|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas’ta eksi 19’u bulan soğuk hayatı olumuz etkiliyor. Vatandaşları zor durumda bırakan soğuklar özellikle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sürücüler araçlarının buzunu piknik tüpleriyle çözmeye çalışıp, çalışmayan araçlarını iteleyerek çalıştırmak için mücadele veriyorlar. En son 1975 yılı Ocak ayında eksi 24 olarak tespit edilen en düşük sıcaklık bugün eksi 19 olarak kaydedildi. Vatandaşlar soğuk hava nedeniyle sabah işlerine gitmekte zorlandı. Buz tutan yollarda yürümeye çalışan vatandaşlar, işyerlerine güçlükle ulaştı. Araç sürücüleri ise soğuktan donan araç ekipmanlarını pürmüz ile ısıtarak veya iteleyerek çalıştırmak zorunda kaldılar. Geçtiğimiz günlerde yağan karın ardından Sivas’ta hava sıcaklıkları giderek düşüyor. Yaşanan soğuklar insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Özellikle karla kaplı doğada yem bulamayan kuşlar, vatandaşların kar üzerine bıraktıkları ekmek kırıntıları ile besin ihtiyaçlarını karşılıyor. Şehrin muhtelif yerlerine vatandaşlar tarafından bırakılan ekmek ve yemek artıkları yiyerek hayatta kalmayı başaran kuşlardan bir kısmı da soğuk havalara dayanamayarak ölüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() Orhan Selim Şuan
![]() Son Aktivite: 19.12.2008 22:46
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Kış geldi,Sivasın ünlü soğuğu ortaya çıktı.Yazın seçim zamanı kömür,erzak dağıtanlar kışın fakir insanımızı unutmazlar herhalde,şu kış gününde bu fakir halka elektrik,doğalgaz zammı ile muamele edenler utansın.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() ONLARKİ FAKİRE MAKARNA BULGUR, MEMLEKTİN KÖMÜRÜNÜ GARİBAN İŞ.ÇİNİN SIRTINDAN PARTİLERİNİN MALIYMIŞ GİBİ DEVLETİN MEMURLARIYLA DEVLETİN ARAÇLARIYLA DAĞITIYORLAR YANDAŞA TONLARCA FAKİRE 3- 5 PAKET, KENDİLERİ İSE İSTANBULDA KANYONDA HARVEY NICOLAS MAĞAZASINDA ÇORABIN BİLE 20 DOLAR OLDUĞU MAĞAZAYI AYDA 3-4 KERE KAPATTIRARAK ALIŞVERİŞ YAPIYOR FÖRSTLEYDİLERRR,
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu sogukta yasam mücadelesi daha zorlasiyor. Allah herkesin yardimcisi olsun.
![]() |
#5 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dünkü soğuk daha kötüydü... Allah dışarda kalanlara yardım etsin...
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah sokkata kalanlara yardım etsin karın yağmasına seviniyorum ama o ayazı düşününce hala üşüyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Sivasımızın kara kışı hüküm sürmeye başalmış allah fakire fukaraya yardım etsin
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() VALLA BENİM EN SEVDİĞİM MEVSİM KIŞ MEVSİMİ İSTERSE -40 DERECE OLSUN...
KIŞ AYINI SEVİYORUM ÇÜNKÜ BANA ÖLÜMÜN SOĞUKLUĞUNU VE BEBMBEYAZ KEFENİ HATIRLATIYOR CÜMLE TABİAT KAR ALTINDA KALIP KEFENLENMİŞ BİR ÖLÜYÜ ANDIRIYORYA HAH İŞTE BEN ORDA BİTİYORUM...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|