Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AKP'liden teselli ettiği işçiye şok..!!! - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.01.2010, 17:01   #1
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1452 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart AKP'liden teselli ettiği işçiye şok..!!!

Mersin Anamur'da yeni rezalet..! Kovulanların yerine AKP ilçe başkanı işe alınacak..!
Mersin''in Anamur İlçesi Devlet Hastanesi'nde yeni yılın ilk günü işsiz kalan ve ağlayan fotoğrafları ile basında yeralan 32 işçinin yerine işe gireceklerin listesinde AKP Anamur İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Öz'ün de yer aldığı belirlendi. Öz, işten atılan bir engelliyi ''teselli'' ederken ekranlara yansımıştı. AKP'li Öz'ün işten atılan işçinin yerine işe başlayacağı ortaya çıktı.

Öz'ün, çıkarılan işçilerin gözyaşı döktükleri gün işsiz kalan bedensel engelli 25 yaşındaki Hasan Yıldız'ın yanına gidip, yerine işe girdiği için 'helallik' istediği ortaya çıktı. Öz, konuşmaktan kaçınırken, isim listeleri hastaneye bildirilen yeni işçilere, çıkarılanların tepkisi üzerine işbaşı yaptırılmadı.
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2010, 17:17   #2
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: AKP'liden teselli ettiği işçiye şok..!!!

CHP ve MHP iktidari döneminde Mugla ya da Aydin da bir saglik ocaginin yikilarak ilce parti baskaninin sahibi oldugu eczanenin yanina yapildigini okumustum, partizanligin bu kadarina o dönemde sasirmistim. Türkiye de üniversite bitirip issizlik yüzünden yurtdisina gitmis biri olarak sunu iyi biliyorum ki ülkemizde her parti partizanlik yapmistir. Bu kesinlikle ve kesinlikle AKP döneminde cok daha düsük seviyeye inmistir. Senin haberin bence ilginc degil Metin. Gecmisi arastirdigin zaman bu haberin gereksiz oldugunu görürsün.
Saygimla
Alt 09.01.2010, 17:25   #3
Klimasuyu
Usta Yiğido

E be Hasan abim zamanında bi partiye üye olsaydın da şimdi gurbet ellerde kalmasaydın..

Saygılar bizden

Hem bu olay daha farklı abi bir engelli çalışanı çıkarıp yerine partine üye diye eli ayağı tutan adamı almak ne dine nede insanlığa sığar...Hayır bide bahsi geçen partinin genel başkanı çıkıp dinden imanda dem vurmaz mı ..?
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2010, 17:41   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Bence bu konunun sivaslilar.net´te isi yok.
Alt 09.01.2010, 17:48   #5
Klimasuyu
Usta Yiğido

Öyleyse bu konuyu kapatıp, Cübbeli Ahmet Hoca'nın günlük programı hakkında konu açalım..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2010, 11:23   #6
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 677 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP ve MHP iktidari döneminde Mugla ya da Aydin da bir saglik ocaginin yikilarak ilce parti baskaninin sahibi oldugu eczanenin yanina yapildigini okumustum, partizanligin bu kadarina o dönemde sasirmistim. Türkiye de üniversite bitirip issizlik yüzünden yurtdisina gitmis biri olarak sunu iyi biliyorum ki ülkemizde her parti partizanlik yapmistir. Bu kesinlikle ve kesinlikle AKP döneminde cok daha düsük seviyeye inmistir. Senin haberin bence ilginc degil Metin. Gecmisi arastirdigin zaman bu haberin gereksiz oldugunu görürsün.
Saygimla
ben onu geçen akp döneminde il sağlık müdürü'nün kızının eczanesinin karşısına yapılan sağlık ocağı diye biliyordum
nasıl yalan haberler döndürüyorlar azizim, akp'nin pislik yemelerini bile mhp'ye mal ediyorlar ya hakketen gülünç :=)
Alt 10.01.2010, 11:26   #7
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 994 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Birde çok müslüman olan işleri güçleri millete ahlak dersi vermek olan Akp'nin Erzurum ormanlık güreşleri şampiyonası Hani şeyi diyorum Erzurum Valisi ile Erzurum il teşkilatında görevli bir bayanın müsabakası...
Alt 10.01.2010, 11:32   #8
sivasli_boy
Yeni Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivasli_boy Şuan sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2013 16:16

Tecrübe Puanı: 723 sivasli_boy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben onu geçen akp döneminde il sağlık müdürü'nün kızının eczanesinin karşısına yapılan sağlık ocağı diye biliyordum
nasıl yalan haberler döndürüyorlar azizim, akp'nin pislik yemelerini bile mhp'ye mal ediyorlar ya hakketen gülünç :=)
Zaten bu memlet şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanların pisligidir bu soygunculara hırzızlara cesaret veren darbecileri koruyup kollayan bası kapalı ogrecileri universiteye sokmayan türkculuk ,turkculuk diyerek apo yu ipten alan sol partiler nederse basım gozum üstüne diyen MHP mi gulunç AKP mi )

MEKANIN CENNET OLSUN BUYUK DAVA ADAMI...M. Yazıcıoğlu.
sivasli_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivasli_boy'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2010, 11:35   #9
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 994 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yada senin şuan yaptığın yorum mu daha komik Bence C çıkkı
Alt 10.01.2010, 11:36   #10
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Şunu mantığım almıyor, şimdiki yönetimle ilgili bir yolsuzluk, usulsüzlük habari çıktığında her nedense hamen "Geçmiştede, şu bu olmuştu daha da kötüydü" Cümelsinin arkasına sığınmak bence gerçeklerden kaçmaktır.
Yapılan yanlıştır, haksızlıktır kim olursa olsun bunu açık yürekliliğimizle söylemeliyiz. Doğruları ancak öyle bulacağımıza haksızlıklara ancak o şekilde son vereceğimizi düşünüyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil