Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.04.2007, 03:24   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 980 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart TEMİZLİKTE BİR ADIM ÖNDE

Sivas Belediyesi temizlikte bir adım önde...

Daha temiz bir Sivas sloganı ile Sivas’ın genel temizlik işini üstlenen Özbelsan Anonim Şirketi temizlik araçlarına yenilerini katarak temizlikte kalitenin ve hizmetin artırılmasını sağlıyor.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Özbelsan Anonim Şirketi Sivas’ın temizlik işini bu yıldan itibaren ihale etmeden kendi personeli ve ekipmanı ile yapmaya başlarken, temizlikte kalitenin artırılması amacıyla çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda çöp konteynırlarının yıkanarak dezenfekte edilmesi amacıyla bir araç alarak hizmete sokan Özbelsan Anonim Şirketi, şehir merkezinde bulunan tüm konteynırları periyodik olarak temizliyor.

Belediye’nin yeni aldığı çöp konteynırı yıkama ve dezenfekte aracı şehir merkezinde bulunan çöp konteynırlarının içini ve dışını temizlerken, böylece çöp konteynırları hem daha temiz oluyor, hem de konteynırlar çevresine daha az zarar verecek.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2007, 17:46   #2
BekirBayrak
Usta Yiğido

BekirBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BekirBayrak Şuan BekirBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2016 18:01

Tecrübe Puanı: 846 BekirBayrak isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: TEMİZLİKTE BİR ADIM ÖNDE

gercekten SİVAS ımız TÜRKİYE cumhuriyetinin en temiz illerinden biridir
calısmalarından dolayı belediye baskanımızı ve calısanlarını tebrik ediyorum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)