdamızın pahası, Kızıl elma bu sevdanın adıdır. Agahım ben Türklüğüme akışım, Hep aynıdır bu davaya bakışım, Sevdasını yüreğimde yakışım, Kızıl elma bu sevdanın adıdır.
![]() |
#373 |
Usta Yiğido
![]() sev vurdun da ben ölmedim mi
Yokluğunda ne ateşleri hasretinle yaktım da Bir seni yakamadım,beni yaktığın gibi Çölde su,mahpusta gün,oruçta ekmek gibi bekledim seni Sende araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun... Şimdi nerdesin diye sakın sorma SEN ÇAĞIRDIN DA BEN GELMEDİM Mİ? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum,çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim... Hele ölmeyi hüç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehendemin SEN YAKTIN DA BEN YANMADIM MI? Biliyorsun Bütün acılarına``yeşil ışık``yaktım olmadı Bütün korkularına ``arka çıktım``olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı. Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı-yandım olmadı-taptım olmadı ARTIK BENDEN PES BU AŞKIN BİLETİNİ İSTEDİĞİN GİBİ KES Nasılsa gidiyorsan Biliyorum git... Ama ardında Ağlaya bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim... SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ?
![]() |
#374 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() elinize yüreğinize dilinize sağlık arkadaşlar çok güzeldi paylaşımınız için teşekkür ederim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Usta Yiğido
![]() ağladım
Dün gece uzun uzun Seni andım ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım ağladım. Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım-çaldım ağladım! .. Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım ağladım. Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım ağladım. ahmet selçuk ilkan
![]() |
#376 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İstemem sevgili yüzüme gülme
Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin ellerime değmesin derim Eğer ki sonunda bırakacaksan Gönüle vurulmaz asla bir kilit Seveni öldürür kırılan bir ümit Sevgilim yanıma yaklaşmadan git Eğer ki sonunda ayrılacaksan
![]() |
#377 |
Usta Yiğido
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#378 |
Usta Yiğido
![]() ![]() .................... ![]() .................... ![]() .................... ![]() .................... ![]() ................... ![]() ................... ![]() ................... ![]() ................... ![]()
![]() |
#379 |
Usta Yiğido
![]() Istersen Al Götür Beni
Ölümsüz gülüsünle basliyorum Her güzellige, her sevince Bir yagmur ince ince Sürerken beni baska zamanlara Zamanla yorgun hanlara Dönüyor iste gördün herseyim Kuru topraklar gibi dagiliyor bellegim Sinirsiz bir boslugu süre süre Yorgunum çok uzaklardan geldim Kaygilar, sikintilar yasadim uzun uzun Korkuyu yakindan tanidim Ölümsüz düsmani oldum korkunun Simdi bakisinla baglaniyorum Kocaman bir dünyaya umutla Bir aksam asilmaz kaygilar Çagirirken beni sonsuzluguma Sicakligin beni alistiriyor Soguk ve yagmurlu aksamlara Üsümüs bir kedi gibi siginiyorum Ellerine, ayaklarina, saçlarina Afsar Timuçin
![]() |
#380 |
Usta Yiğido
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |