Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz:
0 0%
Katılımcı sayısı: 0. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.01.2008, 14:06   #41
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1060 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİVAS İÇİN 2007 NASIL GEÇTİ

YANİ KISACA 5 YILDIR MEMLEKET İYİYE GİDİYOR DEYİP YERALTI YERÜSTÜ ZENGİNLİKLERİ DAHİL SATIP SAVAN AMERİKANCI OFERCİ YAHUDİCİLERE EN İYİ CEVABI HOCA VERİYOR, VERECEKTİR YAKINDA, NE AKILA HİZMET DEVLETİN TEMEL GÜVENLİĞİDE DAHİL EN ÖNEMLİ KONULARDA HİÇ TARTIŞILMAZ SATILMAMASI GEREKEN TELEKOMU SATTILAR ALAN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ÜRDÜN SERMAYESİ ÖYLE BALLI KAYMAK BULDUKİ 5 YILLIK TAKSİTERİ BİR ÇIRPIDA KAPATTI KEMAL DEVEYİ HAMUDUYLA GÖTÜREN UNAKTAN BAKANIMIZ BİLE ŞAŞIRDI SEVİNDİ BÜTÇE AÇIĞINI KAPATTI, AÇIK ********** GEÇECEK BU GİDİŞLE SENEYE HABERİ YOK O AYRI MESELE TABİİ, YANİ NET KAR EDEN TELEKOMU BİL BİLE SATTILARRRRRRRRR YAZIKLAR OLSUUNNNNNNNN,
Alt 07.01.2008, 19:07   #42
sevgi dijital
Yeni Yiğido

sevgi dijital - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevgi dijital Şuan sevgi dijital isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2008 12:55
Halflife 2 Total Mayhem Champion!
Tecrübe Puanı: 0 sevgi dijital FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu yukarıdaki konularda en önemli olay bence sivassporun başarısıdır. sivasspor'un başarısıyla ekonomik yönden bir katkıda bulundu ve aynı zamanda sivas'ın diğer şehirlerdeki ön yargılı kırıldı.
sevgi dijital isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2008, 20:48   #43
AbdulazizBAKIREL
Yeni Yiğido

AbdulazizBAKIREL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AbdulazizBAKIREL Şuan AbdulazizBAKIREL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2009 23:52

Tecrübe Puanı: 0 AbdulazizBAKIREL isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Selamün aleyküm Ben 10 yıldır ki sivastan memleketten uzakta yaşarım ama bence yılın anketine SAYIN beylediye başkanı sami aydın ağanın sivas'ın tatlı sularını yıkmasını koymalı idiniz bence bilmiyorum sırtındamı duruyordu eminim sivas halkı gereken dersini verecektirAyıp yaptığı şey zaten Bir şeyyyapmazlarki hep zararına çalışırlar milletin TÜM HEMŞERİLERİMİ SEVİYORUM
AbdulazizBAKIREL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 12:35   #44
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54

Tecrübe Puanı: 678 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2007 ye damgasınıvuran tabiki sivas sporun ilk yarıyı lider bitirmesi tabiki bu siportif yönü
birde bu işin siyasi yönü var siyasi yönüyle hem sevinçli hemide üzgün oldugumu belirtmek isterim
Muhsin başkanın meclise girmesi sevindirdi
başbakan yardımcımıc devlet bakanımız A Latif şener in siyasetten çekilmesi şahsen üzmüştür beni tüm yigidolara selamlar saygılar

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 12:45   #45
ekingölü
Yeni Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ekingölü Şuan ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2012 16:59

Tecrübe Puanı: 0 ekingölü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence Sivassporun ilk yarıyı lider bitirmesi,2088 e lider olarak girmesi,diğer olaylarda önemli ama 40 yıllık birikim dile kolay

SİVAS-HAFİK-EKİNGÖLÜ KÖYÜ CAMİ

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 15:44   #46
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 836 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
YANİ KISACA 5 YILDIR MEMLEKET İYİYE GİDİYOR DEYİP YERALTI YERÜSTÜ ZENGİNLİKLERİ DAHİL SATIP SAVAN AMERİKANCI OFERCİ YAHUDİCİLERE EN İYİ CEVABI HOCA VERİYOR, VERECEKTİR YAKINDA, NE AKILA HİZMET DEVLETİN TEMEL GÜVENLİĞİDE DAHİL EN ÖNEMLİ KONULARDA HİÇ TARTIŞILMAZ SATILMAMASI GEREKEN TELEKOMU SATTILAR ALAN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ÜRDÜN SERMAYESİ ÖYLE BALLI KAYMAK BULDUKİ 5 YILLIK TAKSİTERİ BİR ÇIRPIDA KAPATTI KEMAL DEVEYİ HAMUDUYLA GÖTÜREN UNAKTAN BAKANIMIZ BİLE ŞAŞIRDI SEVİNDİ BÜTÇE AÇIĞINI KAPATTI, AÇIK ********** GEÇECEK BU GİDİŞLE SENEYE HABERİ YOK O AYRI MESELE TABİİ, YANİ NET KAR EDEN TELEKOMU BİL BİLE SATTILARRRRRRRRR YAZIKLAR OLSUUNNNNNNNN,
abircan Bey,

Benden büyüksünüz diye tahmin ediyorum ve elbette siyasi konularda benden daha fazla tecrübeleriniz vardır. Ama biraz da olsa taraflı konuştuğunuzu düşüyorum.

Yazdıklarınızın bir çoğu doğru. Şöyle bir gerçek de var ortada, siyasete girip de temiz kalmak mümkün mü? Buna maalesef Aldüllatif Şener de dahil.

Temiz siyasetçi denildi aklıma bir tek rahmetli Erdal İnönü geliyor benim, siyasi görüşüme tamamen zıt olsa da.

Bunun dışında amerikan yanlısı, yahudi lobisi diye nitelendirdiğiniz bu kuruluşun içinde maalesef Abdüllatif Şener de vardı. Hatta bu parti öncesinde de hepsi beraberdi.

Memleketlimiz diye yanlışlarını görmezden gelemeyiz herhalde. Ya da onu överken , onunla aynı görüşte ve zihniyette olan diğer siyasileri kötülemek haksızlıktır.

Bakın ben Kayseri'de ikamet ediyorum, zorunluluktan. Ama ekmeğimi iki sokak arkadaki bakkaldan alıyorum; Sivaslı diye.
Babam erkek kardeşimi başka mahalledeki fırına gönderiyor; Sivaslılar diye.

Bu kadar memleketçi olarak yetiştirildik ama Tayyib'in de, Şener'in de gençlik dönemlerini bizzat bilen bir babaya sahibim. O yüzden Abdüllatif Şener konusunda sizler kadar şeffaf olamayacağım.

Bugün tekrar siyasete girse, onu desteklerim. Bu ayrı konu. Ama hepsi aynı benim için.

Bir de bu tarafından ele alın bence.

Saygılarımla.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 17:52   #47
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 822 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Söylediklerinize katılmıyorum. Çünkü ben her siyaset yapan kişinin onun gereklerine göre hareket ettiğine inanmıyorum. Siyaset yapanlar içerisinde de dürüst, namuslu insanlar vardır.
Alt 09.01.2008, 07:20   #48
medet58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

medet58 Şuan medet58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.04.2008 06:58

Tecrübe Puanı: 0 medet58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aslinda butun bu secenekler hepsi birer olay ama ben secimimi Sivasspordan yana kullandim cunki Sivas´in adini cok genis kitlelere duyurmasi aklima gelen ilk sebepdir diye dusunuyorum.ayrica bize bu mutlulugu yasatan asla ve asla unutmayacagimiz baskanimiz Mecnun Odyakmaz ve kurmaylari sonra Ismail Kartal hocamizlan onun doneminde oynamis futbolcu kardeslerimizi hep ama hep bu yukselisimizde yanimizda olan vede yila aslinda gecen sezondan damgasini vuran suanda en gozde olan teknikdirektorumuz Bulent Uygun´un isimlerini yine tekrarliyorum asla ve asla UNUTMAYACAGIZ.
medet58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2008, 07:43   #49
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59

Tecrübe Puanı: 773 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tüm Avrupa'da bile adımızı telaffuz ettiren, milyonlarca insana SİVAS adını defalarca söyleten SİVASSPOR ve Sivasspor'un liderliğinden başka bir olay var mı önemli olan?

Böyle bir soru bile sorulmaması gerekir.
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2008, 10:55   #50
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1060 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Rotes Gesicht --->: SİVAS İÇİN 2007 NASIL GEÇTİ

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abircan Bey,

Benden büyüksünüz diye tahmin ediyorum ve elbette siyasi konularda benden daha fazla tecrübeleriniz vardır. Ama biraz da olsa taraflı konuştuğunuzu düşüyorum.

Yazdıklarınızın bir çoğu doğru. Şöyle bir gerçek de var ortada, siyasete girip de temiz kalmak mümkün mü? Buna maalesef Aldüllatif Şener de dahil.

Temiz siyasetçi denildi aklıma bir tek rahmetli Erdal İnönü geliyor benim, siyasi görüşüme tamamen zıt olsa da.

Bunun dışında amerikan yanlısı, yahudi lobisi diye nitelendirdiğiniz bu kuruluşun içinde maalesef Abdüllatif Şener de vardı. Hatta bu parti öncesinde de hepsi beraberdi.

Memleketlimiz diye yanlışlarını görmezden gelemeyiz herhalde. Ya da onu överken , onunla aynı görüşte ve zihniyette olan diğer siyasileri kötülemek haksızlıktır.

Bakın ben Kayseri'de ikamet ediyorum, zorunluluktan. Ama ekmeğimi iki sokak arkadaki bakkaldan alıyorum; Sivaslı diye.
Babam erkek kardeşimi başka mahalledeki fırına gönderiyor; Sivaslılar diye.

Bu kadar memleketçi olarak yetiştirildik ama Tayyib'in de, Şener'in de gençlik dönemlerini bizzat bilen bir babaya sahibim. O yüzden Abdüllatif Şener konusunda sizler kadar şeffaf olamayacağım.

Bugün tekrar siyasete girse, onu desteklerim. Bu ayrı konu. Ama hepsi aynı benim için.

Bir de bu tarafından ele alın bence.

Saygılarımla.

bende sivaslı olsun çamurdan olsun diyenlerdenim, siyasette takım tutar gibi davrandığımız için yıllardır burnumuz pislikten çıkamadı malesef, al birini vur ötekine partilerde demokrasi yok, şeffaflık yok, milletvekilliği dokunulmazlığı yok, adam almanyada türk milletvekili iş dolayısıyla yaptığı seyahatlerde topladığı uçuş millerini özel seyahatinde kullandı diye partisinde istifa ettirildi, bizde ise bu nekiiii bu devede tüy bile değil, kaldırım değiştiren belediyelerimiz yap boz hükümetlerimiz, halktan uzak devletimiz, hantal cahil bir çok memurumuz ve organizasyonumuz var, geldik 400.000.000 uds dış borca 100.000.000.000 usd ihracat yapıp 160.000.000.000.- usd ithalat yapıyoruz,
iran , rusya isteyince petrolu doğlagazı kesiyor, bulgaristan elektriği, yediğimiz içtiğimiz her bok dışardan geliyor, dünyada hiç bir başarının altına imza atmamımışız gelmişiz bugüne, sendikamız sendika değil, partimiz lider sultası, milletin vekilini değil liderin mebusunu seçiyoruz, tek kitap okuyan yazan insanımız yok, futboldan ve güdük siyasetten başka konumuz yok, milli etiğim dökülüyor, sağlık dökülüyor, enerji kaynaklarımız var kullanmayı bilmiyoruz, suyumuz var kullanmayı bilmiyoruz, yeraltı madenlerimizi kullanmayı bilmiyoruz bor madenini amerikaya peşkeş çekmeye hazırlanıyoruz, ürettiğmiz krom madenini çine satıyoruz işlemeden adamlar içindeki altını ayrıştırıp öyle kullanıyor altını bedava alıyorlar bizden, hangi dertlerimiz yazsak bilemiyorumki, siyaset yapsan birilerinin adamı yada cebinde trilyonların olması lazım, halkı örgütlesen damga hazır koministtin hele aleviysen kızıl koministsin yaksalar yeridir bu memlektte ,
daha ne diyeyim kime ne diyeyimm milletin hayatında onun bunun adının öne çıkmasının ne önemi var ben halkımın yaşadığına yediğine içtiğine okuduğuna yazdığına bakarım, çatısı varmı , sıcak çorbası varmı herkesin, hasta olunca doktoru varmı, yola çıkınca arabası varmı, arabasında benzini varmı, okulunda öğretmen bilgisayar, internet varmı, daha da önemlisi çağın ihtiyacına cevap verebilen donanımlı öğretmeni varmı, tercümana ihtiyacı olmayan ingilizc öğretmenini yakalayana kadar bu memlekette dert bitmez, siyasette bu detler için yapılmalı, asker kaçağı oğullara gemicikler ( dört oldu ) almak için değil, oğullar mısır yumurta ticareti yapsınlar diye değil, birazcık abdüllatif bunların dışındaydı onun için sevmiştik sivaslı olduğu için, sivasspora katkı yaptığı için değil kardeşim
sağlıcakla kalın,

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)