|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
20.02.2010, 08:35 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 924
|
Danişmentli yıldız kızlar Samsun’a hazırlanıyor
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas’ta hentbol denince ilk akla gelen takımlardan Danişmen İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, gelecek hafta Samsun’da yapacağı grup maçlarının hazırlığını sürdürüyor. Kısa süre önce, Sivas’ta yapılan il birinciliğinde, peş peşe 20. şampiyonluğuna imza atan Danişment İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, Sivas’ı bu senede grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştı. Bu çerçevede okul takımının deneyimli çalıştırıcısı Doğan Ardahanlı, hazırlıkların aralıksız sürdüğünü kaydetti. Ardahanlı, “Sivas hentbolunda Danişment İlköğretim Okulu’nun çok ayrı bir yeri var. 20 yıldır il birinciliğini kimseye kaptırmıyoruz. Bununla birlikte 3 kez Türkiye şampiyonluğu yaşadık. Her yıl finallere yükselmeyi başardık. Şimdide hedefimiz yine Türkiye Şampiyonluğu” şeklinde konuştu. Gelecek hafta Türkiye Şampiyonası finalleri öncesinde Samsun’da gruplara katılacaklarını belirten Ardahanlı, “Samsun’dan tur atlayarak döneceğimize inanıyorum. Ardından yarı finallere gideceğiz. Sonrasında burada da başarılı olursak adımızı finallere yazdıracağız” dedi. Öte yandan Yıldızlar Hentbol Grup Birinciliği müsabakaları 23-27 Şubat tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek Sivas Hürdoğan. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|