|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
06.10.2009, 01:11 | #1 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1094
|
O Benim SAKLI İNCİM
O Benim Annem O Benim Kardeşim O Benim Kızım O Benim Teyzem O Benim Halam O Benim SAKLI İNCİM _________________ Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarşafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğne delalettir Kocasının getirdiği parayı yemesi, onun kapıdan karşılayıp güleryüzle içeri alması ekonomik bir zillet değil bilakis, ideal işbölümünün gereklerini yerine getirmesidir O, alacağı bir kaç kuruş için, yolda, otobüste perişan olan; işyerinde ezilen, bazan da süflîleşen çağdaş kadından çok daha farklıdır Onun oturuşu miskince bir bekleyiş değil büyük bir istikbale hazırlanıştır Geleceğin mücahid erlerine ana olma istikbaline O, Rabb'inin kendisine verdiği haklardan memnun ve fazlasıyla razıdır Kafirlerin daha büyük değerlerini elinden çekip almak için yem olarak önüne sürdükleri sahte hürriyetlere, haklara ihtiyacı yoktur Çünkü o, hiç bir sistemin yapamıyacağı kadar hür, hiç bir mükafatın edemiyeceği kadar mutludur O benim bacımdır Onun namusunu korumak ve islâm'ın koyduğu ölçüler dahilinde muhafaza etmek benim görevimdir O, benim bacımdır Onun namusunun dokunulmazlığı vardır Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufağından en büyüğüne bütün değerlerinin Onun dokunulmazlığının garantisi kalbimizdeki sönmez inancımızdır.
06.10.2009, 02:21 | #2 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: O Benim SAKLI İNCİM
Süper bir konuya deginmissin Militan ,tesekkürler paylasim icin
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |