Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas'ta artık ekmek var - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.07.2010, 08:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 926 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ta artık ekmek var

Vali Ali Kolat, Sivas’ta ekili arazi oranın artış gösterdiğini belirterek, “İlçelerimizde yapılan sulama yatırımları sayesinde sulu tarım artıyor.

Sivas’tan işsizlik nedeniyle göç edenler memleketlerine geri dönebilirler, Sivas’ta artık ekmek var.”

Vali Ali Kolat, Devlet Su İşleri 19. Bölge Müdürlüğü’nün yatırımlarını ve çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Kolat, inceleme gezisine Kızılırmak Toplu Makineli Şantiye Çalışma Sahasında başladı. DSİ Ali Rıza Diniz, çalışma sahasının 2003 yılında kurulduğunu belirterek, “Bu güne kadar yaklaşık geçen yaklaşık 6 yılda 16 kilometrelik bir sahil şeridi karşılıklı ıslah edildi. Bu yıl taşkın koruma yılı olması nedeniyle 3 kilometre değil 6 kilometre sahil şeridini ıslah edeceğiz” dedi. Vali Ali Kolat ve beraberindekiler daha sonra Hafik Pusat-Özen Barajına geçti. Buradaki incelemelerin ardından Zara Sulamasında incelemelerde bulunan Vali Kolat’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu. Vali Ali Kolat daha Ulaş-Karacalar sulamasında incelemelerde bulundu. Vali Ali Kolat, inceleme yaptığı bölgelerde ekili arazi oranın arttığını belirterek, “Bu tür barajlar bölgedeki sulu tarımı artırıyor. Bununla beraber ekmeğini kazanmak için Sivas’tan göç etmek zorunda kalan vatandaşlarımızın memleketlerine geri döneceğine inanıyorum. geri dönüşüm olacağına inanıyorum. Sivas’ta artık ekmek var kendi memleketlerine gelebilirler. DSİ Bölge müdürlüğümüz çok iyi çalışıyor. Çalışmaları takdirle takip ediyorum” dedi. Kolat, baraj şantiyeleri ve sulama alanlarındaki incelemeleri sırasında vatandaşlarla da görüşerek çalışmalar hakkındaki düşüncelerini sordu. DSİ 19. Bölge Müdürü Ali Rıza Diniz ise Kızılırmak kıyısında çift taraflı yapılan sedde ve taş tahkimat çalışmaları ile barajlar ve sulama projeleri hakkında Vali Kolat'a detaylı bilgiler verdi. Kolat'a incelemeleri sırasında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan ve Çevre ve Orman İl Müdürü Hamdi Dilmen ile bazı yetkililer de eşlik etti.

Kaynak: Sivas Izci
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.07.2010, 14:11   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivas'ta artık ekmek var

Hazırlığa başlayalım o halde, bıktık İstanbul'un havasından, suyundan keşmekeşliğinden tutmayın beni geliyorummmmm...
Alt 07.07.2010, 14:23   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Sayın Valimiz güzel konuşmuşta.Çiftçinin ne hallerde olduğunu itiraf etmemiş.

Çiftçi Ekdiğinin karşılığını zor alıyor bırak kâr etmeyi verdiği emeklerini'de sineye çekiyor.

Mazot,gübre ilaç,vs,bunların hesabını yapmak yeterli.

Eskiden köylerde komşular birbirlerine yalvarırdı tarlanı ekmiyorsan bana verde ben ekeyim derlerdi.
Şimdi yüzüne bakan yok,çünkü karşılığını alamıyorsun.Hadi gel köyümüze geri dönelim diyeceğimde,Ne için diyeceğim onu bilmiyorum...
Alt 07.07.2010, 14:32   #4
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32

Tecrübe Puanı: 1300 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın valim sulama pırojesi altında çiftcilerin milyalarca lıra paralının şirketlerin kaçırdığını biliyomu acaba bende ciftciyim büyük çiftci değilsem yöremde bekte küçk sayılmaz ben bizim güründen hiç bir çiftcinin sulu tarım yapdığını sanmıyorum nasıl yapsınki 1 litre mazot 3,100kr düşün işde çıkarttığımız mazato yetmiyorki yapalım sayın valim herhalde ilçeleri gezmeden söylemiş varlim inşallah bir gün bunlar gercekleşir bizde seviniriz ama sanmıyorum
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2010, 21:12   #5
Kamera
Usta Yiğido

Kamera - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamera Şuan Kamera isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2012 16:04

Tecrübe Puanı: 823 Kamera BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
felluce34 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaslar gelmeyın bence sivasa ben sıvasa geldım ıstanbuldan kacıyorum gerı ıstanbula cok yobaz cok yemın eden ruhsuz ınsanlar dolu burda kendı mılletım olarak demıyorum dahada sivasa gelmem ne araba sürmeyı bılıyolar ne genclerı ınsanlıkdan nasıbını almış nede yaşlı ınsanların agzından duşurmedıgı allah kıtap deyıpde tam tersını yapan mılletden uzak durun arkadaslar
Senin nasıl bir insan oldugun yazdıgın msj lardan belli bencede gelme,havayı bozuyorsun asil memleketime yazık oluyor sen ve senin gibiler gelince...
Alt 08.07.2010, 23:08   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

VALİ UÇUYOR salla başı al maaşı çok değil altı ay sonra başka bir yere göreve giderler bunlar, bürokrat ağzıyla konuşup sürekli şekil yapanlar bunlar, geç bunları ayağınız yere basmıyor bir makam arabası iki hizmetli bir şoför bir makam bir koltuk, giitğin yere gaz ver çok dolaş al sana yöneticilik, denetimin olmadığı, halkın içinde olmadığı yerinden yönetim olmaz, ödenek yok kadro yok bu kadroyla bu iş olmaz lafından başka bir lafları yoktur, derken yıllar gelir geçer özalden beri bu memleket ha akşam ha sabah uzaya çıktı çıkacak ama bir türlü götü borçtan kurtaramadık geçin bunları halkın iktidarını kuralım artık, kılıçdaroğluna bir şans verelim şu memleketin bir havası değişsin sıkıldık artık......................... ...................
Alt 10.07.2010, 19:58   #7
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 732 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Reform Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Her sözün tahrik ve germe amaçlı, sevmeyebilrisin normaldir fakat herşeyden önce bir insan önce saygılı olmalı, sen müneccimmisin daha gelmeden görev almadan hüküm veriyorsun, bunlara dikkat edin. Sanki çok ilerdeyizde geri götürekmiş ne var ne yok satıldı ülkeyi borç batağına sokuldu gerilediği kadar zaten geriledi, senin ağız tarzıyla konuşmaya terbiyem müsade etmiyor. Saydığın kadar sayılırsın dostum.
Dostum gerilme tahrik olma rahat ol sende benim gibi... mademki guveniyorsun kılıçdarogluna söylediklerim seni neden geriyor başbakana leblebici diyenlere neden cevap vermıyorsun...nedeen Tc ..başbakanına leblebici diyebilirsiniz Ama Chp den kimseye birşey söyleyemezssinizmi oluyor bu....

Alıntı:
TripleDouble Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
senin ne benim kim olduğumu bilmene gerek var, ne de bana haddimi bildirmeye..
sen her 2 mesajındn birinde KILIÇDAROĞLU'NA aklınca laf sokmaya çalışıyorsun ve ben de bundan rahatsızlık duyuyorum
KILIÇDAROĞLU'NU büyük yazıyorum ki nasıl yazıldığını belki öğrenirsin diye...
Hiç umudum yok ama...
Bende Başbakana laf söylenilince rahatsızlık duyuyorum fethullah gülen hocaefendiye laf söylenince rahatsızlık duyuyorum ama gerilmiyorum tartışma yaratmıyorum aynı zihniyetle karşılık verıyorum... önce başbakana leblebici hocafendiyede fetoş dıyenlere cevap ver neden böyle yapıyorsunuz dıye ondan sonra bana burada rahatsızlıgını ilet.....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....

Konu HaKaaN tarafından (10.07.2010 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaKaaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2010, 21:03   #8
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 812 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

konuyu iyice başka tarafa çektiniz ya.siyaset yapacaksanız başka yerde yapın.konuyla ilgili yorum yapsanız çiftçileirn durumundan haberdar olanınız var mı yok.ama iş siyaset dedimi herkes anlıyor maşallah.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil